Vajinismus sonrasi muayene

Ya cok iyii gördün mü korkulcak bisi yok nekadar anlayisli davranmis böyle doktorlar cok nadir gercekten ayrica pko olmamana cok sevindim ben o nalet seyle 3 senedir ugrasiOrum bi gebelik elde edemedim gitti.. bence film cekilseydin daha hizli olurdu islem hsg dedigmiz rahim filminden sonra cok kisi hamile kalmis canim yine düsün derim klomen asiri iyi bir ilac diyemem klomen kacinci kez aliyorum bise degsmiyor

O zaman bidaha ki ay adet olana kadar rahim filmi çekilip daha sonra kullanırım klomeni

O zaman bidaha ki ay adet olana kadar rahim filmi çekilip daha sonra kullanırım klomeni
Belki klomen kullanmana bile gerek kalmicak yumurtlamani takip edip hsgden sonra denemeye baslarsaniz olumlu sonuc alabilirsiniz bence sadece fikrim canim hakkinda hayirlisi olsn

Belki klomen kullanmana bile gerek kalmicak yumurtlamani takip edip hsgden sonra denemeye baslarsaniz olumlu sonuc alabilirsiniz bence sadece fikrim canim hakkinda hayirlisi olsn
Haklısınız aslında bende böyle düşünmeye başladım bir de klomen kullanıp kist olmadığı halde kist olusursa diye de dusunuyorum

O daha fazla ilerlemedigi noktaya gelince nasil rahatlattin kendini
Oraya geldiğinde ikin canim ikinirken de yavaş yavaş ittir kendisi giriyor zaten girdiğini görünce ve hicbirsey hissetmedigini anlayınca şok bu olcaksin ben çok şaşırmıştım bu nasıl girdi nasıl oldu hicbirsey hissetmedim diye

O daha fazla ilerlemedigi noktaya gelince nasil rahatlattin kendini
Ama sakın acidigi yerde açıyor diye geri çekme bekle nefes alırken yavaş yavaş it içine kendisi girecek korkma küçücük çocuklar yapıyor ben inan senden daha kötü durumdaydım . Sakın kendini korkutmaa neden korkuyorsun mesela

İstersen önce parmağınla içini keşfetmeye çalış tatlım kendini sık bırak parmağıni içine soktukça sıkınca canının yandığını kendini rahat bırakınca bişey hissetmedigini görünce kendini daha rahat bırakırsın

Parmagimla hic yapamam , parmagimla yaptigimi dusununce bile dizlerim tutmuyor, aparatla devam edebilecegim herhalde ben.

Sanki oramda bir yerleri delicem yirticam kanayacak fln diye dusunuyorum ve dizlerim tutmuyo o an kotu oluyorum

Haklısınız aslında bende böyle düşünmeye başladım bir de klomen kullanıp kist olmadığı halde kist olusursa diye de dusunuyorum
Klomen ile kist oluyor bazen ama herzaman degil bende bikere oldu canim ama adet ile atildi baya farkina varmistm .. bu yüzden klomeni doktorum bir ay alcaksin bir ay almicaksin dedi her ay full kullanmiyorum yani herkese özel olmali tedavi senin hic biseyin yok vucuduna zaman vermelisin omega 3 ve koenzimQ10 öneriyorum sana..

Bunlar ne işe yarıyor

Parmagimla hic yapamam , parmagimla yaptigimi dusununce bile dizlerim tutmuyor, aparatla devam edebilecegim herhalde ben.
Tatlım bunun normal bişey olduğunu beynine kabul ettirmen çok önemli sakin parmağımı odama sokamam deme orası aciyacak biter değil nasıl agzina elini sokuyorsan orayı da o kadar normal gibi dusunme yavaş yavaş yap bir gün sadece bir kısmini bir gün biraz daha ve hepsini yapmana gerek yok zaten sadece içinin nasıl bir yapisi olduğunu görmen lazım o şekilde yapmıştım ben diğer türlü sadece aparatla denersen daha çok korkarsın içeride ne olduğunu bilmediğin hissetmedigin için önce bir parmağınla hisset. Korkma içeri de hicbirsey yokk parmağının rahat gireceği şekilde

Sanki oramda bir yerleri delicem yirticam kanayacak fln diye dusunuyorum ve dizlerim tutmuyo o an kotu oluyorune

Sanki oramda bir yerleri delicem yirticam kanayacak fln diye dusunuyorum ve dizlerim tutmuyo o an kotu oluyorum
Ne kadar surelik evlisin doktora gitmeni öneririm eger parmağını değdiremiyorsan .ama doktor daha da moralini bozanilir ben de aynı durumdaydim ve bana söylenilen hicbirseyi dinlemiyordum yapamam diyordum dinlemiyordum gözümde ne kadar da buyutmueum meger bu kadar kolay ve doğal normal birşeyi hep acı kan beklediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…