Vajinismus sonrasi muayene

Merhaba durumun nedir denedin mi dün akşam

Hiç kasmayın kendinizi. 2. Ve 3. Dilatör arasinda bir kalınlığı var. Hiç zor degil. Ben de cok korkuyordum ama doktorum cok hassas davrandi. Sonra beni tebrik etti. Vajinismustan eser kalmamiş harikasınız dedi. Destekleyici bir doktor olmasi cok iyi olur.

En küçük boy aparatı yapabiliyorum, 3 gündür onu deniyorum zaten, dün gece onu tamamıyle yapabildim sanırım. Bu akşam yine onu yapacağımi yarın ikinci boyu deneyeyim

En küçük boy aparatı yapabiliyorum, 3 gündür onu deniyorum zaten, dün gece onu tamamıyle yapabildim sanırım. Bu akşam yine onu yapacağımi yarın ikinci boyu deneyeyim diyorum?
Bence ara vermeden hepsini sırayla yap canim en küçüğü
Ayyy çok teşekkür ederim inşallah güzel geçer dilatörlerde hiç zorlanmiyorum mantığı anladım sadece hala inanamıyorum sanırım oraya gitmek heyecan veriyor

En küçük boy aparatı yapabiliyorum, 3 gündür onu deniyorum zaten, dün gece onu tamamıyle yapabildim sanırım. Bu akşam yine onu yapacağımi yarın ikinci boyu deneyeyim diyorum?
Zaten 1i yaptın mı 2ve 3 çok kolay geliyo
Belki zorlanırsan 4de yine 1 gibi zorlanırsın, ama hepsini yaptığında anlıcaksın hepsi 1 gibi olucak şaşırcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…