- 6 Nisan 2015
- 78
- 18
- 88
- 29
- Konu Sahibi esraatutkun
-
Gitmedim ama inşallah bir an önce kurtulursun uzun zaman olmuşMerhabalar 2.5 yildir vajinismus hastasiyim bu siteden doktor saygin micozkadioglu diye bi doktora rastladim arastirdim fiyat aldim 2500 4500 tl arasi dedi tedaviyi bu doktora gidip kurtulan var mi acaba varsa lutfen yardimci olur musunuz bana
İstanbul
Canım bende 2 yıl sonra tedavi gördükten sonra yendim. Umarım sende biran önce yenersin bu sorunu.Merhabalar 2.5 yildir vajinismus hastasiyim bu siteden doktor saygin micozkadioglu diye bi doktora rastladim arastirdim fiyat aldim 2500 4500 tl arasi dedi tedaviyi bu doktora gidip kurtulan var mi acaba varsa lutfen yardimci olur musunuz bana
Siz nasil kurtuldunuz 10 ocakta
Hangi doktora gittiniz acabaKendi kendime çözmeye çalıştım ama olmadı yapamadım ben. 7 ocakta doktora gittim ve 10 ocakta çözdük. hepsi doktorum sayesinde
Kac gun surdu tedavisi peki ucret olarak ne odedinizKadıköy sentez danışmanlık güldane Kavgacı
Çünkü korku var korkuyu yenin karşı taraf da size yardımcı olmalı birlikte şimdi çok özele giremem ama......... ön aşama olmayınca olmuyor üzgünüm!Biz de oraya gelene kadar her zaman kasmicam kendimi diyoruz ama is oraya gelince istemsizce kasiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?