Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Umarim tedavi olmussundur.Cok illet birsey ben de 1 yil beraber olamadim kendi caban evde falan olmuyir ben de catala cikip muayene olabiliyordum ama iliski olmuyirdu.Bu sizin vajinismus oldugunuzu gosterir bi klinikte tedavi oldum.3bin lira odedim ama 2 ay sonra hamile kaldim .Imkanim varsa birinden borc bul .Esime dedim gerekirse yuzugumu satarim.Mutlaka ol tedavi erteleme cok zor Allah bu illeti ceken herkese şifa versin
Merhaba canim cok tebrik ederim tamamiyle ayni durumdayiZ. Birkac cm alarak hamile kaldim 17martta ogrendim korkuyla karisik mutluluk yasiyorum beni en iyi sen anlarsin herhalde:) gecen ay vaji icin gittigimde zorda olsa iki parmak muayene oldum zar biraz esneklik kazanmis yarim iliski yasadigimiz icin ve vaji degilsin sadece korkuyorsun dedi. Sonra da hemen hamile kalmisim korkularim var ozellikle de cati muayenesi konusunda ama hicbir korkunun mutlulugumun onune gecmesine izin vermicem gerekirse sezaryen olurum dert degil.. ilk 3 aydan sonra iliski denemelerine devam etmek istiyorum umarim dr izin verir. Tekrar tebrikler:)
Ay akla bak gecen yilin konusuymus umarim yazdiklarimi gorursun ve bana yardimci olursun arkadasim cok merak ediyorum neler gecti basindan ve ne sekilde dogum yaptin lutfen yaz..
Bende sizin gibiydim. Çok zor süreçler atlattım ama çok şükür aştım. Ama hala canım cok yanıyor dogru düzgün beraber olamıyoruz. Nasip eden rabbim her türlü eder şimdi 2 ye hamileyim Elhamdulillah. Sizin adınızada çok sevindim. Vajinusmus cok kötü bir şey...
Kesinlikle tedavi olmak icin bir vajinismus merkezine git bekleyerek hic birsey cozum olmuyor hele yenerim diye tek basina cabaladikca daha cok umutsuzluga kapiliyosun