- 21 Aralık 2017
- 6
- 1
- 1
- 39
Ankara'da, Op. Dr. Yasemin Yıldız net diyorum. Ve ilk randevu ücretsiz, beğenmezsen gitmezsin. Ben çok memnun kaldım iki hafta sürdü ve diğer terapistlere göre daha makul fiyatı.merhabalar vajinumus sayfasında dr.reyyan hanımla yendiğinizi yazmışsınız.5 yıldır yenemedim.reyyan hanım parmak egzersizi veriyor mu. 5 bin civarı sanırım muayenehanesini aradım. aparat vs kullanıyor mu. sizden ricam o kadar para ve şehir dışına gideceğim gerçekten iyi bir dr mu bu konu çok önemli yardımcı olursanız çok sevinirim.
Op. Dr. Yasemin Yıldız bak derim fiyatıda iyi.çok pahalı o dr
çok pahalı o dr
Öncelikle gözünüz aydın darısı başımıza. Ya sen nekdar güzel bir insansın ne güzel yazmıssın allah razı olsun[
Yazınızın bende tesiri çok büyük oldu . Kaleminiz sağlık çok tedekedrim
Niye atlatıyorlar acaba tam olarak açarmışsınız anlayamadım ağlamak ne ise yaradı kaygıdan kastın neDoğru biraz pahalı ama bilmiyorum kesin garanti veriyorlar. Sen çözene kadar da seni bırakmıyorlar yani 10 seans mı 3 seans mı artık o kişiye göre değişir. İçinde farklı uygulamalarda yaptılar mesela bana. Benim kızlık kalın ve kaygı düzeyim çok yüksek olduğu için ilk 2 seans sadece ağlamıştım. Kızlık zarını da aldılar. Sonrasında Akapunktur, hipnoz da yapıldı. Sadece yaşadıklarımı paylaşmak istedim.
sizinle aynı durumdayızSelam kızlar valla bende 1.5 yıllık evliyim bu illetten kurtulamadm. Hala yapamıyorum kk doktora gittim hic bi sorun olmadıgını söyledi paikkloga gidiyoem yine olmuyo işaret parmagımın birazını sokabiliyorum ama canım yanıgo gibi hissediyoeum hep bi korkarak yaklasıyorm napcam bilmiyorm
Sende mi hala yenemedin bende aynıyım hala egzersiz yaptığım halde öbürünü yapamıyorumsizinle aynı durumdayız
girmiyo anam girmiyoSende mi hala yenemedin bende aynıyım hala egzersiz yaptığım halde öbürünü yapamıyorum
ıkınarak yapmayı deneyin birdesizinle aynı durumdayız
Aslında korkumuzu biraz yensek olucak da işte daha önce iki kere yarıya kadar aldimgirmiyo anam girmiyo
Niye atlatıyorlar acaba tam olarak açarmışsınız anlayamadım ağlamak ne ise yaradı kaygıdan kastın ne
Hmm şimdi anladım bende terapide ağlama yaptılar sandım kusura bakma ne uyguladılar san acaba terapilerde"Niye atlatıyorlar?" burda ne sormak istediğiniz anlayamadım. Kaygıdan kastım endişe duymak, çok korkmak, sakin kalamamak. Tedavi süreciyle alakalı değil onlar beni ağlattılar gibi birşey yazmadım. Sadece vajinusmus derecemin çok yüksek olduğunu belirtmek için yaşadıklarımı yazdım, çok fazla korkuyordum ki 2 seans boyunca sadece ağlamıştım başlayamamıştım ama gayet sabırlı bir şekilde yaklaştılar, aceleye getirmediler.
Hmm şimdi anladım bende terapide ağlama yaptılar sandım kusura bakma ne uyguladılar san acaba terapilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?