Pembeyuvam Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 1.578 Emoji Skoru 789 Puanlar 123 Yaş 30 25 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi uzumlukek_96 #21 ayka96 .!.: Bana da yardim edin lutfen.Esim artik soyuyor benden.Kendim de artik biktim Genişletmek için tıkla... Canım sana özelden yazdım
ayka96 .!.: Bana da yardim edin lutfen.Esim artik soyuyor benden.Kendim de artik biktim Genişletmek için tıkla... Canım sana özelden yazdım
Tiniminimavihanim Nazlı Civcivlerim Zarif Hasretlerim Taçlı Kızlarım Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 17.198 En iyi cevaplar 2 Emoji Skoru 76.875 Puanlar 598 25 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi uzumlukek_96 #22 ayka96 .!.: Bana da yardim edin lutfen.Esim artik soyuyor benden.Kendim de artik biktim Genişletmek için tıkla... Ayka sakin ol canım evet zor bir süreç bizlerde yaşadık ama tedavisi mümkün herşey senın elinde sana adım adım yazdım mesajda hatta seni burda konuşma grubumuza ekledim orasını mutlaka oku sende başaracaksın
ayka96 .!.: Bana da yardim edin lutfen.Esim artik soyuyor benden.Kendim de artik biktim Genişletmek için tıkla... Ayka sakin ol canım evet zor bir süreç bizlerde yaşadık ama tedavisi mümkün herşey senın elinde sana adım adım yazdım mesajda hatta seni burda konuşma grubumuza ekledim orasını mutlaka oku sende başaracaksın