- 9 Aralık 2021
- 298
- En iyi cevaplar
- 1
- 131
- 18
- 30
- Konu Sahibi Karacatiii
-
1i tamamen yaptıysan hepsini aynı mantıkla yapabilirsin aslında aynı his hicnir fark yok ki sadeve önemli olan biseyin girdiğini gormekİnşallah canım ama o 4ü görünce gözlerim açıldı bir nasıl olabilir diye
Evet beynimize o mesajı vermek. Bu akşam 2ye başlıyorum o zaman, yarın güzel haber veririm inaşllah1i tamamen yaptıysan hepsini aynı mantıkla yapabilirsin aslında aynı his hicnir fark yok ki sadeve önemli olan biseyin girdiğini gormek
Kesinlikleeeeee hemen oluyorEvet bende 1i yaptıktan sonra aynı akşam hepsini yapabilmiştim
Aynen bende korkmuştum bune ya çok sert nsıl olucak diyeİnşallah canım ama o 4ü görünce gözlerim açıldı bir nasıl olabilir diye
Peki 4. yü de yaptıktan sonra eşli denemede oldu mu hemen?Kesinlikleeeeee hemen oluyor
Aynen bende korkmuştum bune ya çok sert nsıl olucak diyeama yaptığımda yağ gibi kaymıştı şaşırmıştım bide yazın sıcağında ter içinde kalmıştım, insan ittiremiyoda korkuyosun acıcak diye, amaa çok şükür hallettim, sende halledersin yani yeterki hiç durmadan yap ara verme
Ben 4. Yaptım bi kaç gün 4. Yine denedim baktım artık rahat yapabiliyorum.Peki 4. yü de yaptıktan sonra eşli denemede oldu mu hemen?
Ben az kalsın çöpe atıyordum . İse yaramiyorlar diye . Çok sert diye bahane buluyordum . Daha yumuşak elastik olsa yapabilirdim diye kendimi kandiriyordumBen 4. Yaptım bi kaç gün 4. Yine denedim baktım artık rahat yapabiliyorum.
Eşliye geçtim
Hatta eşime gelme bi odaya dedim 5 dk yine odada aprtla çalıştım. Sonra eşim geldi, eşimde apartla yaptı , kendimi kasmamaya çalıştım eşime bıraktım orda, sonra apartı çıkarttı direk orda eşimle denedim direk oldu zatennn , sende öyle yap istersendaha kolay oluyor, yatar pozisyomda , beline yastık koy biraz
Doktora gösterdin mi sana ilaç verdimi bunlarındüzenlemek içinArkadaşlar d vitamini değerim çok düşük çıktı 6 demir eksikligim de var gebeliği etkilediğini biliyorum çevreniz de ya da sizde aynı durumu yaşayıp gebelik elde eden var mı neler kullanmislardi ne onerirsinizyoncambenim E elsa83 pamuk musun nesin Mehrii34 H a p p y
Şimdi doktora göstereceğimDoktora gösterdin mi sana ilaç verdimi bunlarındüzenlemek için
Arkadaşlar demir eksikligim b12eksikligim yokmus ama d vitaminim çok düşük çıktı onun için ilaç verdi folik asitte aldımŞimdi doktora göstereceğim
Heyecan yapma tatlım.Kizlarr birazdan muayene olacağım çok heyecanliyimmmmm inşallah bir sıkıntı sorun çıkmazbana şans dileyin Mehrii34 H a p p y yoncambenim L Lotus26
Sknti cikmicak canim muayene sirasinda kendini rahat birak derin nefes alKizlarr birazdan muayene olacağım çok heyecanliyimmmmm inşallah bir sıkıntı sorun çıkmazbana şans dileyin Mehrii34 H a p p y yoncambenim L Lotus26
Hiç heyecanlanma hissetmeyeceksin kendini kasma .Dilatörlerini nasıl yaptığını düşün gözünü kapa. Bakmaya çalışma.İnsallah unutmam heyecandan
oldun mu nasıl geçti?
Ben 2 gündür 2. aparatın yarısında kaldım, ilerlemiyor daha fazla, zorlayınca acıyor, sanki o kadar orası , geçit yok gibi daha fazla kesinlikle.Kesinlikleeeeee hemen oluyor
Aynen bende korkmuştum bune ya çok sert nsıl olucak diyeama yaptığımda yağ gibi kaymıştı şaşırmıştım bide yazın sıcağında ter içinde kalmıştım, insan ittiremiyoda korkuyosun acıcak diye, amaa çok şükür hallettim, sende halledersin yani yeterki hiç durmadan yap ara verme
Aslında var ama sen sanırım acır diye ittiremiyosun, ittirdiğini sanıyosum ama olmuyodur kesin.Ben 2 gündür 2. aparatın yarısında kaldım, ilerlemiyor daha fazla, zorlayınca acıyor, sanki o kadar orası , geçit yok gibi daha fazla kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?