vajinismus tedavisi için saygın beymi ulusoymu??

missbon

En güzel duam.. Şükür sebebim.. Canım kızım
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
1.081
1.064
333
Balıkesir
slm arkadaşlar ben ve kardeşim bu dertten muzdaribiz ne garip değilmi bende vardı zaten sanırım oda etkilendi ay oldu evleneli ondada var (( hangisini tavsiye edersiniz ikimizde öğretmeniz ancak şubat tatilinde gidebilceğiz para olarak sormuyorum amabenim hangisi daha garanti . yılım

geçmiş olsun yaa. iki doktoru da gidenler öneriyor, saygın bey de garanti veriyor olacak diye. ulusoy da 1.5 günde başarı sağlatıyor.

merhaba..ben ulusoya gittim ve kesinlikle tavsiye ederim..3 yıl bu sorunla uğraştım..2 ay önce murat bey sayesinde kurtuldum...inşallah siz ve kardeşinizde biran önce kurtulursunuz..lütfen ertelemeyin..zaman çok çabuk geçiyor...

evet :) kuşadasına çok gergin gittim ama dönüşüm muhteşemdi..telkinlerden sonra yaptıklarıma bende inanamadım :) çok farklı ne kadar anlatmaya çalışsamda olmaz..murat bey çok başarılı..lütfen inanın..bende tedirgin gittim ya olmazsa diye çok sordum kendime ama bi çok arkadaş gibi bende başardımmm...şuan boşa geçirdiğim 3 yılıma acıyorum...lütfen tek başınıza halledemiyorsanız bu sorunu yardım alın ertelemeyin...

sağolun arkadaşlar ben ulusoyu düşünüodum kardeşimde netten saygın beyi bulmuş o yüzdeen sordum

aynı sorunu bende yaşıyorum başarıcağıma inanıyorum yarı vajinismusum ben hiçbaşaramazsam zamanla haydar dümeni düşünuyorum

merhaba arkadaşım gittinizmi ben telefonda saygın beyle konuştum ama çok para istiyolar ve hala sorunumu çözemedim gidenler varsa na diyoda oluyo napıyonuz çok merak ediyorm

cnm kardeşim gidecek şubat tailinde evt para istiyor ama napcaz buda bi hastalık insanın canına tak edince görmüyor parayı gözü kredi çekip ödenir nebileyim eğer gerçekten çözerse değer yani (saygın bey)

arkadaşlar vaji dr larıyla ilgili bi anket yaptım tavsiyelerinizi oradada belirtmenizi rica ediyorum malesef bu sayfaya anket koyamıyorum konu sahibi olmadığım için ama vajiyi yendikten sonra.... konusunda ankette seçim yaparsanız istatistiğimizi kuvvetlendirmiş oluruz hepinizi öpüyorum teşekkürler

arkadaşlar dr.eserdağ çok iyi olduğu söyleniyor fakat çok para istiyorlar... parmak egzersizi mi veriyor ne yapıyor lütfene bize de yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…