Vajinismusu yenebilenler🙏🏻🌸

herseybasarabilmekicin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
57
6
1
Merhaba arkadaşlar, yedi aylık evliyim. Eşimle sekiz yıllık sevgililik dönemimiz oldu.Henüz eşimle doğal yolla ilişkiye giremedik. Maalesef ki biraz tek taraflı bir çaba içerisindeyim psikolojik açıdan. Eşim biraz sabırlı biri ancak bu konuda ondan destek göremiyorum, çünkü çok çabuk sinirleniyor. Bu durumu öğrendiğim gibi kadın hastalıkları bölümünün yolunu tuttum ve muayene oldum. Bana esnek ama kalın bir zarım olduğu söylendi bir krem yazılıp gönderildim. Bence yüzde doksan psikolojik bir sorun bu. Ama ben bu konuda doktorları da araştırdım maddi olarak epey yüksek geldi ve kendim çözme çabası içine girdim dilatör, krem, bebek yağı, zeytin yağı ile birçok kez denemeler yaptım üçüncü dilatörün yüzde yetmiş beşini alabiliyorum ama hâlen duvarı aşabilmiş değilim yani doktorun dediği kafamda onaylanmış oldu esnek ve kalın bir zar. Buradan öteye gidemiyorum yardımlarınız,tavsiyeleriniz benim için her şeyden önemli bekliyorum.Şimdiden çok teşekkür ederim..

Merhaba yeni evliyken ben de yasadim vajinismus tedaviyle dilatörle yendim.Siz üstteyken kontrol sizdeyken deneyin nefes egzersizi yapiyor musunuz cok afedersiniz penetrasyon esnasında o an ıkınarak alın penisi ya da dilatörü

Merhaba yeni evliyken ben de yasadim vajinismus tedaviyle dilatörle yendim.Siz üstteyken kontrol sizdeyken deneyin nefes egzersizi yapiyor musunuz cok afedersiniz penetrasyon esnasında o an ıkınarak alın penisi ya da dilatörü
Dediğim gibi üçüncü dilatörün yüzde yetmiş beşini alabiliyorum ancak duvar hissine geldiğimde uyuşturucu krem kullanmama rağmen aşamıyorum. Yani aslında tek sıkıntı bu duvarı zorlamama rağmen aşamamak.Derin nefes alıp veriyorum ama ilerleme kaydedemedim henüz. Dilatorleri tamamen yaptığımda eşli denemeye geçmek istiyorum çünkü henüz üzerindeyken o korkudan cesaretlenip başlayamıyorum bile.

Back
X