MalesefŞu lafı bile sizi psikolojikmen çökertir .
Böyle söylemesi çok yanlışbu bi hastalık sizin elinizde olan birşey değil.. sabırla eşiniz gelene kadar denemeye devam edin.. birde apartları sonuna kadar itmen lazım o tamamn içeri giricek
 tüm olumsuzluklar üst üste gelince en son bende bu şekilde patladı malesef
 tüm olumsuzluklar üst üste gelince en son bende bu şekilde patladı malesef Gelene kadar çok destek veriyordu ama geldiğinde ilerleme olmadığını görünce tüm düşüncesi ters düz oldu o yüzden artık tek destekcim benim zaten önümde en az 6 ay var umarım o süreye kadar evde kendi kendime yenebilirim

ve  hiçbirzaman yapamıyacağım diye  düşünüyordum. Dün gece  birden   oldu hiç  düşünmemiştim kendimi hazirlamamıştım falan
 ve  hiçbirzaman yapamıyacağım diye  düşünüyordum. Dün gece  birden   oldu hiç  düşünmemiştim kendimi hazirlamamıştım falan bugün yine  denemek istiyorum ama vajinada bir  sızı var dartınınca  sanki acıyor da biraz.  Gece  denesem o acı  beni rahatsız edermi? İlk denemelerimizde  biraz ucu girmişti yine  ayni şeyi hissetmiştim 2 3 gün sürüyor. Herhalde herkeste olmuştur kendimizi kastığımızdan dolayı bunu  yenenler yardimci olursaniz çok sevinirim
   bugün yine  denemek istiyorum ama vajinada bir  sızı var dartınınca  sanki acıyor da biraz.  Gece  denesem o acı  beni rahatsız edermi? İlk denemelerimizde  biraz ucu girmişti yine  ayni şeyi hissetmiştim 2 3 gün sürüyor. Herhalde herkeste olmuştur kendimizi kastığımızdan dolayı bunu  yenenler yardimci olursaniz çok sevinirim