- 30 Ekim 2025
- 14
- 9
- 1
- 25
- Konu Sahibi kardelen0283
-
Bende aynı durumdayım lütfen bana da yazsın 1 yıl olacakLütfen daha önce vajinismus sorunu yaşayıp aşmış biri benimle iletişime geçebilir mi çok zor durumdayım beş ay oldu evliliğimin hala daha yenemedim dilatör veya parmak egzersizi kullanmak istemiyorum doğal akışında çözmek istiyorum lütfen Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bana yazabilir mi Çok ihtiyacım var
Merhaba, üç ay ilişkiye giremedim. Bacaklarımı bile açmak istemiyordum. Sonrasında çok araştırdım bu kabusu yenmek için. Parmak egzersizi ve dilatörle yendim. Ben de senin gibi asla yapamam diyordum, her türlü yolu denedim. Alkol bile aldım hafiflemek için ama nafile. Dilatör ve parmakla yendim. Bir buçuk yıllık evliyim şu an ve gebeyim :)))Lütfen daha önce vajinismus sorunu yaşayıp aşmış biri benimle iletişime geçebilir mi çok zor durumdayım beş ay oldu evliliğimin hala daha yenemedim dilatör veya parmak egzersizi kullanmak istemiyorum doğal akışında çözmek istiyorum lütfen Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bana yazabilir mi Çok ihtiyacım var
Cok haklisinDilatör olmadan zor ne yazıkki ben de onunla yendim. Zaten onunla çalıştığınızda cesaret de gelecek.
6yil ugrastim ve sonunda kendi kendime basardim sanada yardimci olurumLütfen daha önce vajinismus sorunu yaşayıp aşmış biri benimle iletişime geçebilir mi çok zor durumdayım beş ay oldu evliliğimin hala daha yenemedim dilatör veya parmak egzersizi kullanmak istemiyorum doğal akışında çözmek istiyorum lütfen Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bana yazabilir mi Çok ihtiyacım var
Yardimci olabilirimBende aynı durumdayım lütfen bana da yazsın 1 yıl olacak
Çok üzgünüm ama inanın akışında halledilmiyor bende 5 aylık evliyken doktora gittimLütfen daha önce vajinismus sorunu yaşayıp aşmış biri benimle iletişime geçebilir mi çok zor durumdayım beş ay oldu evliliğimin hala daha yenemedim dilatör veya parmak egzersizi kullanmak istemiyorum doğal akışında çözmek istiyorum lütfen Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bana yazabilir mi Çok ihtiyacım var
Evet katılıyorum sizeBen de dilatörle yendim akışına bırakırsanız seneler geçer
Mesaj atar mısınızYardimci olabilirim
İlk giriş esnasında çok acı hissettiniz mi nasıldı ?Yeterli ön sevişme ıslaklık olduktan sonra yavaş yavaş girmesini isteyip her girmesinde nefes alıp verin eşinizde beklesin biraz o şekilde olabilir bence ben öyle yenmiştim
Merhaba Dilaatörle yendiğinizi söylemişsiniz ben Dilatörün bütün boyunu bitirdim ama eşli denemem lazım artık tedirgin oluyorum bugün artık cesaretle deneyeceğim önerileriniz varsa hepinizinkini dinlemek isterimBen de dilatörle yendim akışına bırakırsanız seneler geçer
İstersen önce dilatörleri eşine de yaptır ki eşinin hareketlerine karşı da kasılmalarını kontrol edebilirsin. Ben eşli deneme öncesi dilatörlerle çalıştım son boya anestol krem sürmüştüm içeride beklettim. Çok rahat bir şekilde en büyük boyu yapabilince eşimi de çağırdım. Her zaman çalıştığım pozisyonda birlikte olduk. Penisi de aynı dilatör gibi kendi elimle ve nefes çalışmalarımla birlikte yaptım. Arada kasılmalarım oluyordu duruyorduk nefes verip çişini yapma hareketi yaparak ilerledik o şekilde 2-3 kez durarak tamamını alabildim. Ardından eşim yavaş yavaş git gel yaptı.Merhaba Dilaatörle yendiğinizi söylemişsiniz ben Dilatörün bütün boyunu bitirdim ama eşli denemem lazım artık tedirgin oluyorum bugün artık cesaretle deneyeceğim önerileriniz varsa hepinizinkini dinlemek isterim
1 yıl baş edip yenmiş biri olan benBende aynı durumdayım lütfen bana da yazsın 1 yıl olacak
Mesaj atman yeterli 1 yıl yapamayıp sonra yaptım şuan sağlık ocağı nda bilgilendirme bile veriyorum yaz yardımcı olayımLütfen daha önce vajinismus sorunu yaşayıp aşmış biri benimle iletişime geçebilir mi çok zor durumdayım beş ay oldu evliliğimin hala daha yenemedim dilatör veya parmak egzersizi kullanmak istemiyorum doğal akışında çözmek istiyorum lütfen Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bana yazabilir mi Çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?