vajinusmus hastaligi olan ama internetle ilgisi olmayan komşuma öneriler arıyorum :(

tanamera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
522
466
vajinusmus hastaligi olduğunu yeni öğrendiğim komşum dostum ve arkadaşıma çare arıyorum ama bu konuda onbinlerce sayfa görünce gözüm korktu.
Bu konuda tecrübesi olan ve bunu yenmiş arkadaşlardan ilk etapta evinde kendisinin yapması gereken egzersiz aparat vb. daha ne varsa bilgilendirmenizi rica ediyorum

merhabalar ,oncelikle Allah yardimdisi olsun umarim en kisa surede yener, ben 7 ay bu sorunu yasadim en sonunda kendim yenemeyince Dr Saygin Mizockadioglu'na gittim ve sorunum 1.5 ay sonra sona erdi ucret 4 civari tuttu basta bnde vermk istemedim ama iyiki gitmisim ..oraya gittigimde orada bizim gibi onlarcasini goruyorsunuz ve hepsinin tedavisi cok basarili gecti ama derseniz imkani yok maddi olarak buraya girip arkadaslarla sohbet etmesi lazim ki yardimci olabilsinler

vajinusmus hastaligi olduğunu yeni öğrendiğim komşum dostum ve arkadaşıma çare arıyorum ama bu konuda onbinlerce sayfa görünce gözüm korktu.
Bu konuda tecrübesi olan ve bunu yenmiş arkadaşlardan ilk etapta evinde kendisinin yapması gereken egzersiz aparat vb. daha ne varsa bilgilendirmenizi rica ediyorum
Şanslı biriymiş onu seven bi dostu var ..

X