Vajinismusda aşılama

Esimle konusmadan kendi kafama gore bu karari almisim gibi konusuyorsunuz. Ama demekki bazi seyler denenmis olmamis ve bu karar birlikde varilmis olma ihtimali yokmu?

Hanımefendi kimse sizi "pis vajinismuslu" diye etiketlemedi.

Herkes vajinismus olabilir evet.

Ama akli basinda insan, vajinismus oldugunu anladiginda tedavi yollari arar.

"Aşılama ile hemen hamile kalmaliyim" diye düşünmez.

Parayla alakasi yok yahu bu derece bunalmis bi insan parayi dusunur mu? Bukadar rahat konusmayin lutfen. Bu dusunceler oluyorsa demekki bazi seyler kabul edilmistir ki fikir alinmak isteniliyordur.

Evet vajinismus olmak sizin elinizde değil ama tedavi olmak sizin elinizde. Tedavi olup iyi bir cinsel hayata sahip olmak varken, tedavi olmayı reddedip çocuk istiyorsunuz. İnanın hiç akıl kârı değil. Eşinize üzüldüm.

Parayla alakasi yok yahu bu derece bunalmis bi insan parayi dusunur mu? Bukadar rahat konusmayin lutfen. Bu dusunceler oluyorsa demekki bazi seyler kabul edilmistir ki fikir alinmak isteniliyordur.
Allah rizasi icin cevapla butonunu kullanin.

Hangi tedavi yontemlerini denediniz?

Ya da denediniz mi?

Burada sana cevap veren insanlar içerisinde vajinismusla mücadele etmiş bu mücadeleyi kazanmış insanlar var. bir derdin var evet ama çaresi olan bir dert. Yardım almalısın. 3 ay ömrün kalmış gibi çaresizce konuşmayı kes bence... Kocana çok üzüldüm ya Allah sabır versin...

Aşılama yaptirmak istiyor her durumda para gidecek. Tedavi olmaya degil bebege gitsin diye düşünüyor.
Millet bunu hastalık olarak kabul etmiyor hala. Basbayağı paraya kıyamıyor işte. Ücretsiz bir tedavi hizmeti olsa eminim çoktan başvururdu, çözülürdü bu sorun. Bebek için para vermeye değer ama buna değmez.

Eger bi vajinismus hastasiysaniz sizin soyledikleriniZin hepsini arastirilmis ve bir kere karsima cikmis bilgiler. Ben bunu ogrenmek istemiyorum biliyorum cunku. Benim istedigim tek sey vajinismus olupda asilama yaptiranlar varmi. Bukadar.
allah kocana sabır versin, eğer böyle bir şeyi gerçekten kabul ediyorsa onunda iktidarsızlık sorunu var diye düşündüm ben yoksa kimse istemez böyle bir ilişkiyi

hayır illa şırınga ile olacak, erkek olsam katlanmazdım cidden madem tedavi istemiyorsun boşar geçerdim
Allah bilir kocası da aynı kafadadır. Yoksa insan karısına demez mi tedavisi neyse olalım diye. Bazı doktorlar çift olarak gelinmesini istiyor. Adam beni uğraştırma diyordur belki. Belki de cimridir ona para harcamak istemiyordur.

Anlayamiyorum, asla anlayamiyorum. Vajinismusa verilmis para çöp olarak goruluyor. Aşılama da tek seferde tutmayabilir. O da çöp olabilir.

Tedavi istemedigimi kim soyledi? Tedavi olmadigimi kim idda etti? Demekki ortada sonuc yoksa baska yollara basvuruluyor.
Tedavi reddediliyorsa veya erteleniyorsa, aylarca yıllarca bahanelerle, kendi kendine inat ediliyorsa ve yenilemiyorsa geriye kalan tek yol boşanmak. Karşınızdaki insana da yazık. Kerkinmek bir ilişki değildir veya seks yapamadan üremeye çalışmak akıl kârı değildir. Adama da yazık, bir süre sonra dibine kadar seks yaşayabileceği kadınlara gitmeye başlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…