- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Dalga gecmekmi?Vajinusmusken nasil hamile kaldiniz diye sordum bu dalga gecmek mi oluyor?Hanımefendi bu psikolojik bi durum anlayışl
O halde bilmediğiniz konular hakkında dalga geçmek yerine soruna odaklansanız daha faydalı olursunuz.. İyi günler..
Hanımefendi bu psikolojik bi durum anlayışl
O halde bilmediğiniz konular hakkında dalga geçmek yerine soruna odaklansanız daha faydalı olursunuz.. İyi günler..
Sonunda beni anlayan biri çıktı Allah yardımcınız olsun. Peki ikinci de acıdı mı hiç?Bende vajinismustum
Sozde 7. Ayımda yendim ama ... İçimdeki fırtınayı bana sor
Zorda olsa fitil kullanabiliyorum
Buna rağmen vajinal ultrason benim için kabus gerçekten
3 yıllık evliyim 1 çocuğum var toplamda 2 kez vajinal ultrason yaşadım doktorum sayesinde gerceklesebildi
İlkinde bayılmistim ikincisi daha rahat geçti
Her sene semear testi vericem... Doktorum bana büyük oranda kendi başına cozmussun bundan sonrasında rahat ol artık diye çok rahatlatıcı telkinler verdi
Burda tüm mesele doktorda bitiyor
Vajinismus olma sebebimde bir doktordu
Yazınızı okuyunca gözlerim doldu size çok teşekkür ederim anlayışınız ve yardımcı olma çabanız için. Allah ne istiyorsanız nasip etsin sizin gibi iyi insanlara..Hanimlar vajinismus dediginiz seyi, penis vajinaya girdikten sonra lönk diye geride kalan bir sey mi saniyorsunuz? Bu psikolojik bir hastalık. Uzun yillar kiside iliski sirasinda gerginlik kalabilir ki disardan baska bir insanin yabanci cisim sokma dusuncesi tabii ki katlanılır olamaz.
Bir kere normal dogum yaparken bebegin kafasi gorunur kivamda bir hasta vardi ama vajinal muayene yaparken her seferinde sorun yasiyordu. Bakin bebek cikacak ama onun derdi baska birinin elinin girmesi. O anda cektigi aciya ragmen bu korkusunu baskilayamiyordu. Vajinismus boyle bir sey. Arastir, oku, ogren diyeceginize siz okuyup ogrenseniz keske.
Konu sahibi, bu korkunuzu doktorla paylasin, anlayis gosterecek ve şefkatli olacak bir hekime muayene olun. Dis gebelik durumu tehlikeli bir sey. Ihmal etmeyin. Zaten bol bol jel suruldugu icin iliskiden daha rahat olacak. Sadece gerilmemeye, nefes ve kegel egzersizlerine odaklanin.
Hanimlar vajinismus dediginiz seyi, penis vajinaya girdikten sonra lönk diye geride kalan bir sey mi saniyorsunuz? Bu psikolojik bir hastalık. Uzun yillar kiside iliski sirasinda gerginlik kalabilir ki disardan baska bir insanin yabanci cisim sokma dusuncesi tabii ki katlanılır olamaz.
Bir kere normal dogum yaparken bebegin kafasi gorunur kivamda bir hasta vardi ama vajinal muayene yaparken her seferinde sorun yasiyordu. Bakin bebek cikacak ama onun derdi baska birinin elinin girmesi. O anda cektigi aciya ragmen bu korkusunu baskilayamiyordu. Vajinismus boyle bir sey. Arastir, oku, ogren diyeceginize siz okuyup ogrenseniz keske.
Konu sahibi, bu korkunuzu doktorla paylasin, anlayis gosterecek ve şefkatli olacak bir hekime muayene olun. Dis gebelik durumu tehlikeli bir sey. Ihmal etmeyin. Zaten bol bol jel suruldugu icin iliskiden daha rahat olacak. Sadece gerilmemeye, nefes ve kegel egzersizlerine odaklanin.
Ben çok kastın kendimi hatta kaç kere randevu aldım gittim ama muayene olmadan döndüm geriSonunda beni anlayan biri çıktı Allah yardımcınız olsun. Peki ikinci de acıdı mı hiç?
Hanımefendi, benim bildiğim kadarıyla vajinusmus, kadının elinde olmayarak cinsel ilişki sırasında kasılması ve cinsel ilişkiye girememesi durumu. Konuyla ilgili internet sitelerinde de "vajinusmus = cinsel ilişkiye girememe" şeklinde belirtiliyor.
Hal böyle olunca, insanlar da cinsel ilişkiye girilemiyorsa nasıl hamile kalınıyor diye sormuşlar.
Hanimlar vajinismus dediginiz seyi, penis vajinaya girdikten sonra lönk diye geride kalan bir sey mi saniyorsunuz? Bu psikolojik bir hastalık. Uzun yillar kiside iliski sirasinda gerginlik kalabilir ki disardan baska bir insanin yabanci cisim sokma dusuncesi tabii ki katlanılır olamaz.
Aynen... Çok doğru.Tamam ben de bu kadar kolay bir mesele olmadigini ve dalga gecmenin uygunsuz oldugunu söylüyorum. Cinsel iliskiye girememekten kasit penisin vajinaya girmesi/girmemesi degil, saglikli cinsel iliskiye girememe durumu. Bu insanlar iliskiye girerler ama iliski sirasinda istemsiz kasilma, agri, kanama gibi bir suru sorunu yasamaya devam ederler. Hala vajinismus hastasidirlar haliyle.
Tamam siz düzgün seviştiyseniz ne mutlu size. Tebrikler..Daha doğru düzgün sevişemeyip hamile kalmakişiniz zor
Ben daha başka birşey derdim de değmez .Tamam siz düzgün seviştiyseniz ne mutlu size. Tebrikler..
Cahille tartışmaya girmeyin kazanamazsınız diye boşuna dememişler ünlü düşünürler.Ben daha başka birşey derdim de değmez .
Bilmeyenle münakaşa etmemek lazım. Bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?