- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
Yardımm ..!
Merhaba benimde 6,5 yıllık ilişkim vardı, 2 yılını nişanlı geçirdik 1 ay öncede evlendik. Nişanlıyken denemiştik ama olmamıştı aklımda hep korkuyorum acıcak hissi uyanıyo, ön sevişmede birley yokken birleşmeye gelince istemsiz itiyorum yada alamıyorum içime kasıyorum . Burayı okuyana kadar baya ümitsizdim tek bende olduğunu sanıyordum ama herkesin benim gibi sorunu olduğunu öğrenince ve tedavisi mümkün olunca sevindim. Bende oraya vajiye bakmayı çekinenlerdenim. Ama mecbur baktım dün delik olduğunu gördüğümde rahatladım. Hatta kulak cubuğunu jeletinleyip denedim girdi . Ama daha iler gidemedim sanırım hergün egzersizler yapmam gerekiyo. Ama ben daha fazla hızlı bi şekilde nasıl olur bilmiyorum. Bana yardım edebilicek birileri varmı acaba. Bu egzersizler yaptıkdan sonra hangi pozisyonda ilşkiye girmem gerekiyo … yardımlarınızı bekliyorum
Bana da yardım edin nolur 2 yıllık evliyimNe durumdasın canım ben burda yazılanlar sayesinde yendim aparatla destekledim tabiki de sen ne durumdasın
Bana da yardım edin nolurMerhaba bana da yardımcı olur musunuz özelden yazar mısınız
Doktora gittiniz mi hiç ne durumdasınız peki ben burda yazılanlar sayesinde ve aparat yardımıyla yendim.Bana da yardım edin nolur 2 yıllık evliyim
Bende durum tam tersi. Ne kadar çok istesemde olmuyorKizlar merhaba. Ben de birliktelik yaşayamıyorum şu an ve cinsel olarak isteğim 0 yani ömrüm boyunca ilişki yasamasam niye yaşamadim demem o derece. Ve bu beni çok rahatsız etmeye basladi. Var mı bildiğiniz istek artırıcı hap vs bişey.
Vajimus musun istek mi yok..Kizlar merhaba. Ben de birliktelik yaşayamıyorum şu an ve cinsel olarak isteğim 0 yani ömrüm boyunca ilişki yasamasam niye yaşamadim demem o derece. Ve bu beni çok rahatsız etmeye basladi. Var mı bildiğiniz istek artırıcı hap vs bişey.
Aparat çalıştın mı.. daha onceBende durum tam tersi. Ne kadar çok istesemde olmuyor
Hayır. Parmak egzersizleri yapmaya çalışıyorum bir de eşimle denemelerimiz oluyorAparat çalıştın mı.. daha once
Aparat ile daha çabuk asarsiniz parmak egzersizi tam bir randıman vermiyor. Aparat ile çalışın derim .. gizli kargo geliyor ..Hayır. Parmak egzersizleri yapmaya çalışıyorum bir de eşimle denemelerimiz oluyor
Arkadaşlar yapan arkadaşlar nasıl yendi anlatır mı doktorsuz nasıl yendinizBana da yardımcı olabilir misiniz
Sipariş vereceğim zaten aklımda bir o kaldı artık denemediğim umarım işe yararAparat ile daha çabuk asarsiniz parmak egzersizi tam bir randıman vermiyor. Aparat ile çalışın derim .. gizli kargo geliyor ..
Yarayacak hemen ver n 11 dilator set diye arat ucuz gizli kargo ..Sipariş vereceğim zaten aklımda bir o kaldı artık denemediğim umarım işe yarar
Sanırım ikisi deVajimus musun istek mi yok..
Canım beni de ekleyebilir misiniz o gruba bende sorun yasıyorum 20 günlük evliyimBak en güzel adımı atmışın devamıda gelecek emin ol sana adım adım anlatabilirim.Hatta burda grubumuz var seni oraya da alablirim çoğunlukla aparat sayesinde yeniyorlar bende 10aydır yendim.Özelden yazıyorum mesaj kutunu kontrol eder misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?