Vajinismusda aşılama

Merhaba, kac yasindasiniz, kac yildir vajinismussunuz? Hangi tedavi yontemlerini denediniz?

Tedaviyi erteleyenlerdenim kendim yenmek istiyorum ama yenemiyorum. Artik da dayanamiyorum sabrimda kalmadi oyuzden asilama yaptirmak istiyorum. Bebegim olsun ondan sonrasi kolay diye dusunuyorum
Umarım tez vakitte aşarsınız bu durumu, önceliğinizde umarım bunu aşmak olur. Sonrası kolay diye düşünmekte ertelemenizi rahatlatan birşey, gebelik sürecindede muayene olmanız gerekecek vs
Nacizane önerim önce sorununuzu cözmeniz olur,

Tedaviyi erteleyenlerdenim kendim yenmek istiyorum ama yenemiyorum. Artik da dayanamiyorum sabrimda kalmadi oyuzden asilama yaptirmak istiyorum. Bebegim olsun ondan sonrasi kolay diye dusunuyorum
Asilamaya para vermek yerine vajinismys tedavisine para verin. Bu arada mesaji cevapla butonuna tiklamadan yazarsaniz bana bildirim gelmez.

5 ay vajinismus yaşadim ve bunu yasarken hic bebek fikri bile aklimda yoktu onceligim bunu yenmekti cunku 1 yildir bir fiil iliski yasiyorum ama henuz gebelik olmadi yani oyle ice bosalmayla da hemen her sey bitmiyor. Önceliginiz kendi cinsel sagliginiz ve kadinliginizi doyasiya yasamak olsun.

bu şekilde nasıl mutlu olupta birde bebek istiyorsunuz anlamıyorum, evlenip cisel ilişki yaşayamasam çok üzülürdüm, tedavi olun
Mutlu olundugunu kim soyluyor kimse mutlu degil kimseninde elinde degil kimsede bu durumda olmak istemez bunu goz onunde bulundurun. Eger suan evli degilseniz veya cinsel iliski yasamadiysaniz bu vajinismus olmayacaginizin garantisi degil hersey o gece belli oluyor zaten. Kimse ne oldugunun veya olacagini bilemiyor.

Bebekle herşey daha kolay diye birşey yok.
1. Eşiniz sizinle ömür boyu cinsellik yaşayamayacak mı? Eşinizi hiç mi düşünmüyorsunuz?
2. Bebeğiniz olduktan sonra eşiniz bu şekilde devam edemeyeceğini söylese o çocuğun hayatı ne olacak?
İki sene vajinismus ile mücadele etmiş biri olarak söylüyorum bunu;
o kadar bencilsiniz ki ne eşinizi ne de doğmamış çocuğunuzu düşünüyorsunuz.
dost acı söyler üzgünüm.
aşılamayla felan uğraşana kadar vajinismus tedavisi için işin ehli bir doktora gidin önce.
ayrıca doğum yapmak vajinismusken çok daha zor. İçine eline sokamadığınız bir yerinize sürekli muayene için doktor elini sokacak muayene edecek doğum yaptıracak. Sizce mantıklı mı bu?

e mutlu değilsen tedavi ol işte niye direniyorsun, dünyadaki tek vajinusus hastası sensin demedimki tabiki herkesin başına gelebilir. normal bir hastalık yani çözümü varken garip guraba yöntemler konuşmak ertelemek çok saçma

Şu paranıza bir kıyın da tedavi olun önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…