• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinoplasti labioplasti hudoplasti ameliyatı olanlar bugün itibariyle ne durumdasiniz toplasın konuşalım

Doğum yaptıktan 12 yıl sonra yaptım hayır çocuk dusunmuyorum bu amaliyatan sonra düşünüyorsanız bile normal doğum yapmamalısınız yoksa amaliyat hiç bir işe yaramaz zaten acilmanin birde sarkmanin en büyük sebebi zorlu doğumlar dışardan çok müdahale edildiyinde kasların yirtilmasina idrar torbasının sarkmasına sebep oluyor benimde ilk doğumum çok zordu 40 gün ayağa kalkamadım ondan sonra başladı sorunlar ben üç çocuk doğurdum ondan sonra bu amaliyati yaptım

Çok geçmiş olsun Bolu kadın doğum hastanesi ertelemeyen öyleyse ama doktorunuzu çok iyi araştırın öyle yaptırın yoksa pişman olursunuz bu bahsetiyiniz şsikayetlere göre bu işi çok iyi bilen bir Dr olmalı yoksa iyi Dr deng gelmeseniz sorunlariniz hiç bitmeyecek burda okumuştum bu amaliyati olanlar bazıları idrar kaçırma devam ediyor o yüzden doktor doktordur diye bıçak altına yatmayın revizyonlar sıkıntili çünkü umarım iyi bir doktara deng gelirsiniz
Çok teşekkür ederim ameliyattan kaç gün sonra normal hayatınız düzene girdi hemen kalkabildiniz mi dikişler de sorun yaşadınız mı bu süreçte

Ya aslında sorun olmadığı sürece eyerki Dr iyiyse bir hafta dikatli olmanız yeterli olacaktır iki haftada normal hayatınıza devam edersiniz ben sürekli yatmadım yemek ev isi bunları yaptım evet ben sorun yaşadım amaliyatimin üçüncü gününde perine bölgesindeki iki dikisim açıldı enfeksiyon oluştu ama benle alakası yok çünkü o dikişler gevşek dikilmiş enfoksiyon oluştu dikişler acildi bu Dr beceriksizligi 23 gün sonra gitim dikiş atıldı dikişler iyi iylesti bu defa daha sık dikmişti o yyzden bu amaliyati olacak olanlar iyi yce Dr araştırsın öyle olsun beceriksiz Dr deng gelmeyin yoksa benim yaşadıklarımı yaşarsınız ayrıca ikinci defada atığı dikislerde sorun yok ama vajina girişine yakın dikmesi gerekirdi kendi daha acagdan dikti orda boşluk oluştu iyiyce iylestikten sonra tekrar dikiş atacak yani Dr önemli daha bunlar gozle gorunen şeyler içerisi ne durumda bilemiyorum yasak bitince beli olacak

Back
X