- 3 Haziran 2016
- 20
- 2
- 1
- 45
yıllardır derdim vajinismus ben eşim beni her zaman sever cinsellik olmasa da olur dedim ama adam 8 yılın sonunda pes etti şok oldum boşanmaktan bahsediyor 30 seans psikoloğa gittim parmak egzersizi yapamıyorum bana yardımcı olun lütfen siz nasıl yendiniz
neden 8 yıl beklediniz demiycem çünkü biliyorum bir erteleme hastalıgı bu. şu aşamada en mantıklı şey eşini karşına al konuş ve bu işi hakkı ile yapan bir dr a başvur benceyıllardır derdim vajinismus ben eşim beni her zaman sever cinsellik olmasa da olur dedim ama adam 8 yılın sonunda pes etti şok oldum boşanmaktan bahsediyor 30 seans psikoloğa gittim parmak egzersizi yapamıyorum bana yardımcı olun lütfen siz nasıl yendiniz
anestezi bende hiçbir işe yaramamıştı8 yıl dile kolay ben 1 yılda ne kadar yıprandım.anesteziyle kurtuldum.
Uzman doktor mu yaptı yoksa eczaneden mi aldınız?anestezi bende hiçbir işe yaramamıştı
eşimle paranoyalarım yüzünden aramız kötü 30 seans psikolog seanslarından sonra şimdi uzman doktor olan cinsel terapist olanları araştırıyorumneden 8 yıl beklediniz demiycem çünkü biliyorum bir erteleme hastalıgı bu. şu aşamada en mantıklı şey eşini karşına al konuş ve bu işi hakkı ile yapan bir dr a başvur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?