Lemise .!.:Cnm bak ne guzel oranın deliğini de görmüşsün, hazır dokunmussun da uzan sırtına yastık koy ac bacaklarını eline kayganlastirici sur aynaya bakıp hafif ıkın deliği gor derin nefes alıp yavas yavas oksa delik açıldıktan sonra etrafına yavaşça dairesel hareketlerle sur göreceksin git gide alışacaksın
Burda yazilanlarin hepsini okudum.verdiginiz linkteki yazilanlari da ilkonce cok tsk ederim Allah sizden razi olsun. Bugün deneyecegim en azindan nefes egzersizi yapıp yada ikinip bisekilde ilkgece olayini yapmam gerekiyor.parmak egzersizi kizlik zarim yirtildiktan sonra ancak o sekilde yapabilirim.insallah bigun bende buraya cok mutluyum basardim diye yazarim.kizlik zari olayi parmak egzersimi engelliyor ama bunu basarmam gerekiyor.emla diye krem varmis uyusturucu agri kesici eczaneye sordum 96 lira pahali geldi zaten bu ilaci sursende sizlama hafif agri illaki olcak cunku ilkdefa yapcan dedi.bu kremi iliskiye girip sonradan her iliskiye girerken aci hissedenler icinmis bide giletgelen diye bir jel sordum onun fiyatida ayniydi kayganlastirici jel bendeki okey sıcak temasla es deger gibi iyice vajina nin icine surup ikinip deneyecegim misyoner pozisyonunda linkteki yazilanlari surekli okuyorum ve bes asamayida yapacagim.arkadaslar cok tsk ederim hepinizden bana bi umut oldu bu site..insallah bidaki yazim olumlu olur.tsk ederimCnm
Cnm olay tamamen beyinde bitiyor buna İnan, egzersizleri yapman lazım once kendi vücudunu senin tanıyip senin sevmen korkmaman lazım ki sen de esine izin ver bak onceki yazıları da oku bu isin en büyük çaresi egzersizler
Bak aşağıdaki linkini verecegim sitenin bana cok faydası olmuştu o site sayesinde yendim diyebilirim tabi bir de canıma tak etmişti yapcm artk diye kendime sartlandrdm ne kadar kotu olabilir ki dedm sonuçta 17-18 yaşındaki kızlar bunu gönül rızasıyla yapıyor diye neyse cnm bak link su insallah faydası olur
http://www.adapsikoloji.com/tr/m/cinsel-terapi/vajinismus-tedavisinde-ev-odevleri.html
Burda yazilanlarin hepsini okudum.verdiginiz linkteki yazilanlari da ilkonce cok tsk ederim Allah sizden razi olsun. Bugün deneyecegim en azindan nefes egzersizi yapıp yada ikinip bisekilde ilkgece olayini yapmam gerekiyor.parmak egzersizi kizlik zarim yirtildiktan sonra ancak o sekilde yapabilirim.insallah bigun bende buraya cok mutluyum basardim diye yazarim.kizlk zari olayi parmak egzersimi engelliyor ama bunu basarmam gerekiyor.emla diye krem varmis uyusturucu agri kesici eczaneye sordum 96 lira pahali geldi zaten bu ilaci sursende sizlama hafif agri illaki olcak cunku ilkdefa yapcan dedi.bu kremi iliskiye girip sonradan her iliskiye girerken aci hissedenler icinmis bide giletgelen diye bir jel sordum onun fiyatida ayniydi kayganlastirici jel bendeki okey sıcak temasla es deger gibi iyice vajina nin icine surup ikinip deneyecegim misyoner pozisyonunda linkteki yazilanlari surekli okuyorum ve bes asamayida yapacagim.arkadaslar cok tsk ederim hepinizden bana bi umut oldu bu site..insallah bidaki yazim olumlu olur.tsk ederim
Keske suan bende sizin gibi olsam iilkonce tebrik ederim bi bebegimin olmasi en buyuk hayalim ama ben daha o işi yapamıyorum cocuk nasil dogurcam diyorum:'( yalniz kafama su takildi parmak egzerzisi yaparken kizlik zariniz zaRAR Gormedimi??[/QUOTE]QUOTE="abc3, post: 37781723, member: 464768"]Canm seni çok ii anlıyorum ben 14ay savastim vajiyle
Banada zarın kalın operasyonla alınması gerekiyor denildi kaç kere gün aldım ama korkudan gidemedim korku değildi aslında gururuma yediremiyordum eşim bana o kadar iiyken bunu esimin yapmasının hakkı olduğunu düşünüyordum
devlet hastanesine psikoloğa gittim kadın beni iice cileden çıkardı söyledikleri belki doğal seylerdi ama kadına bi türlü isinamadim bu foruma üye oldum
parmak egzersizleri olduğunu öğrendim kendim asla yapamadım eşimden yardım aldım zamanla bi parmağın ilk bogumu sonra ikinci bogumu derken bi parmak girebiliyordu-tabi hiç kolay olmadi sinir krizleri ağlamalar bosanmayi dusunmeler herseyi yaşadım-
Bi sene sonra adet düzensizliği başladı dr a gittim dr alttan.muayene istedi durumumu anlattım anlayışla karşıladı ama bi catala otur srnn izin verdigin kadar muayene ediyim dedi kabul ettim oturdum kadın yavas yavas ultrason aletini içime soktu ve bitti dedi sonra da bu vajinismusun son asamasi tedavi ettigimiz hastaların son seyansinda yaptigimiz uygulama dedi kendime bi güven geldi eve gidince denedik yine olmadı parmaklara devam ettik sonra mum tekniğini duydum eşim mumla yardımcı oldu bana zamanla onada alıştım derken eşim denemeliyiz artık dedi denedik ucu oldu biraz daha ilerledi sonraki iliskilerde biraz daha ilerledi ve bi kaç sefer içime boşaldı ve suan hamileyim doguma gün sayıyoruz
ama hala iliskiye rahat bi şekilde giremiyorum zamanla onunda düzeleceğine inanıyorum
benden tavsiye asla pes etmeyin esinizlede bosanmayi düşünmeyin zamanla hepimiz tamamen atlatiriz inşallah
Bu duayi nerden buldun acaba anlami nedir bilgilendirsen sevinirim.simdiden allah razi olsun.Belki çok geç bir cvp olacak ama arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım ve iliskiye girmekten o kadar çok korkuyordum ki her günüm kabustu. Sadece rabbime sığındım her gün ağlayarak ve içten o kadar dua ettim ki çünkü insan kendini çok çaresiz ve yetersiz hissediyor.söyle bi dua var hergün onunla dua ettim ve 33 gün sonra Rabbimin de izniyle yendim bu kabusu. Dua şu 'ya meliki müktedirsin allahım bana yardım et' her gün 100 kere.allah yardımcınız olsun
Arkadaşlar,
Vajinismus kabusunu yaşayan her kadın, bunu dünyanın sonu olduğunu, asla diğer kadınlar gibi normal bir birliktelik yaşayaayacağını, bu sorun usadece kendisinin yaşadığını düşünür ama öyle değil. Günümüzde birçok kadın malesef bu sorunla mücadele ediyor ve kazanna hep biz kadınlar oluyoruz. Vajinismus %99 oranında tedavi edilebilen psikolijk bir rahatsızlık ve bizler bu kabusu yenne insanlar olarak burada sizler için moral olması açısından başarı öykülerimizi yazmak istedik. hikayelerimizle, vajinismusla mücadele eden arkadaşlarımıza bir nebze yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Lütfen bu sayfaya sadece başarı öykülerimizi yazalım, birbirimize destek olalım.
Teşekkürler,
canım ben de vajınısmustum 8 ay sonra yendım sana yardımcı olmak ısterım sormak ıstedıgın bısey varsaLutfen benimle ilgilenir misiniz ben çok zor durumdayım vajinusmus olduğumu düşünmüyorum fakat 15 aylık evliyim olmadı hiçbir şekilde
Bizde malesef yapamiyoruz ve ben cok kotuyum hemde cok[/QU
bende 8 ay sonra yendım.sormak ıstedıgın varsa soraılırısn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?