Vajinismus

Sen de yenersin canım yeter ki iste vazgeçme
İnşallah benimde olur ben canım aciyacak diye de korkuyorumama çok yiprandim eşim eskisi gibi değil bana karşı soğuk davranıyor napcami sasrdm psikolog kadın doğum hepsine gttm ama sonuç hüsran
Eslerin dayanması biraz daha zor oluyor.adana da tedavi oldum ben iyi ki de olmuş yoksa kendim yapamazdım

Merhabalar bende bu yüzden esimden ayrılmıştım 5-6sene geçti üstünden
Bence çok seviyorsn eşini yani severek evlendiğseniz ayrılmayın üstüne gidin konuş eşinle bak cem kececenin kitabı var onu al yada kadın doğuma git kontrol ol bilgi al pes etme ya sorun onda olsaydı sende mi birakcaktin lütfen pes etme
Bende bı sayfa açtım vajinismus hakkında ordaki bana msj atan arkadaşlari gördüm çok sevindim benim gozumu açtılar bende üstüne gitcem konunun sende git

Sizce beni bunun yüzünden yari yolda bırakan birini aramalıyım evliligim icin yapmam gerekiyor mu bunu

Seviyorum kendi sevmiyor demek ki bıraktı beni bunun için inanmıyorum yani sevgisine artik
Gurur yapmışsın ,,,,yapma kolay olan vazgeçmektir ...ara ne olacak sanki sevdiğini Söyleee...yone de sen bilirsin arkadasim

Gurur yapmışsın ,,,,yapma kolay olan vazgeçmektir ...ara ne olacak sanki sevdiğini Söyleee...yone de sen bilirsin arkadasim
kednimi ben yeteri kadar suçlu hissediyorum herkesin yaotigi şeyi yapamadığım için oda beni yarı yolda bıraktı çok yoruldu bide her kafadan ses çıkıyor kendi ailem onu ailesi

Seviyorum kendi sevmiyor demek ki bıraktı beni bunun için inanmıyorum yani sevgisine artik
Herkesin kendi dusuncesi ama bu olay onun başına gelseydi sen onu yarı yolda birakcak mıydın .Ben bu olaya biras duygusal bakıyorum ve ben olsam aramam yariyolda bırakıp gitmesi benim kendi guvenimide yitirmeme yanlız kalmami sağlıyor bu da hiç degil

aynen bende öyle düşünüyorum bu yüzden hiç içimden gelmiyor bizim için bitaeuler yapmak

aynen bende öyle düşünüyorum bu yüzden hiç içimden gelmiyor bizim için bitaeuler yapmak
Sana şöyle diyim bir olayı anlatayim biz tam ayrilcaktik tekrar yanına çağırdı barisalim dedi ve otel tutmuş gittim bende otelde kaldık .Ogün denedik tabi ben gevsemedim yine sinir oldu bana sende sorun dedi gördün mü dedi acmiyorsn bana dedi kendini ağladım kaç gün enson tartistik ayrilalim dedim.2016da biri ile tanıştım ilişkiye girdim kendimizi zor tutuk az kalsın o iş oluyordu anladim ki ona guvenmiyormusum çok sevmiyormusum tenlerimiz uyuşmuyormuş canin

kednimi ben yeteri kadar suçlu hissediyorum herkesin yaotigi şeyi yapamadığım için oda beni yarı yolda bıraktı çok yoruldu bide her kafadan ses çıkıyor kendi ailem onu ailesi
Ailelerde mı girdi ise onlar nedio nasıl karsiladi canım kendi iç sesini dinle kendini nasıl iyi hissediyosan öle davran

Ailelerde mı girdi ise onlar nedio nasıl karsiladi canım kendi iç sesini dinle kendini nasıl iyi hissediyosan öle davran
Bak canım bu konuda çok kadın aşmış kendini sende yaparsın burayı takip ettiğimden beri daha da yanlız olmadığımi anladım ,Onun icin bu hayatta yapılcak bişey yok araştır kitap oku ama bu konuya kendini odaklama suçlama ben ilk başlarda kafayı yedim bı doktor benim yaşlarda idi dalga geçti benle düşün .
Sonra dedimki yencem bende yaparım olmazsa da Rabbim yardım eder bundada vardır bı hayır die düşündum yenilmek bize göre değil.Bak ben hala arastiryorum ama çok da üstüne düşmüyorm yine evlenirsem anlatırım kabul ederse gider birlikte tedavi olur yeneriz die düşünüyorum canım pes etme kendini yıpratma derim
Bu site bana biras daha iyi geldi herkes yaşadıklarini anlatıyor ders alıyorm kendime geliyorum sende öle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…