Canım vemcaine sprey var diş ağrısı için kullanılıyor ama vajinusmus için kullananlar olmuş bende vajinusmusu öyle yendim 2 ay içindede hamile kaldım ayrıca çok düşük bir ihtimal sürtünerek hamile kalmak evet olabilecek bir şey ama bir milyonda bir ihtimal pozisyon değiştirebilirsin kaymayacak şekilde ve alışana kadar bu spreyi çok az sıkabilirsin bende bu spreyle rahatladım açıkçasıLütfen yardımcı olun vajinusmus olup hamile kalan varmı yenmeye çalışıyoruz bazen giriyor bazen girmiyor gibi kayıyor vajinamdan içindeyken ne hissetmem gerekiyir yani giriyormu anlamıyorum ama vajinusmus olup hamile kalan varmış kızlık zarim yok bu arada bi kısmı yirtilmjsti sonra doktora tamamını aldı anestezi ile muayane olabildim aslında kasilmak istemiyorum ama orası benim dar ayrıca şimdi giriyor gibi anlamıyorum ama ne hissetmem gerekiyor çok kaygan oluyor orası böyle olup hamile kalan varmilutfen varsa yazsın ayrıca yenmeden hamile kalma falan denilmesin çünkü başka sebepler var ben sadece bilmek istiyorum nasıl hissetmem gerekiyor penisi ordan kayıyor ne yapmalıyım böyle hamile kalan varmı
Sprey değilde anestol var olurmu sprey ne kadara aldınız ne zaman atlattiniz ne kadar sıkacam o sprey hamileliğe engelolurmuCanım vemcaine sprey var diş ağrısı için kullanılıyor ama vajinusmus için kullananlar olmuş bende vajinusmusu öyle yendim 2 ay içindede hamile kaldım ayrıca çok düşük bir ihtimal sürtünerek hamile kalmak evet olabilecek bir şey ama bir milyonda bir ihtimal pozisyon değiştirebilirsin kaymayacak şekilde ve alışana kadar bu spreyi çok az sıkabilirsin bende bu spreyle rahatladım açıkçası
Canım anestol kullanmadım hakkındada hiç bir bilgim yok yalan olmasın sprey ucuz bir şey max 200,300 dür be her ilişkide kullanmana gerek yok ben ilk 4,5 ilişkide kullanmıştım oydu yani kullanımıda önce vajinanın dışına sıkıyorsun hissizlik oluyor zaten sonrada içine çok sokmadan max 2 cm ucunu sokup içine sıkıyorsun içine sıkınca çok hafif yanma oluyor ama geçiyor sabret biraz geçer zaten hemen hamileliğe engel değil bence ben şuan 8 aylık hamileyim yani sadece yumurtlamadan önce kullan sonrasında spreyi bırakıp devam etSprey değilde anestol var olurmu sprey ne kadara aldınız ne zaman atlattiniz ne kadar sıkacam o sprey hamileliğe engelolurmu
Biz zaten ilk gecede bozmuşusuz ama ben sonrasında kendimi kastım duvar gibiydi sadece ucu giriyordu bizdede sonra ben spreyi sıktım sıktığım ilk ilişkide tam yaşadık yani hatta bunu uzun ilişki olması içinde kıllandığımız oldu erken boşalmayı önlüyor erkekte çünkü hissizlik yaptığı için erkeğe sıkınca ilişki süresi acayip uzuyorSprey değilde anestol var olurmu sprey ne kadara aldınız ne zaman atlattiniz ne kadar sıkacam o sprey hamileliğe engelolurmu
Sen onu kullanıp mi hamile kaldın canım dikkat ettinmi o zamanlarmi yani sürekli bende kullanmak iatemem ama ya gerekirse diye düşündümCanım anestol kullanmadım hakkındada hiç bir bilgim yok yalan olmasın sprey ucuz bir şey max 200,300 dür be her ilişkide kullanmana gerek yok ben ilk 4,5 ilişkide kullanmıştım oydu yani kullanımıda önce vajinanın dışına sıkıyorsun hissizlik oluyor zaten sonrada içine çok sokmadan max 2 cm ucunu sokup içine sıkıyorsun içine sıkınca çok hafif yanma oluyor ama geçiyor sabret biraz geçer zaten hemen hamileliğe engel değil bence ben şuan 8 aylık hamileyim yani sadece yumurtlamadan önce kullan sonrasında spreyi bırakıp devam et
Sen onu kullanıp mi hamile kaldın canım dikkat ettinmi o zamanlarmi yani sürekli bende kullanmak iatemem ama ya gerekirse diye düşündüm
Canım öyle düşünme işte biz aralık sonu gibi kullandık spreyi 4,5 gün kullandım sadece sonrasında zaten alıştığı için artık ilaca gerek kalmıyor ha düzenli kullanırken hamile kalınırmı bir terslik olurmu bilmem aralıkta kullandım martın başında hamile olduğumu öğrendim sonrasında çok kıllanmadık biz çünkü alışıyor zatenSen onu kullanıp mi hamile kaldın canım dikkat ettinmi o zamanlarmi yani sürekli bende kullanmak iatemem ama ya gerekirse diye düşündüm
Kaç aylık hamileydin Aralık sonuna kadar kullandinmi şimdi ne kadar sikacagim tam yazwrmisin ne yapayımCanım öyle düşünme işte biz aralık sonu gibi kullandık spreyi 4,5 gün kullandım sadece sonrasında zaten alıştığı için artık ilaca gerek kalmıyor ha düzenli kullanırken hamile kalınırmı bir terslik olurmu bilmem aralıkta kullandım martın başında hamile olduğumu öğrendim sonrasında çok kıllanmadık biz çünkü alışıyor zaten
Şuan 8 aylık hamileyim ben aralık sonuna kadar değil aralık ayının son zamanlarında kullandım max 1 hafta kullandım kendimi ilaçsız ilişkiye hazır hissettiğim an bıraktım ilacı ilaçsız ilişkiye girerken sıkıntı çekmediğimi anladığım an kestim ilacı sonuçta diş ilacı ister istemez uzun süre kullanmak istemedim bu zaten sprey şişede oluyor ucunda küçük bir boru gibi bir şeyi oluyor ilacın sıkma rahatlığı sağlayacak idrar yoluna değil direkt vajina girişine sık kenarlarına sonrada çok hafif içine sokup max 2 cm içinede 2 fıs sık zaten hissizlik olurKaç aylık hamileydin Aralık sonuna kadar kullandinmi şimdi ne kadar sikacagim tam yazwrmisin ne yapayım
Sen yani ilacı kullandıktan ne kadar süre sonra hamile kaldın ilaçlı iken kalmış olabilirmisin canım denicem de yumurtlama gününe denk gelirse ilaç diye soruyorumŞuan 8 aylık hamileyim ben aralık sonuna kadar değil aralık ayının son zamanlarında kullandım max 1 hafta kullandım kendimi ilaçsız ilişkiye hazır hissettiğim an bıraktım ilacı ilaçsız ilişkiye girerken sıkıntı çekmediğimi anladığım an kestim ilacı sonuçta diş ilacı ister istemez uzun süre kullanmak istemedim bu zaten sprey şişede oluyor ucunda küçük bir boru gibi bir şeyi oluyor ilacın sıkma rahatlığı sağlayacak idrar yoluna değil direkt vajina girişine sık kenarlarına sonrada çok hafif içine sokup max 2 cm içinede 2 fıs sık zaten hissizlik olur
Yani o zman yumurtlama zamanımmıydı bilmiyorum açıkçası canım ben ovulasyon testi kullandım şubat sonunda yumurtlama günümdü biz o zman değerlendirdik şükğr öyle hamile kaldım o zmanda zaten ilaç kullanmıyordum ama spreyi kullanırken yumurtlama zamanımmıydı değilmiydi bende bilmiyorum ama ilacı kullanırken hamile kalmadım sonrasında hamile kaldım benSen yani ilacı kullandıktan ne kadar süre sonra hamile kaldın ilaçlı iken kalmış olabilirmisin canım denicem de yumurtlama gününe denk gelirse ilaç diye soruyorum
Hangi testi kullandınız test markası verirmisiniz hayırlı olsun bebeğiniz darısı bana inşallah sağlıkla huzurla nasip etsin rabbim tez zamanda kolaylıkla sizede banada cinsiyeti nedirYani o zman yumurtlama zamanımmıydı bilmiyorum açıkçası canım ben ovulasyon testi kullandım şubat sonunda yumurtlama günümdü biz o zman değerlendirdik şükğr öyle hamile kaldım o zmanda zaten ilaç kullanmıyordum ama spreyi kullanırken yumurtlama zamanımmıydı değilmiydi bende bilmiyorum ama ilacı kullanırken hamile kalmadım sonrasında hamile kaldım ben
Laboquick ovulasyon testi kullandım canım ben ,kızım olacak inşallah darısı tüm isteyenlereHangi testi kullandınız test markası verirmisiniz hayırlı olsun bebeğiniz darısı bana inşallah sağlıkla huzurla nasip etsin rabbim tez zamanda kolaylıkla sizede banada cinsiyeti nedir
Amin inşallah sağlıklı olur herşeyden önce bende bir oğlum bir kızım olsun istiyorum rabbim nasip etsin ikisininde huzurlaLaboquick ovulasyon testi kullandım canım ben ,kızım olacak inşallah darısı tüm isteyenlere
ben vajinusmusu yendim hala çocuk çalışma aşamasındayım daha kalamadım. vajinusmus olup kalan bir tanıdık biliyorum. bana kendi hikayesini anlattığında hamile kaldığımda şok olmuştum dedi çünkü çok zorlanıyordum yapamıyordum dedi. eşi sanırım çok azzzzz girebiliyormuş yani o abla o kadar izin verebiliyormuş girişine boşalmasıyla hamile kalmış hatta doğum yaptıktan bir sene sonra kadar bile vajinusmuslıgı devam etmiş sonrasında yenmiş bir şekilde. yani sorunun cevabı evet vajinusmus ikende kalınabilir fakat zaman doğruysa yani yumurtlama dönemindeysen ve sperm yumurataya ulaşabilecek şekilde boşalma yaşanıp döllenme oluştursa. onun dışında bende diş spreyi almıştım fakat beni ciddi derecede yaktığı için asla kullanmadım. Emla krem aldım onu kullandım. vajinusmusu ilk yendiğim gece ise penisin içimde olup olmadığına bir türlü anlam veremedim şoktaydım. sonrasında zaten ilk başlarda ilişki yaşanırken yanma olduğu için az çok anlıyordum ama sonra zaten direk yolunu bulduğu için ileri geri yapılırken insan hissediyor içinde olduğunu.Lütfen yardımcı olun vajinusmus olup hamile kalan varmı yenmeye çalışıyoruz bazen giriyor bazen girmiyor gibi kayıyor vajinamdan içindeyken ne hissetmem gerekiyir yani giriyormu anlamıyorum ama vajinusmus olup hamile kalan varmış kızlık zarim yok bu arada bi kısmı yirtilmjsti sonra doktora tamamını aldı anestezi ile muayane olabildim aslında kasilmak istemiyorum ama orası benim dar ayrıca şimdi giriyor gibi anlamıyorum ama ne hissetmem gerekiyor çok kaygan oluyor orası böyle olup hamile kalan varmilutfen varsa yazsın ayrıca yenmeden hamile kalma falan denilmesin çünkü başka sebepler var ben sadece bilmek istiyorum nasıl hissetmem gerekiyor penisi ordan kayıyor ne yapmalıyım böyle hamile kalan varmı