Vajinismus sonrasi muayene

Evet bende 1i yaptıktan sonra aynı akşam hepsini yapabilmiştim
Kesinlikleeeeee hemen oluyor
İnşallah canım ama o 4ü görünce gözlerim açıldı bir nasıl olabilir diye
Aynen bende korkmuştum bune ya çok sert nsıl olucak diye ama yaptığımda yağ gibi kaymıştı şaşırmıştım bide yazın sıcağında ter içinde kalmıştım, insan ittiremiyoda korkuyosun acıcak diye, amaa çok şükür hallettim, sende halledersin yani yeterki hiç durmadan yap ara verme

Peki 4. yü de yaptıktan sonra eşli denemede oldu mu hemen?

Peki 4. yü de yaptıktan sonra eşli denemede oldu mu hemen?
Ben 4. Yaptım bi kaç gün 4. Yine denedim baktım artık rahat yapabiliyorum.
Eşliye geçtim
Hatta eşime gelme bi odaya dedim 5 dk yine odada aprtla çalıştım. Sonra eşim geldi, eşimde apartla yaptı , kendimi kasmamaya çalıştım eşime bıraktım orda, sonra apartı çıkarttı direk orda eşimle denedim direk oldu zatennn , sende öyle yap istersen daha kolay oluyor, yatar pozisyomda , beline yastık koy biraz

Ben az kalsın çöpe atıyordum . İse yaramiyorlar diye . Çok sert diye bahane buluyordum . Daha yumuşak elastik olsa yapabilirdim diye kendimi kandiriyordum
Ama birinciyi yaptıktan sonra hepsini aynı ksamda yapınca bunun için miudi bunca üzüntü dedim

Ben 2 gündür 2. aparatın yarısında kaldım, ilerlemiyor daha fazla, zorlayınca acıyor, sanki o kadar orası , geçit yok gibi daha fazla kesinlikle.

Ben 2 gündür 2. aparatın yarısında kaldım, ilerlemiyor daha fazla, zorlayınca acıyor, sanki o kadar orası , geçit yok gibi daha fazla kesinlikle.
Aslında var ama sen sanırım acır diye ittiremiyosun, ittirdiğini sanıyosum ama olmuyodur kesin.
Nezman apartları denersen 1.den başla sonra 2. Ye geç öylemi yapıyosun
Birde apartı düz ittirme p*poya doğru eğilimli ittir düz acır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…