Vajinismus sonrasi muayene

4u rahat yapabiliyorum aslinda ama nedense böyle içim ürperiyor masadan da olabilir rahatsızlık hissi de olabilir ama bebek istiyorum artık
Korkma nefes egzersizi yap muayenede derin nefes al , bebek konusu öyle kolay degil herkesde... umarim sende hemen olur 3 yildir ugrasiyorum olmadi ..eger adetinde bi düzensizlik yoksa hemen olur heralde hayirlisi olsun canim

Aynen bende de oluyordu şimdi biyerimi yirticam çok kanayacak diye düşünüyordum öyle düşündüğüm için de kaslarım kapaniyordi o patlayacak gibi hissettigin yeri bir geçit olarak zihninde canlandir . Daha sonra beklediğinde ve birazcik ittiginde kendi kendinie girdigini gorceksin . Ve hiçbir acı yok sadece o hissettiğin acı var ondan daha fazlası yok ileride orayı bir geçit olarak düşün sadece

Bende 2,5 sene çektim. Bak atlattık.
Sağlıklı gebelik için bütün testlerini yaptir.3 ay öncesi folik asit başla. Ama gerçekten acele etme.Temkinli ilerle gebelikte ayrı hormonlar stressiz geçirmek istiyorsan .Rutin kontrollerinin hepsini yaptır tsh değerlerine baktir D vitamini değerlerine baktir düşükse yükselt
Rabbim hayırlısıyla nasip eder .
Ama sen tedbirini elden bırakma

Korkma nefes egzersizi yap muayenede derin nefes al , bebek konusu öyle kolay degil herkesde... umarim sende hemen olur 3 yildir ugrasiyorum olmadi ..eger adetinde bi düzensizlik yoksa hemen olur heralde hayirlisi olsun canim
Bende bir buçuk senedir bununla uğraşıp daha sonra da ters bişey çıkarsa diye korkuyorum adetimde aslında bir düzensizlik yoktu aparatlarla denedikten sonra yani yendikten sonra böyle oldu

D vitaminin düşük tekrar baktıracagim . Folik asit günde kaç tane içiyorsunuz ben hep unutuyorum ama onun dışında yumurtalıkların da kist çıkmadı . Amh değerim iyi

D vitaminin düşük tekrar baktıracagim . Folik asit günde kaç tane içiyorsunuz ben hep unutuyorum ama onun dışında yumurtalıkların da kist çıkmadı . Amh değerim iyi
Ben gebe kalmadan önce solgar marka folik asit kullandım.Gebeligimde farklı kullanıyorum. Multivitaminli. Gebelik öncesi için sade folik asit yeterli .
Jinekolog gidince sana yazacaktır. Yada sen gebelik düşünüyorum folik asit olarak ne marka önerirsiniz diye sorabilirsin .D vitamini çok önemli. Tuzunu iyotlu kullan .

Ben haziranda evlendim, dilatör setle temmuzda başladım 5 gün yapabildim 1 ay içinde hvalar çok sıcakdı regl fln oldum derken ağustosda yendim, eylül ayı alışma sürecim oldu, ister istemez insan kasıyo kendini , ilkdennsonradan alışıyosun.
Hiç bi doktorada muayene olmadım zaten tahmin edersinizki vajinismus sorunu olanlar muayeneden çekinir. Bende gitmedim
Zaten gerek kalmadı ekim ayında hamile kaldım hemen.
Alışmadan hamile kaldım biraz ona kafam takılıyo inşallah doğumdan sonra tekrar aynı sorunu yaşamam. Çinkü hamile kalınca birliktelik yaşayamadık ne olduyla 1 ay sadece ..
Benden tavsiye, bence biraz alışın doyun birbirinize sonra bebek düşünün..

Tekrarliycam testlerim
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz

Haklısınız ama bu hastalarda sizde bilirsiniz ki sanki hiç anne olamayacgim hiç basaramayacgim hissi oluyor

Tekrarliycam testlerim

İnşallah bir sıkıntı çıkmaz
Birde Jinekolog seçme şansın varsa .Çok iyi seç. Seni ikilemde birakmayacak güveneceğin biri olması lazım. Birine gittin baktın içine sinmedi. Devam etme zorunluluğun varmış gibi hissetme .Başkasınada git .
Herşey sonra inanki çok kolay olacak .
Sen zoru yendin

Yok ben zaten bir kez beğenmezsem aynı doktora gidemem diye düşünüyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz bana dua edin

Haklısınız ama bu hastalarda sizde bilirsiniz ki sanki hiç anne olamayacgim hiç basaramayacgim hissi oluyor
Kesinlikleeeee kuzenim vardı 1 sene çocuk yapmak için uğraşıyolardı
Bende demiştim en azındna yapıyosun olma ihtimalle var ,
Ama ben hiç yapamıyorum ihtimali bile yok diyodum.
Hatta sonra o kuzenimle aynı ay hamile kaldığımı öğrendik.
Cidden öyle oluyo haklısın, allh aratmasın
Ovuluyasyon testi kullanabilirsin bu arada en azından yumurtlama ve çatşamamgünlerini değerlendiririsin..

Ne güzel inşallah bu duyguyu bende yaşarım

Bu hafta gideceğim randevu bulamıyorum ki ve şuan regl dönemindeyim . Enfeksiyon için fitil verir büyük ihtimalle evde fitil var aslnda onu da kullanabilirim . Enfeksiyon sizde nasıl belirti verdi bende yanma ya da kaşıntı yok sadece akıntım çok oluyor

Bende bir buçuk senedir bununla uğraşıp daha sonra da ters bişey çıkarsa diye korkuyorum adetimde aslında bir düzensizlik yoktu aparatlarla denedikten sonra yani yendikten sonra böyle oldu
Ilk defa duydum belki kendini kastigin icindir stressdende olabilir bedenini rahatlatman önemli kafa olarakda rahat olman gerek stress tam bir zehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…