Umarım tez vakitte aşarsınız bu durumu, önceliğinizde umarım bunu aşmak olur. Sonrası kolay diye düşünmekte ertelemenizi rahatlatan birşey, gebelik sürecindede muayene olmanız gerekecek vsTedaviyi erteleyenlerdenim kendim yenmek istiyorum ama yenemiyorum. Artik da dayanamiyorum sabrimda kalmadioyuzden asilama yaptirmak istiyorum. Bebegim olsun ondan sonrasi kolay diye dusunuyorum
Asilamaya para vermek yerine vajinismys tedavisine para verin. Bu arada mesaji cevapla butonuna tiklamadan yazarsaniz bana bildirim gelmez.Tedaviyi erteleyenlerdenim kendim yenmek istiyorum ama yenemiyorum. Artik da dayanamiyorum sabrimda kalmadioyuzden asilama yaptirmak istiyorum. Bebegim olsun ondan sonrasi kolay diye dusunuyorum
Evet bebekle herşey daha kolayTedaviyi erteleyenlerdenim kendim yenmek istiyorum ama yenemiyorum. Artik da dayanamiyorum sabrimda kalmadioyuzden asilama yaptirmak istiyorum. Bebegim olsun ondan sonrasi kolay diye dusunuyorum
Evet bende oyle dusunuyorum ve kimse yasamadan bilemiyor davulub sesi uzakdan hos geliyor herkese.Evet bebekle herşey daha kolay
İroni yapmıştım, bebekten önce cinsel hayatınız mükemmel bile olsa bebekten sonra soğukluk giriyor.Evet bende oyle dusunuyorum ve kimse yasamadan bilemiyor davulub sesi uzakdan hos geliyor herkese.
Ben vajinismus atlattim. Saniyorsunuz ki akil veren herkes ilk birlikteliginde çatır çatır sevisti.Evet bende oyle dusunuyorum ve kimse yasamadan bilemiyor davulub sesi uzakdan hos geliyor herkese.
Mutlu olundugunu kim soyluyor kimse mutlu degil kimseninde elinde degil kimsede bu durumda olmak istemez bunu goz onunde bulundurun. Eger suan evli degilseniz veya cinsel iliski yasamadiysaniz bu vajinismus olmayacaginizin garantisi degil hersey o gece belli oluyor zaten. Kimse ne oldugunun veya olacagini bilemiyor.bu şekilde nasıl mutlu olupta birde bebek istiyorsunuz anlamıyorum, evlenip cisel ilişki yaşayamasam çok üzülürdüm, tedavi olun
Var,buradan bir arkadasimizin cocugu var,6nci sınıfta olmasi lazim.Vajinismus olupda asilama yaptiranlar varmi ben bunu coook merak ediyorum
Keske onunla konusabilsem..Var,buradan bir arkadasimizin cocugu var,6nci sınıfta olmasi lazim.
Sonra normal sekilde 2ci cocugu oldu.
Adini soyleyemem,cunki uyelikiptali yaptirdi.
e mutlu değilsen tedavi ol işte niye direniyorsun, dünyadaki tek vajinusus hastası sensin demedimki tabiki herkesin başına gelebilir. normal bir hastalık yani çözümü varken garip guraba yöntemler konuşmak ertelemek çok saçmaMutlu olundugunu kim soyluyor kimse mutlu degil kimseninde elinde degil kimsede bu durumda olmak istemez bunu goz onunde bulundurun. Eger suan evli degilseniz veya cinsel iliski yasamadiysaniz bu vajinismus olmayacaginizin garantisi degil hersey o gece belli oluyor zaten. Kimse ne oldugunun veya olacagini bilemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?