Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinismus sorunum var, dilator kullanamıyorum ve doktora gidemiyorum diyorsan bir de böyle düşün
Gerçekten üstte ne yazıyorsa öyle ev ödevleri veriyorlar 3 senem boşa gitti evde kendim çözdüm çok şükür Rabbim bütün bu illette olan bütün kız kardeşlerime yardım etsin Herşey kendi elinizde bende böyle diyordum asla ama asla yapamam diyordum ama inanın unutuluyor bile ben boşa vakit kaybetmişim diyorsunuz
Evde nasıl çözdünüz, ben de üç yıldır bu sorunla mücadele etmeye çalışıyorum ama hiçbir şekilde yol kat edemedim. İki kez online seans aldım ama başarılı olamadım ayrıca dilatör filan parmak egzersizi filan da hiç yapamıyorum, lütfen bana da yardımcı olun nasıl yendiniz
Evde nasıl çözdünüz, ben de üç yıldır bu sorunla mücadele etmeye çalışıyorum ama hiçbir şekilde yol kat edemedim. İki kez online seans aldım ama başarılı olamadım ayrıca dilatör filan parmak egzersizi filan da hiç yapamıyorum, lütfen bana da yardımcı olun nasıl yendiniz
Geçmiş olsun öncelikle, kaç yıldır bu sorunu yaşıyorsunuz, ne kadar ilerleme katettiniz bilmiyorum ama öncelikle ilk başta paylaştığım konu içeriğini Güzelce okumanızı öneririm. Bu iş sabır sürecidir ve azim, kararlılıkla yapılamayacak birşey değil. Ki kadınlar kulübünde onlarca çok güzel Vajinismusu yendim hikayesi var. Öncelikle istemek ve inanmak gerekiyor.
Geçmiş olsun öncelikle, kaç yıldır bu sorunu yaşıyorsunuz, ne kadar ilerleme katettiniz bilmiyorum ama öncelikle ilk başta paylaştığım konu içeriğini Güzelce okumanızı öneririm. Bu iş sabır sürecidir ve azim, kararlılıkla yapılamayacak birşey değil. Ki kadınlar kulübünde onlarca çok güzel Vajinismusu yendim hikayesi var. Öncelikle istemek ve inanmak gerekiyor.
Herkese merhaba vajinusmus farklı seviyede dereceleri olan bir hastalıktır. Doktorlar genelde ilk seansta durumuna bakıp 1 ile 5 arası numara veriyor . Benim ki 4 tü zora yakın bir vakaydım. 3,5 yıl bu sorunla uğraşmıştık 3 yıl doktora gitmedim. Eşim bu bir hastalık doktora gitmemiz lazım diye hep destekledi. Sonra tedavi sürecine başladık doktorun dediklerini uyguladık ilgili ve işinde çok profesyonel bir doktordu ve bunu yendik. Bazıları evde yenebilirsin şeklinde yorum yapıyor hafif vakalar evet herkesin seviyesi farklı oluyor ama zor vakaya yakınsa doktordan destek almanızı öneririm.
Ceviri hatası varsa affola. Evet biraz uzun ama üşenmeden okunmalı. Zira olduğun yerde beklemeye devam edersin. Bir gayret, biraz azimle bu işi başaracaksınız. Hayal edebiliyorsan, başarabilirsin.