Yine cevap verdiğiniz için teşekkür ederim icim ferahladicanım vajinismus ile ilgili bilgim yok ama 2020 haziran anneleri sayfasında testin pozitif diye yazan bendim.
gebeliğin ilk başlarında eğer bi sıkıntı olduysa bebek hemen düşermiş. ya hep ya hiç diye bi kural varmıs. o yüzden emlanın zararı olmamıstır diye düşünüyorum. ilişki için tabiki yine doktoruna danıs ama bize 8-9 haftaya kadar olmaması daha iyi demişti doktorum. cünkü tam tutunma zamanı oluyor bu aralar.
Yine cevap verdiğiniz için teşekkür ederim icim ferahladigüzel haberide sizden almıştım cok sağolun♥ ilk soru benim için çok önemliydi diğerini yarın doktorada sorarım ♥
Söyledimrica ederimm eşinize söylediniz mi onu merak ettim bende
Söyledimrabbim utandirmaz inşallah dün sürpriz yaptım
Yaaaa rabbim bu güzel bekleyişin sonunda bebisinizi kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin inşallahayy hadi hayırlısı o zaman kuzumbenim ilk değerim 24 cıkmıstı bende dayanamadım söyledim hemen ama 4 yıl bekledim ben
allah razı olsun canım. senin, benim, isteyen herkesin insallahYaaaa rabbim bu güzel bekleyişin sonunda bebisinizi kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin inşallahçok değişik duygular içerisindeyim aklım hep orda
Cok erken donemde ya hep ya hic kurali gecerlidir, bebege zarari olacak olsa bebek duserdi yani bebeginize Allahin izniyle hicbirsey olmadi. Dusuk ve herhangibir saglik sorunu yoksa uygun pozisyonda 28. Haftaya kadar iliskiye izin verebiliyor doktorlar.Merhaba arkadaşlar Ekim ayında vajinismus hastalığını çok şükür atlattım. drumuzun tavsiyesi üç ay korunmamizdi. Fakat vajinismus hastaları beni anlicaktir insan böyle bir şeyle karşılaşınca bebeğimde böyle zor olursa diye bir psikolojiye giriyor zaten vajinismusken hamile kadın gördüğünüzde ufak bebekli birini gördüğünüz de ben hiç yapamicam sanarak imrenerek bakıyorsunuz. Bizde bu psikoloji ile korunmadik Allah verirse istedik eşimle . Gebelik testinde çift çizgiyi gördüm iki gün önce çok şükür Rabbime bu kadar erken beklemiyorduk şükürler olsun. Şimdi size iki sorum var birincisi geçtiğimiz ay aparat kullanarak bebe yağı ve çok az emla krem kullanarak ilişki olmuştu bunun zararı olmusmudur. İkincisi bunu doktorada sorcam fakat aranızda bilgililer vardır diye ilk merakımı törpülemek istiyorum ilk aylarda cinsel ilişkinin bir zararı varmıdır ?
Ay evett bir sonraki evre değerim artar inşallahallah razı olsun canım. senin, benim, isteyen herkesin insallah
şimdi diyceksin ki değer 2 kat artsın rahatlıycam. sonra keseyi göriyim rahatlıycam. sonra kalp atısını duyayım rahatlıycam... bu böyle gidiyodün ben ilk kez ayağını oynattığını gördüm ultrasonda. sanki o an anladım hamile olduğumu o kadar garipti ki
Bir tanidigim Yanlis olmaz isem 8 yahut 9 haftalikken iliskide bulunmustu vr hemen lekelenmeye basladi en iyi karari doktorunuz veriri lakin genel anlamda ilk 3 ay yasak deniyor Ve yendiginiz icin cok mutlu oldum ayrica Insallah sahlikla Bebeginizi kucaginiza alirsinizMerhaba arkadaşlar Ekim ayında vajinismus hastalığını çok şükür atlattım. drumuzun tavsiyesi üç ay korunmamizdi. Fakat vajinismus hastaları beni anlicaktir insan böyle bir şeyle karşılaşınca bebeğimde böyle zor olursa diye bir psikolojiye giriyor zaten vajinismusken hamile kadın gördüğünüzde ufak bebekli birini gördüğünüz de ben hiç yapamicam sanarak imrenerek bakıyorsunuz. Bizde bu psikoloji ile korunmadik Allah verirse istedik eşimle . Gebelik testinde çift çizgiyi gördüm iki gün önce çok şükür Rabbime bu kadar erken beklemiyorduk şükürler olsun. Şimdi size iki sorum var birincisi geçtiğimiz ay aparat kullanarak bebe yağı ve çok az emla krem kullanarak ilişki olmuştu bunun zararı olmusmudur. İkincisi bunu doktorada sorcam fakat aranızda bilgililer vardır diye ilk merakımı törpülemek istiyorum ilk aylarda cinsel ilişkinin bir zararı varmıdır ?
Çok teşekkürler iyiki yazmışım buraya yoksa beynim kemirilirdi yarına kadarCok erken donemde ya hep ya hic kurali gecerlidir, bebege zarari olacak olsa bebek duserdi yani bebeginize Allahin izniyle hicbirsey olmadi. Dusuk ve herhangibir saglik sorunu yoksa uygun pozisyonda 28. Haftaya kadar iliskiye izin verebiliyor doktorlar.
aminn canım hayırlısıyla insallahAy evett bir sonraki evre değerim artar inşallahçok güzel telaşlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallah teşekkürlerBir tanidigim Yanlis olmaz isem 8 yahut 9 haftalikken iliskide bulunmustu vr hemen lekelenmeye basladi en iyi karari doktorunuz veriri lakin genel anlamda ilk 3 ay yasak deniyor Ve yendiginiz icin cok mutlu oldum ayrica Insallah sahlikla Bebeginizi kucaginiza alirsiniz
Birbirimizi en iyi biz anlariz rabbim inşallah en kısa sürede size tekrar bebiş nasip eder sağlıklı kucağınıza alirsinizBen de temmuzda vajinismusu yendim eylülde hamile kaldım.Bebeğim düştü ama düşük yapınca vajinismus psikolojisini atlatmadan bu acıyı yaşamak bana çok ağır geldi.Her ihtimali düşünerek hamile kalsaydım keşke düşük ihtimali aklımdan bile geçmemişti hamile kalırkenİnşallah sağlıkla doğurursun canım nasıl bir psikolojiyle o bebeği istediğini biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?