Merhaba inanın reklam değil bende doktor beyin hastasıyım. Ve bu durum o kadar zor ki bu durumda olan insanları tanısam tek tek kapılarını gezer hocamla tanışmasını isterdim. Anca yaşayan anlar.yasadiklarinizi cok uzun bir sure olmasada yasadim ilk evlendiğim surecte anlayabiliyorum cok zor bir surec fakat cok reklam kokuyor yazınız
Nasıl atlattınız ?Kafada bitiyor herşey ben evliliğimin 2. Ayında atlattım şükür korkumun hep üstüne gittim başka hiç bişey yapmadım gerisi sadece benim cebimi ve evliliğimi yakardı. Kolay bişey değil ama aşılmayacak bişey de değil.. geçmiş olsun
sürekli korkumun üstüne giderek eşimle hiç ara vermeden deneyerek ..ve yalnız kaldığımda da deneyerek. Başka türlü atlatamazdım. Herkesin bir olmuyor eğer altta yatan psikolojik bişey varsa örneğin tac*z gibi önceden kötü yaşanmış olaylar veya bilinç altında yer edinmiş anılar da etkiliyor. Böyle bişey varsa öncelik psikologla görüşmek ama tamamen senin kendi kendine kurduğun korkuysa üstüne giderek atlatırsın. Erteledikce uğraşmadıkca yıllar alır.Nasıl atlattınız ?
Haklısınızsürekli korkumun üstüne giderek eşimle hiç ara vermeden deneyerek ..ve yalnız kaldığımda da deneyerek. Başka türlü atlatamazdım. Herkesin bir olmuyor eğer altta yatan psikolojik bişey varsa örneğin tac*z gibi önceden kötü yaşanmış olaylar veya bilinç altında yer edinmiş anılar da etkiliyor. Böyle bişey varsa öncelik psikologla görüşmek ama tamamen senin kendi kendine kurduğun korkuysa üstüne giderek atlatırsın. Erteledikce uğraşmadıkca yıllar alır.
Dilatör vs herhangi bişey denediniz misürekli korkumun üstüne giderek eşimle hiç ara vermeden deneyerek ..ve yalnız kaldığımda da deneyerek. Başka türlü atlatamazdım. Herkesin bir olmuyor eğer altta yatan psikolojik bişey varsa örneğin tac*z gibi önceden kötü yaşanmış olaylar veya bilinç altında yer edinmiş anılar da etkiliyor. Böyle bişey varsa öncelik psikologla görüşmek ama tamamen senin kendi kendine kurduğun korkuysa üstüne giderek atlatırsın. Erteledikce uğraşmadıkca yıllar alır.
Hayır dediğim gibi korkumun üstüne gittimDilatör vs herhangi bişey denediniz mi
İnşllah bende başarırım 3 ay oldu zar zedelenmesi ve kenarları yırtılması var mesele zar yüzünden korkutulmak zaten şuan iyiye bile gidiyorum farkındayım belki herşey oluyor bile ben mükemmelleştirmeye çalışıyorumHayır dediğim gibi korkumun üstüne gittim
Ben 2,5 senede atlattımNasıl atlattınız ?
Hangi yöntemle çozdünuz banada reklam gibi geldişöyle ki ben 1 buçuk yıl çektim bu durumu ve birçok doktora hocaya gittim. Ama sonuç alamadım. 3 seanda çözebilmek benim içşn nasıl inanılmaz birşey bilemezsin. Reklam değil kesinlikle sadece bu durumu yaşayan kadınlara yardımcı olmak. Peki sen kasıl çözdün sende destek olabilirsin. Benim sürecim bu şekilde olduğu için sadece tavsiye. Doktora odaklı olmasıda ne yaptıysan çözememiştim ben bu durumu . Ben doktora odaklı zaten bilerek yazdım . Doktorumun reklama ihtiyacı olmadığını düşünüyorum
Ben sene olarak sormamıştım neyse sevindimBen 2,5 senede atlattım
Siz atlattınızmı. Doktorla çözebildim ben burda detay verememBen sene olarak sormamıştım neyse sevindim
Tamam detay vermeyin reklam yapın o zaman :) burada birbirimizin ihtiyaçlarını görmek için varız söylemeyecekseniz neyi merak ediyorsunuz? Ya da olmasam niye size sorayım demi :)))Siz atlattınızmı. Doktorla çözebildim ben burda detay veremem
Tamam detay vermeyin reklam yapın o zaman :) burada birbirimizin ihtiyaçlarını görmek için varız söylemeyecekseniz neyi merak ediyorsunuz? Ya da olmasam niye size sorayım demi :
Tamam konuşma o zaman reklam yap :) iyi günlerBilmem farkındamısın bu sitede erkek uyelerde var ben neden ulu orta konusayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?