- 21 Kasım 2017
- 29.376
- 128.483
- 598
CehaletAnlayamiyorum, asla anlayamiyorum. Vajinismusa verilmis para çöp olarak goruluyor. Aşılama da tek seferde tutmayabilir. O da çöp olabilir.
adamda iktidarsızlık varsa onunda işine geliyordurAllah bilir kocası da aynı kafadadır. Yoksa insan karısına demez mi tedavisi neyse olalım diye. Bazı doktorlar çift olarak gelinmesini istiyor. Adam beni uğraştırma diyordur belki. Belki de cimridir ona para harcamak istemiyordur.
Hangimize dedigini bilmiyoruz zaten sıkıntı yapma. Ortaliga konusuyorsun oyle.Inanin size diyecek biseyim yok artik hic yazmayacagim. Ilginiz icin tesekkurler.
bi üye daha var ya oda konu açtı vajinimusla ilgili aynı kişiler bence çünkü oda alıntılıyamıyorHangimize dedigini bilmiyoruz zaten sıkıntı yapma. Ortaliga konusuyorsun oyle.
O da yüksek ihtimal. Yoksa nasıl katlanılır bunaadamda iktidarsızlık varsa onunda işine geliyordur
Inanin size diyecek biseyim yok artik hic yazmayacagim. Ilginiz icin tesekkurler.
Biri vajinismus yaziyor biri vajinusmus. Dikkat ediyorum boyle seylere. Benzerler ama ayni kisi degiller bencebi üye daha var ya oda konu açtı vajinimusla ilgili aynı kişiler bence çünkü oda alıntılıyamıyor
o kadar dikkat etmemiştim ya peş peşe gelince konular ondan şüphelendimBiri vajinismus yaziyor biri vajinusmus. Dikkat ediyorum boyle seylere. Benzerler ama ayni kisi degiller bence
allah kocana sabır versin, eğer böyle bir şeyi gerçekten kabul ediyorsa onunda iktidarsızlık sorunu var diye düşündüm ben yoksa kimse istemez böyle bir ilişkiyi
öyle maalesef sonuçta ihtiyaç buda bir şekilde karşılanmalıVeya adam cinsel ihtiyaçlarını başka birinden karşılıyorsa da kabul edebilir bu da kötü bir ihtimal ama olabilir
Su anda üye değil,ama biliyoruz,konularinda anlatiyorduKeske onunla konusabilsem..
ondan sonrası daha zor.Tedaviyi erteleyenlerdenim kendim yenmek istiyorum ama yenemiyorum. Artik da dayanamiyorum sabrimda kalmadioyuzden asilama yaptirmak istiyorum. Bebegim olsun ondan sonrasi kolay diye dusunuyorum
Ergenligimde ilk gençligimde fake hesaplardan gelen mesajlari, yazim yanlışlarıyla ayirt ederdim. Cevremdekilerin yanlis yazdigi kelimelere getirirdim konuyu. O sekilde kim olduklarini anlardim. Bu dikkatim o zamandan kaldi.o kadar dikkat etmemiştim ya peş peşe gelince konular ondan şüphelendim
Merhaba canım ben vajinismusu tedavilere başlayınca yendim aşılama yaptırdım tabi yumurta takibi için alttan muayene oluyor onlara korkarak gittim her defasında çok kasıldım korktum bi süre sonra baktım geçti ilişki denedim olmaya başladıMerhaba kızlar size benim icin çok onemli bi sorum var vajinismus olupda bebek icin aşılama yaptıran varmı. Vajinismusu yenemiyorum bari asilama ile bebegim olsun artik
İlk önce vajinusmus halledin ondan sonra bebeği yaparsınız. Tedaviyi yarım bırakmışsınızMerhaba kızlar size benim icin çok onemli bi sorum var vajinismus olupda bebek icin aşılama yaptıran varmı. Vajinismusu yenemiyorum bari asilama ile bebegim olsun artik
Ya çok güldüm istemsizce şuraya, ahahahahahah, süpersinizVajinismusa çare arayacagina enjektorle bebek yapmanın derdine düşmüş bir eşi kim ister bilemedim.
Şuan bende inanamadım, çok küçük bir ihtimalmiş ama olmuş sizinkiMerhaba bende evlendigimden beri vajinismus yaşıyorum yaklaşık 15 16 ay oldu ve 3 aydır hamileyim. Asilamadan once baska yüzeysel bir şekilde denediniz mi ? Ben şok oldum fakat benim o şekilde oldu inanamadık eşimle hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?