- 9 Aralık 2021
- 298
- En iyi cevaplar
- 1
- 131
- 18
- 30
- Konu Sahibi Karacatiii
-
Çok stresliyim acaba olcak mı diye düşünüyorum sürekli bu şekilde düşündüğüm için olmuyor benceIlk defa duydum belki kendini kastigin icindir stressdende olabilir bedenini rahatlatman önemli kafa olarakda rahat olman gerek stress tam bir zehir
Evet düsünme piskolojik daha kötü etkilerÇok stresliyim acaba olcak mı diye düşünüyorum sürekli bu şekilde düşündüğüm için olmuyor bence
Merhaba bugün doktora gittim doktor olmadığı için sadece Kan tahlilleri ve hormon ttesti yaptırabilirim şimdi sonuclarini bekliyorum inşallah kötü bişey çıkmazEvet düsünme piskolojik daha kötü etkiler
Merhaba durumun nedir denedin mi dün akşamAynen bende de oluyordu şimdi biyerimi yirticam çok kanayacak diye düşünüyordum öyle düşündüğüm için de kaslarım kapaniyordi o patlayacak gibi hissettigin yeri bir geçit olarak zihninde canlandir . Daha sonra beklediğinde ve birazcik ittiginde kendi kendinie girdigini gorceksin . Ve hiçbir acı yok sadece o hissettiğin acı var ondan daha fazlası yok ileride orayı bir geçit olarak düşün sadece
İçini ferah tut .Merhaba bugün doktora gittim doktor olmadığı için sadece Kan tahlilleri ve hormon ttesti yaptırabilirim şimdi sonuclarini bekliyorum inşallah kötü bişey çıkmaz
En küçük boy aparatı yapabiliyorum, 3 gündür onu deniyorum zaten, dün gece onu tamamıyle yapabildim sanırım. Bu akşam yine onu yapacağımi yarın ikinci boyu deneyeyim diyorum?
Devlet ama ameliyatta olduğu için muayene olamadim henuzİçini ferah tut .
Jinekolog özelmi devletmi
En küçük boy aparatı yapabiliyorum, 3 gündür onu deniyorum zaten, dün gece onu tamamıyle yapabildim sanırım. Bu akşam yine onu yapacağımi yarın ikinci boyu deneyeyim
Bence ara vermeden hepsini sırayla yap canim en küçüğüEn küçük boy aparatı yapabiliyorum, 3 gündür onu deniyorum zaten, dün gece onu tamamıyle yapabildim sanırım. Bu akşam yine onu yapacağımi yarın ikinci boyu deneyeyim diyorum?
Ayyy çok teşekkür ederim inşallah güzel geçer dilatörlerde hiç zorlanmiyorum mantığı anladım sadece hala inanamıyorum sanırım oraya gitmek heyecan veriyorHiç kasmayın kendinizi. 2. Ve 3. Dilatör arasinda bir kalınlığı var. Hiç zor degil. Ben de cok korkuyordum ama doktorum cok hassas davrandi. Sonra beni tebrik etti. Vajinismustan eser kalmamiş harikasınız dedi. Destekleyici bir doktor olmasi cok iyi olur.
Mutlaka ol tatlım. Enfeksiyonunu söylemeyi ihmal etme.Gebelik düşündüğünüde söyle. Ona göre antibiyotik fitil yazar .Devlet ama ameliyatta olduğu için muayene olamadim henuz
Canim iyi yaptn kötüde ciksa düzenlenilebilir ilaclarla hayirlisi olsnMerhaba bugün doktora gittim doktor olmadığı için sadece Kan tahlilleri ve hormon ttesti yaptırabilirim şimdi sonuclarini bekliyorum inşallah kötü bişey çıkmaz
Olacagim çok teşekkür ederimMutlaka ol tatlım. Enfeksiyonunu söylemeyi ihmal etme.Gebelik düşündüğünüde söyle. Ona göre antibiyotik fitil yazar .
Amin inşallah çok teşekkür ederimCanim iyi yaptn kötüde ciksa düzenlenilebilir ilaclarla hayirlisi olsn
Zaten 1i yaptın mı 2ve 3 çok kolay geliyoEn küçük boy aparatı yapabiliyorum, 3 gündür onu deniyorum zaten, dün gece onu tamamıyle yapabildim sanırım. Bu akşam yine onu yapacağımi yarın ikinci boyu deneyeyim diyorum?
Merhaba bugün doktora gittim doktor olmadığı için sadece Kan tahlilleri ve hormon ttesti yaptırabilirim şimdi sonuclarini bekliyorum inşallah kötü bişey çıkmaz
Evet bende 1i yaptıktan sonra aynı akşam hepsini yapabilmiştimZaten 1i yaptın mı 2ve 3 çok kolay geliyo
Belki zorlanırsan 4de yine 1 gibi zorlanırsın, ama hepsini yaptığında anlıcaksın hepsi 1 gibi olucak şaşırcaksın
İnşallah canım ama o 4ü görünce gözlerim açıldı bir nasıl olabilir diyeZaten 1i yaptın mı 2ve 3 çok kolay geliyo
Belki zorlanırsan 4de yine 1 gibi zorlanırsın, ama hepsini yaptığında anlıcaksın hepsi 1 gibi olucak şaşırcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?