- 17 Temmuz 2022
- 68
- 18
- 8
- 26
- Konu Sahibi manik_depresif99
-
Orgazm olamadığınızın için çok dar sert1 sene once ilk kez iliskiye girdim ama cok zor oldu ve hic zevk almadim. Tekrar girdigimde yine zevk almadim ve cok zor basardim. Su anki iliskimde bir sefer denedik ama sevgilimi cok sevmeme ragmen hicbir sey hissetmedim. Ve iliskiye girmedik. Beni zorlamak istemedi. Ben kendim deniyorum ama tek bir parmagim bile zor giriyor. Cok sert ve dar neden boyle anlamiyorum cok mutsuzum.
Orgazmla bunun alakası yok. Yanlış yönlendiriyorsunuz.Orgazm olamadığınızın için çok dar sert
Orgazm olundugunda giren penisin şeklini alıyor zaten.
Orgazm sorununuz varsa dr a gtmeniz şart ama bekarmışsınızda gerçe bu durumun bekarı evlisi olmaz ama belki hekime anlatrkn çekinme duygusu olablr. Parmak olayıni denemeyin.
Sex filmi izlediğnzde zevk alymsnuz peki
Oluyormus ama konu sahibi hissetmiyormusHiçbir şey hissetmedim diyebilmek için birleşme olması gerek. Olmazsa zaten hissedemezsiniz.
İlişkiye giremedik yazıyor amaOluyormus ama konu sahibi hissetmiyormus
Su anki sevgilimle birlesme olmadi beni zorlamak istemedi. Ama ilkinde eski sevgilim zorlamisti ve icime girmisti ama ben hissizdimHiçbir şey hissetmedim diyebilmek için birleşme olması gerek. Olmazsa zaten hissedemezsiniz.
Yok simdiki sevgilisiyle 1 kez iliski yasamis ama bir sey hissetmeyince adam zorlamamis ikinciyeİlişkiye giremedik yazıyor ama
İlk gece korkusu demisler halk arasinda. Bence ondan var sizde. Bol Ön sevişme, oral seks, kayganlastirici bunlar kurtarıcıdır. Siz üstte olun. Alıştırma yapın bu şekilde.Iyi de orgazm olmam icin zaten ya parmak ya da penis girmesi lazim. Nasil olacak anlamadim pek. Evet orgazm olamiyorum tam yukseldigimde bitiyor. Zevk aliyorum ama orgazm olmuyorum hic. Acaba vajinismus degil de orgazm problemim mi var. Cunku ben buradakileri okudum. Vajinama cocuklugumdan beri aynayla bakarim bundan korkmam. Cocuklugumdan beri masturbasyon yapiyorum. Yani asiri istekli biriyim. Benim gibi birinin vajinismusu olmasi cok sinir bozucu olur
Bence ilk mesajinizi duzenleyin. Gercekten zor anlasiliyorSu anki sevgilimle birlesme olmadi beni zorlamak istemedi. Ama ilkinde eski sevgilim zorlamisti ve icime girmisti ama ben hissizdim
Öncekiyle olmuş bununla yaşamamış oyle diyor şimdi. Kafamizi yakti gece gece.Yok simdiki sevgilisiyle 1 kez iliski yasamis ama bir sey hissetmeyince adam zorlamamis ikinciye
Peki tesekkur ederimİlk gece korkusu demisler halk arasinda. Bence ondan var sizde. Bol Ön sevişme, oral seks, kayganlastirici bunlar kurtarıcıdır. Siz üstte olun. Alıştırma yapın bu şekilde.
Ay kusura bakmayin. Biraz sinirlerim bozuk aceleyle yazdigim icin olduBence ilk mesajinizi duzenleyin. Gercekten zor anlasiliyor
Orgazm konusu bundan baska bir konu. İlişkiye girememekle orgazmin ne alakası olabilir. Ciddiye almayin o yorumu. Rahatlikla ilişkiye girdikten sonra olacak şey orgazm. Penis girmeden ne orgazmı?Peki tesekkur ederim
Orgazm sadece penis grmesiyle olan bişey değildir.sevişirsin orgazm olursun azarsın vajina sulanır cinsel birliktelik ister vücut.Orgazm konusu bundan baska bir konu. İlişkiye girememekle orgazmin ne alakası olabilir. Ciddiye almayin o yorumu. Rahatlikla ilişkiye girdikten sonra olacak şey orgazm. Penis girmeden ne orgazmı?
Klitoral orgazm olursa da bunu yenemez. Ben vajinismus geçmişliyim. Öyle bir şey değil bu.Orgazm sadece penis grmesiyle olan bişey değildir.sevişirsin orgazm olursun azarsın vajina sulanır cinsel birliktelik ister vücut.
Vücut orgazm olup cinsel birliktelik isterse zaten acida hissedilmez
Konu sahibine yardımcı olmaya çalışıyoruz
Tam olarak sorunu ne çözmeye çalışıyoruz.
Yazdığı konunun bir çok cevabı olabilir
Sorunun cevabını bulup ona yönelip bi tedavi şekli belirlemesi lazım kendine
Mesela şòylede olabilir sık ilişkiye girmiyosa vajinası dardir ve ilk ilişkiler sirasnda acima olur.
Korkup diğerlernde de olackmı kaygısı yaşayblr
Yani kestirip atmayın
Peki nasil kurtuldunuz bundan?Vajinismus olsanız bile evli olmamaniz tedaviye engel değil ki.Bir doktora gidin bakalim sorun vajinismus mu yoksa basit bir korku mu onu anlayıp soruna odaklanın.Orgazm icin cinsel ilişki sart degil bu arada zira oral iliski ile de orgazm olabilirsiniz.Ben vajnismus yasadım orgazmda sorun yoktu oral ya da sürtunme yoluyla orgazm olabiliyordu penis alamıyordum bahsettiginiz sadece vajinal orgazm ise onu bilemem
Vajinismusu terapistle mi yendiniz yoksa kendi basiniza mi?Klitoral orgazm olursa da bunu yenemez. Ben vajinismus geçmişliyim. Öyle bir şey değil bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?