Esimle konusmadan kendi kafama gore bu karari almisim gibi konusuyorsunuz. Ama demekki bazi seyler denenmis olmamis ve bu karar birlikde varilmis olma ihtimali yokmu?Bebekle herşey daha kolay diye birşey yok.
1. Eşiniz sizinle ömür boyu cinsellik yaşayamayacak mı? Eşinizi hiç mi düşünmüyorsunuz?
2. Bebeğiniz olduktan sonra eşiniz bu şekilde devam edemeyeceğini söylese o çocuğun hayatı ne olacak?
İki sene vajinismus ile mücadele etmiş biri olarak söylüyorum bunu;
o kadar bencilsiniz ki ne eşinizi ne de doğmamış çocuğunuzu düşünüyorsunuz.
dost acı söyler üzgünüm.
aşılamayla felan uğraşana kadar vajinismus tedavisi için işin ehli bir doktora gidin önce.
ayrıca doğum yapmak vajinismusken çok daha zor. İçine eline sokamadığınız bir yerinize sürekli muayene için doktor elini sokacak muayene edecek doğum yaptıracak. Sizce mantıklı mı bu?
Hanımefendi kimse sizi "pis vajinismuslu" diye etiketlemedi.Mutlu olundugunu kim soyluyor kimse mutlu degil kimseninde elinde degil kimsede bu durumda olmak istemez bunu goz onunde bulundurun. Eger suan evli degilseniz veya cinsel iliski yasamadiysaniz bu vajinismus olmayacaginizin garantisi degil hersey o gece belli oluyor zaten. Kimse ne oldugunun veya olacagini bilemiyor.
hayır illa şırınga ile olacak, erkek olsam katlanmazdım cidden madem tedavi istemiyorsun boşar geçerdimŞu paranıza bir kıyın da tedavi olun önce.
Evet vajinismus olmak sizin elinizde değil ama tedavi olmak sizin elinizde. Tedavi olup iyi bir cinsel hayata sahip olmak varken, tedavi olmayı reddedip çocuk istiyorsunuz. İnanın hiç akıl kârı değil. Eşinize üzüldüm.Mutlu olundugunu kim soyluyor kimse mutlu degil kimseninde elinde degil kimsede bu durumda olmak istemez bunu goz onunde bulundurun. Eger suan evli degilseniz veya cinsel iliski yasamadiysaniz bu vajinismus olmayacaginizin garantisi degil hersey o gece belli oluyor zaten. Kimse ne oldugunun veya olacagini bilemiyor.
Aşılama yaptirmak istiyor her durumda para gidecek. Tedavi olmaya degil bebege gitsin diye düşünüyor.Şu paranıza bir kıyın da tedavi olun önce.
Allah rizasi icin cevapla butonunu kullanin.Parayla alakasi yok yahu bu derece bunalmis bi insan parayi dusunur mu? Bukadar rahat konusmayin lutfen. Bu dusunceler oluyorsa demekki bazi seyler kabul edilmistir ki fikir alinmak isteniliyordur.
Tedavi istemedigimi kim soyledi? Tedavi olmadigimi kim idda etti? Demekki ortada sonuc yoksa baska yollara basvuruluyor.
arkadaşım, kanseri bile tedavi ediyorlar yaa gözünü seveyimmmm.Tedavi istemedigimi kim soyledi? Tedavi olmadigimi kim idda etti? Demekki ortada sonuc yoksa baska yollara basvuruluyor.
Millet bunu hastalık olarak kabul etmiyor hala. Basbayağı paraya kıyamıyor işte. Ücretsiz bir tedavi hizmeti olsa eminim çoktan başvururdu, çözülürdü bu sorun. Bebek için para vermeye değer ama buna değmez.Aşılama yaptirmak istiyor her durumda para gidecek. Tedavi olmaya degil bebege gitsin diye düşünüyor.
%100 tedavisi var bunun ya. %99,99 degil.arkadaşım, kanseri bile tedavi ediyorlar yaa gözünü seveyimmmm.
allah kocana sabır versin, eğer böyle bir şeyi gerçekten kabul ediyorsa onunda iktidarsızlık sorunu var diye düşündüm ben yoksa kimse istemez böyle bir ilişkiyiEger bi vajinismus hastasiysaniz sizin soyledikleriniZin hepsini arastirilmis ve bir kere karsima cikmis bilgiler. Ben bunu ogrenmek istemiyorum biliyorum cunku. Benim istedigim tek sey vajinismus olupda asilama yaptiranlar varmi. Bukadar.
Allah bilir kocası da aynı kafadadır. Yoksa insan karısına demez mi tedavisi neyse olalım diye. Bazı doktorlar çift olarak gelinmesini istiyor. Adam beni uğraştırma diyordur belki. Belki de cimridir ona para harcamak istemiyordur.hayır illa şırınga ile olacak, erkek olsam katlanmazdım cidden madem tedavi istemiyorsun boşar geçerdim
Anlayamiyorum, asla anlayamiyorum. Vajinismusa verilmis para çöp olarak goruluyor. Aşılama da tek seferde tutmayabilir. O da çöp olabilir.Millet bunu hastalık olarak kabul etmiyor hala. Basbayağı paraya kıyamıyor işte. Ücretsiz bir tedavi hizmeti olsa eminim çoktan başvururdu, çözülürdü bu sorun. Bebek için para vermeye değer ama buna değmez.
inatla tedavinin olumlu olmaıdığını söylüyor ben inanamıyorum böyle insanlara, ya ne kadar uzun sürerse sürsün sonunda olumlu sonuçlanıyor bu tedavi%100 tedavisi var bunun ya. %99,99 degil.
Koskoca bir %100
Tedavi reddediliyorsa veya erteleniyorsa, aylarca yıllarca bahanelerle, kendi kendine inat ediliyorsa ve yenilemiyorsa geriye kalan tek yol boşanmak. Karşınızdaki insana da yazık. Kerkinmek bir ilişki değildir veya seks yapamadan üremeye çalışmak akıl kârı değildir. Adama da yazık, bir süre sonra dibine kadar seks yaşayabileceği kadınlara gitmeye başlayacak.Tedavi istemedigimi kim soyledi? Tedavi olmadigimi kim idda etti? Demekki ortada sonuc yoksa baska yollara basvuruluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?