- 13 Ağustos 2016
- 20
- 23
- 3
- 32
Bak canım posizyon ilk seferler için çok önemli ..Sen üste cik ve eşine sırtını don . Eline pen... si al kendin yavaş yavaş yerlestir kontrol sen de olacakNasil iste bz yonunu bulamdgimzi dusunuorm bide pozisyn yanls galba
4 yıl çok uzun bir süre esinizin sabri mukemmelmis. Egzersiz ile başlayın aparatlar var ya da parmaginizla bunları denediginizde o şeyin de gireceğini anlayablrsnz. Düşünün ordan bebek çıkıyor demekki elastik. Bunu basarirsanz 4 yılı nasıl heba ettim diye üzülürsúnzKizlar bende 4 aylik evliyim ama olmuyo neolur bi akil verin
4 yil degil canim 4 ay ama korkum cok aparar dediginiz nedirki yurtdisina gelin geldim doktorada gidemiyorum4 yıl çok uzun bir süre esinizin sabri mukemmelmis. Egzersiz ile başlayın aparatlar var ya da parmaginizla bunları denediginizde o şeyin de gireceğini anlayablrsnz. Düşünün ordan bebek çıkıyor demekki elastik. Bunu basarirsanz 4 yılı nasıl heba ettim diye üzülürsúnz
Yemeli bir buçuk ay oldu ve çok rahat göre biliyorum çünkü ilk başlarda ben de acı ve endişe duydum daha sonra onları bırakıp haz almaya baktım oraya odaklanmadim kendini kastigin için açıyor ...vajinal kaslarını rahat bırak sanki dinleniyormussin gibiMerhaba oncelikle hem destek olma hemdestek almak icin yine buradayim
5 yillik evliyim vajinusmusu cok sukur yendim 2011 yilinda evlendim 2013 6 kasimda yendim 2014 6 kasimda oglumu kucagima aldim ben burdaki arkadaslarimdan cok fazla destsk gordum once burdaki yontemlerle denedim epey ilerledim ama ikili iliskide olmayinca 5000 tl verip ankarada bi klinikte sok tedavi dedigi bi yontemle(para tuzagi cunku giriste bilgilerini aliyorlar dr gidiyor ona gore para talep ediyor ogrenci birinden 2000 tl istedi ve benden 5000 ) verdik tabi sonuc bin sukur iliskiye girdik ve ben mutluluktan agliyordum hemen hamile kaldim burda bilgi isteyen herkeze yardimci olurum inanin bukadqr cektigime degmezmis..
Simdi benim istedigim destek yenen arkadaslardan.. evet yendim iliskiye girdik hemen hamile kaldigimdan hamileykende cok yapmadigimizdan bence tamda yenmis sayilmiyorum aslinda sormak istedigim evet icime giriyo ama ben sadece baskı yanma falan hissediyorum haz almayi nawil basarabilirim yani vajinusmuwu yeneler simdi rahat cok rahat iliskiye girebiliykrlarmi lutfen bana donus yaparmisiniz
Yeneli bir buçuk a
Yemeli bir buçuk ay oldu ve çok rahat göre biliyorum çünkü ilk başlarda ben de acı ve endişe duydum daha sonra onları bırakıp haz almaya baktım oraya odaklanmadim kendini kastigin için açıyor ...vajinal kaslarını rahat bırak sanki dinleniyormussin gibi
Amin cnm. Darisi bize :)merhaba ben de 2 aylık evliyim 1 ay bu sorunu yaşadım çok kötüydü internetten araştırdığımda parmak yöntemini öğrendim ayrıca kayganlaştırıcı jel aldık.ilk önce 1 parmağımı denedim başta acıdı ama sonra alıştı sonra iki parmağımı denedim çok zor girdi ama o da oldu ama birlikte olamadık yine de eşimle.vakit kaybetmeden jinekoloğa gittik muayene oldum bir sorun yoktu emla ,vemcaine sprey ve kas gevşetici yazdı aldık.ayrıca vazelinli ılık suya otur dedi hepsini denedim oldu Allah ın izniyle.ama sonraki denemelerde emlanın bi işe yaramadığını gördüm çünkü ondan sonraki denemelerimizde de olmadı.vemcaine çok işe yarıyo size onu söyleyebilirim 5 dk içinde uyuşturuyo ve 10 dk geçerliliği var çabuk etkisi geçiyo bunlara dikkat etmek ona göre ayarlamak lazım.şu anda sadece kayganlaştırıcı jel kullanarak yapıyoruz yine acı oluyo ama en azından oluyo buna şükür.acının sebebi kendimi kasmam bunu biliyorum ama engel olamıyorum ama ilk zamanlara göre daha kolay oluyo.size tavsiyem birlikte olmadan hemen önce parmak yöntemini uygulayın ve eşinizden yavaş olmasını rica edin elinizle yerleştirip gerisini ona bırakın yavaş yavaş ıkınarak içeri girmesini sağlayın ve başaracağınıza inanın.Bir de Besmelenin çok faydası var
İlaçlar vs hepsi hikaye önemli olan inanmak.Allah yardımcınız olsun..
Canim aynisi bende de oluyor ilk basta cok istekliyim surekli opusmek oksanmak istiyorum ama son asamaya gelince hic istemiyorum kasilmam oluyor yanma ve aci hissi geliyorMerhaba arkadaşlar; 1 aylık evliyim. Uzun zamandır forumu okuyorum.
Sizlerin mesajlarını okuyarak vajinismus denen illeti atlatmaya karar verdim. Parmak ve penis denemeleri yapıyoruz. Bugun de bir parmağı alabildim. Bayağı yol katettik ANCAK önemli bir sorunum var.
Tam her şey yolundayken ve zevkim de çok fazlayken bir anda zevkim kaçmaya başlıyor ve kendimi o noktadan sonra daha çok kasmaya başlıyorum. Doğal olarak penisin daha fazla girmesine engel oluyorum ve bırakıyoruz.
Acaba diğer vajinismuslularda da böyle bir şey var mı? Vajinismusta zevk kacmasini hic duymadim bilmiyorum. Yoksa başka bir sorunum daha mı var. Şimdiden teşekkür ederim cvp verecek arkadaslara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?