Vajinismusum diye kayınvalidem beni anneme şikayete gelecek ayıplı malmışım gibi

Eşim olmadığında.ilk annesine demiş...Ben söylemedim

Şunu gördüm de sen vajinismus olmayabilirsin, yani sorun sende bile olmayabilir. Bazı erkekler ilk cinsel birleşmede ön sevişme gibi gereklilikleri yapmayıp afedersiniz haşırt diye girmeye çalışıyorlar, e haliyle olmuyor. Ya da iktidarsız oluyorlar, son zamanlarda gençlerde de çok yaygınlaştı. Tabi beyefendilerin her biri adeta bir seks makinesi oldukları için (!) suçu daha önce hiçbir tecrübesi olmamış kadına atıp kandırmakta beis görmüyorlar.

Annen de "Senin oğlun beceremiyorsa benim kızım ne yapsın?" desin. Böyle beyin yoksunu tiplere böyle cevaplar müstehak, laf falan anlatamazsın.

Yeterince uyarmadan ilişkiye girmeye çalışıyor olabilir karşı taraf, bu da ilk cinsel deneyimi olan birisi için korkutucu gelebilir ve kasılmasına neden olabilir. Her kasılana da vajinismus tanısı konmuyor, demek ki kendi başlarına aşabileceklerini düşünmüş doktor. Tabi cidden gittilerse. Doktorun yönlendirmesi gerekir aslında, cinsel terapistler vajinismus tanısı konmasa bile nasıl doğru birleşme yaşanabileceğini, dikkat etmeleri gereken noktaları öğretiyorlar; nereleri uyaracaklarını vesaire.

Hayatımda bu kadar mantıksız bir cümle yığını görmemiştim. Ailede bir tane bile aklı başında insan yok.
Başlık yanlış değil ama eksik olmuş. Eşiniz de sizi ayıplı mal gibi görüyor.
Alacak verecek meselesi konuşur gibi neyi konuşup halledeceksiniz acaba kadın kadına? Eşiniz ilişkinin bir kadın bir erkekle yaşandığından habersiz galiba.
İlla bu adamla sevişip bir de üremesine vesile olacağım diyorsanız size sabır diliyorum.

Geçmiş olsuna gidip geliniyle oğlunun yatak odasını konuşmak da süper bir fikir. Çünkü dünyadaki en önemli şey oğluşunun pipisi!

Rezillik hele esinin yazdigi mesaj falan rezillik otesi ya diyecek bisey bulamiyorum dogru duzgun doktora gidin bu konuyu kadin dogum uzmani cozmez. Hicaya gideceginize bu konuyla ilgili klinige gidin. Ne adamlar var yillarca esini bekleyip ses cikarmayan. Bosa gitsin bu adami rezil sulaleyi sen agzini acip kaynanana saydirmayi bilmiyomusun kocana agzina geleni soylemeyi bilmiyomusun yaa

Doktor vajinismus değil demiş dolayısıyla başlık yanlış
Bu annenizle değil uzmanlarla çözülecek bir süreç sizde çabalayın biraz
Yatak odasının ne sebeple olur ise olsun kapının dışına çıkması ise ayıp resmen başka bişey değil

Gördüğüm baskı bu şekilde.Dün geceden beri sadece titriyorum ayağa kalkınca bacaklarımın iç kısımları taş gibi sanki tiyriyor oturamıyorum bile
Eşinizin annesine anlatması çok kötü olmuş. Üzerinizdeki baskıyı arttırmış bu durum. Ne kadar cahiller. Allah yardımcınız olsun. Sadece 1 doktora mı gittiniz? Bence iyi araştırın, bu konuda uzman olan bir doktora gidin. Elbette çözümü vardır bu sorunun. Eşinize de söyleyin anasının ağzını kapasın. Ne kadar ayıp, böyle konuları utanmadan anlatıyor. Bir de size öyle bir mesaj atıyor.
Biz ilk evlendiğimizde (1 haftalık evliyken) zorlanıyoruz ve canım çok yanıyor diye doktora gitmiştik. Kas gevşetici ve kayganlaştırıcı yazmıştı. İşe yaramıştı. Bence siz iyi bir doktora gidin.

Hangi bölüme gittiniz.. kadın doğumsa bir de psikiyatriye gidin.. kocanıza da Allah akıl fikir versin..kv.nize diyecek söz bile bulamadım..

İyi de senin gerzek kocan zaten sana da demiş annenle konuş bu konu çözülsün diye. Hayır annenle konuşsan neyi çözecek zavallı kadın. Annen açsın kocan girsin madem. Tövbe estağfurullah. Nasıl bir cahillik bu.

Annesine neymis...
O mu giriyor sizle yatağa...
Allah Allah ya...
Kocanız mudahale etsin annesine...
Haddini bilsin az...

Siz bu adamla sevişmeyin, aman ha çocuk mocuk da yapmayın zaten. Adam neyin mahrem, neyin başkalarına anlatılabilir olduğunu ayırt edebilecek kapasitede bile değil. Bu sorunlar çiftler arasında çözülür, doktora gidilir, anlayış gösterilir, erkeğin yaklaşımı da çooook önemlidir. İnsanın sevişesi varsa da geri kaçar böyle bir hanzonun karşısında yav.

Öncelikle kendinizi sevişemiyorum diye suçlu hissetmeyin. Asla. Bu bir kabahat filan değil. Kendinizi salmadığınız, bir tedavi aradığınız sürece, elinizden geleni yapıyorsunuz demektir. Suçlu hissetmesi gereken kişi eşiniz. Eş olmanın ne demek olduğunu bilmeden evlendiği için... Cahillikler diz boyu.

Doktorunuz ayrı vaka. Ne demek vajinismus değilsin? Cinsel ilişkiye giremiyorsanız, neymiş tanısı o zaman? Oldu olacak şımarıklık filan desin. Deli midir nedir... Vajinismus konusunda çok bilgim yok ama bunun sebepleri psikolojik de oluyor, anatomik de oluyor. Yani bu tanı çok geniş bir yelpazeye konabiliyor ve çözümleri de farklı. Başka bir doktora gidin mutlaka.

Eşim olmadığında.ilk annesine demiş...Ben söylemedim
Balayından döner dönmez sormuş annesi benim eşim de hemen olduğu gibi anlatmış
Babası annesine ben torun istiyorum demiş dün akşam annesi de eşime demiş.O aralıkta annesi sormuş düzeldi mi diye o da içini dökmüş olmadı diye

Kaynana değil de kocan hazır ilişki olmamışken bas tekmeyi gitsin. Adamda gram incelik yok ya. Neden ilişkiye giremediğinizi de az çok tahmin ettim.

Pardon ama kv bu konuyla ilgili neden bilgi sahibi
Ayrıca 10 yıl kusura bakmayın ama bu kadarı da gerçekten sinir bozucu ne eşinizin ne sizin elle tutulur yanınız kalmamış . Çoktan tedavi olup çözmeniz gerekirdi gerek fiziksel gerekse psikolojik.

Bunu fırsat bilin ve bu aile ile nasıl hayat geçer bir düşünün, hele kocanız ile. Bu cahillik gösteriyor ki şu an yaşadığınız ileride yaşayacaklarınızın yanında küçük bir mesele kalacak. Allah yardımcınız olsun.

Hadi kayinvalideniz densizlik yapip sordu.. eşinizin illa gerçeğimi söylemesi gerekirdi? Ayrıca eşinizin attığı mesaj iğrenç ötesi ya.. annesinin kimse bu kadar beklemezdi fln demesi.. Allahiim korkunç. Bu kadar baskı varken yapacağın varsada yapamazsın zaten.. eşin tam bir hödük ve vajinismus degilsen problem eşinden kaynaklı gibi gözüküyor

Canım seni en iyi ben anlarım. Tam 27 ay eşimle ilişkiye giremedim benimde canım çok yanardı bizde psikolojik sanmıştık. Defalarca doktorlara gittim olur dediler zamana bıraktılar boşa vaktim gitti... En sonunda bir doktor sıkıntımın ne olduğunu anladı ve teşhisi koydu "Vajinal septum" meğerse doğuştanmış o engel
Operasyon oldum sorun düzeldi çok şükür
Eğer muayene olmadıysan mutlaka doktor baksın ben neler çektim o durumu en iyi ben bilirim eğer vajinismus olduğun doktor tarafından onaylanırsa tedavisi var. Keşke kaynanana eşinde bu durumu söylemeseydi. Hadsizlik etmiş. Lütfen eşin annesiyle konuşsun bu konuda size müdahale etmesin ona düşmemiş! Böyle mahrem bi konu sadece karı-koca arasında kalmalı! Biz kesinlikle durumumuzu, bunca zaman olmadığını kaynanama dememiştik. Neden diyelimki özel hayatımız bizi ilgilendirir. Bu benim en mahrem konum. İnsanların ağzında sakız olmamalı. Allah razı olsun eşimde bu konuyu hiç sorun etmezdi hep zamana bırakırdı bir gün olsun bana "doktora gidelim" demedi. Eşine burda çok iş düşüyor. Annesini anca o susturur. Terbiyesizlik etmesin
Ayıp be ayıp

Oh yine kadında suç zaten 10 ay beklemez erkekler aldatmıştır da o eşin ,sen de onu rezil et "penisi 13 cm bune çocuk mu bu hahahaaha"diye tüm sülalesine söyle sonra boşan donuna kadar al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…