gözün aydın canımmmmkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaraz önce 21. gün progesteron testimin sonucunu aldım 13.3 çıktı çok şükür 6-10 arası normal değerlermiş çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuum sizi çok seviyoruuuuuuuuum
elabım dün aklımdaydın tatlım ama annemgildeydim giremedim bi de kafam o kadar dolu ki anlatamam sana, geçmiş olsun bıstığım
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaraz önce 21. gün progesteron testimin sonucunu aldım 13.3 çıktı çok şükür 6-10 arası normal değerlermiş çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuum sizi çok seviyoruuuuuuuuum
ben kaçar size iyi akşamlar
selam kızlarrr nasılsınızz???
canım ben anlamadım şimdi kusuruma bakma progesteron testlerini hamilelik için mi yapıyorsun:26:
hi babysen nasılsın?
estagfurullah bıstığım, bende yeni yeni öğreniyorum, bakma buraya tecrübeliymiş gibi yazdığımabu test adetin 21. günü yumurtlamanın düzgün olup olmadığını gösteren bir test canım, evet hamilelik için büyük önem taşıyor... hamile kalmadan önce değerlerime baktırmak istediğimde yapılan bir dizi testten biri :)))
hi babysen nasılsın?
hoşbulduk canım benim:) evet izinim geçen hafta bitti ama elimdeki işi bitirip işten ayrılmayı planlıyorum.
doktora gittim canım alttan bakmadı ama ağrımın tahrişle alakalı olabileceğini ve alışma sürecinde olduğumu söyledi,bir tane de merhem verdi.bilmiyorum artık ne olcak.sen nasılsın?
geçmiş olsun canım geçer inşallah bende biraz üşütmüştüm iyi olmaya çalışıyom
Teşekkür ederim tatlım sana da geçmiş olsun.havalar garip üşütmemek imkansız gibi.forum yine çok sessiz aynı kıyı kasabaları gibi
elab gacmiş olsun cnm hopefor hadi gözun aydın bebişte bekliyoruzzz:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?