• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinusmus ve yataklari ayirmak..

yenievli13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
172
3
0
35
Ankara
Evet.konudan anlasldigi gbi vajinusmusluyum.dort aylik evliyim henuz.kimselere diyemedigim derdim icimde oyle buyukki.esime mahcubiyetim.konu oraya gelmesin dite cabalarim.etrafa yaptigim cok mutlu kadin rollerim..ustelik ilk aydan evliligin nerdeyse tamaminin cinsellikle oldugu.tamam sevgi var sevkat var amw artik onun da uzaklastigini hissediyorum.yapayalnizim.oz ablama acmaya calistim.hadi canim olur mu giriyordur sen anlamiyorsundur defi daha cok coktum.ve birdaha kimseye bahsetmefim.bunlari yazarken agliyorum kucuk bi kiz cocugu gibiym sanki sadece canimi yakacak gibi.. iliskiye girmek istiyorum kadin gibi bile degilim cocugum bn.. icim cok aciyo lutfen sadece iyi seyler soyleyin..esim cok anlayisliydi basta.ama suan o krediyi tukettim.yalniz uyumak istiyo artik.mac izliycm diyo bahane uyduruyo ve bi sekilde ayri yatiyo.annenlerde kal istersen bir hafta felan diyor ben evimi seviyorum ben evimde onunla olmak isyiyorum neden gideyim..daha dort aylik evli biri karisini istemez mi.istemez cunku zaten hicbirsey yapilmiyor bu kadinla(cocukla)..gururum cok incindi dort ayim zehir gibi gecti boyle hayal etmemistim.ona da haksizlik ettigimi biliyorum ama olmuyo neyapsam olmuyo..cocuklari oyle cok seviyorum ki ama ben ANNE olabilecegimi bile bilmiyorum ki daha kadin bile degilim...hicbirsey yapmadim ki.yaptim.burda okudum nette arastirdim parmak egzersizi bile yaptim kendimi zorladim uc ayda iki parmagimi basardim tamam oldu bu sefer diyorum ikna ediyorum ama p..si gorunce hersey basa donuyor.kremler jeller herseyi denefim.evliligim bunun yuzunden bitsjnistemiyorum eskiden hep hayal kurardik birlikte.simdi bi cocuk hayali bile kursak sen su vajini bi yen de once diyor daha kotu oluyorum..iki gece onceyine olmadi kendimi banyoya kapayip saatlerce agladim.kadin degilim cocuk degilim.giydiklerimi bile yakistirmiyorum artik kendime.ki oda yakistirmiyor gibi geliyo.iltifat ederdi onceden.simdi guzelce giyiniyorum.neye yarar da soyununca yine ayni vaji olacak diyor.butun umudum kirildi.doktora gitmeyi kabul etmiyo.nasil surdurecegiz boyle diye dusunmkten kafamin ici kayniyo artik..neolur bi umut biseyler soyleyin.herseyi buna bagliyoruz ki bnce dogru da.o olnayinca biz tam evli bile degiliz.tam degiliz...karamsar negatif biri oldum artik icten gulmuyorum.mutlu bi kadin gorsem imreniyorum ne guzeldir evlilikleri diye..doktora gitneden yenenler neolur nadil oldugunu yazin.bi umut istiyorum hala.

canıııım oncelıkle Allah yardımcın olsun ama neden kendını bu kadar aşagılıyorsun aksıne kendıne guvenmezsen nasıl yeneceksın vajınusmusu.. kendını cocuk gıbı gorerek olmaz kı.. eşinde bu konuda sana destek olmalı ama oda gururunu kırmıs bellı kı..
sana destek olmasını soyle her şey ılk once pozıtıf bı psıkolojıyle yenılır. doktora gıtmeyı kabul etmemıs oysakı gıtsenız yararı olur ama burda vajınusmus olan arkadasların gırdıgı bı topık var orada güç birliği yapıp egzersızlerle yenenler var ama ılk once eşinin tavrı cok onemlı sabretmesı gerekıyor sende pozıtıf bak gelecege lutfen yenecegıne ınan kı yen...

Evet.konudan anlasldigi gbi vajinusmusluyum.dort aylik evliyim henuz.kimselere diyemedigim derdim icimde oyle buyukki.esime mahcubiyetim.konu oraya gelmesin dite cabalarim.etrafa yaptigim cok mutlu kadin rollerim..ustelik ilk aydan evliligin nerdeyse tamaminin cinsellikle oldugu.tamam sevgi var sevkat var amw artik onun da uzaklastigini hissediyorum.yapayalnizim.oz ablama acmaya calistim.hadi canim olur mu giriyordur sen anlamiyorsundur defi daha cok coktum.ve birdaha kimseye bahsetmefim.bunlari yazarken agliyorum kucuk bi kiz cocugu gibiym sanki sadece canimi yakacak gibi.. iliskiye girmek istiyorum kadin gibi bile degilim cocugum bn.. icim cok aciyo lutfen sadece iyi seyler soyleyin..esim cok anlayisliydi basta.ama suan o krediyi tukettim.yalniz uyumak istiyo artik.mac izliycm diyo bahane uyduruyo ve bi sekilde ayri yatiyo.annenlerde kal istersen bir hafta felan diyor ben evimi seviyorum ben evimde onunla olmak isyiyorum neden gideyim..daha dort aylik evli biri karisini istemez mi.istemez cunku zaten hicbirsey yapilmiyor bu kadinla(cocukla)..gururum cok incindi dort ayim zehir gibi gecti boyle hayal etmemistim.ona da haksizlik ettigimi biliyorum ama olmuyo neyapsam olmuyo..cocuklari oyle cok seviyorum ki ama ben ANNE olabilecegimi bile bilmiyorum ki daha kadin bile degilim...hicbirsey yapmadim ki.yaptim.burda okudum nette arastirdim parmak egzersizi bile yaptim kendimi zorladim uc ayda iki parmagimi basardim tamam oldu bu sefer diyorum ikna ediyorum ama p..si gorunce hersey basa donuyor.kremler jeller herseyi denefim.evliligim bunun yuzunden bitsjnistemiyorum eskiden hep hayal kurardik birlikte.simdi bi cocuk hayali bile kursak sen su vajini bi yen de once diyor daha kotu oluyorum..iki gece onceyine olmadi kendimi banyoya kapayip saatlerce agladim.kadin degilim cocuk degilim.giydiklerimi bile yakistirmiyorum artik kendime.ki oda yakistirmiyor gibi geliyo.iltifat ederdi onceden.simdi guzelce giyiniyorum.neye yarar da soyununca yine ayni vaji olacak diyor.butun umudum kirildi.doktora gitmeyi kabul etmiyo.nasil surdurecegiz boyle diye dusunmkten kafamin ici kayniyo artik..neolur bi umut biseyler soyleyin.herseyi buna bagliyoruz ki bnce dogru da.o olnayinca biz tam evli bile degiliz.tam degiliz...karamsar negatif biri oldum artik icten gulmuyorum.mutlu bi kadin gorsem imreniyorum ne guzeldir evlilikleri diye..doktora gitneden yenenler neolur nadil oldugunu yazin.bi umut istiyorum hala.
Ayni durumdayiz 9 ay oldu bizimde :( ve gene husran bu gece ne yapacagimi bilmiyorum resmen beni anlatmissin suan bende agliyorum

Ayni durumdayiz 9 ay oldu bizimde :KK43: ve gene husran bu gece ne yapacagimi bilmiyorum resmen beni anlatmissin suan bende agliyorum

Inanin öyle korkacaginiz birsey yok kendinizi böyle sktiginiz icin kramp giriyor agri hissediyor saniyorsunuz korkmayin korkulacak birsey yok denilenler hepsi yalan ve abarti seyler inanin bana.

Ya ben anlamiorum bu isi ben de tam tersi kendimi Zor tutuorum desem yeridir :) hani evlenmeden olmaz prensibim olmasa cooooktaaan yapmistim o isi

Korkmayın ilişkiden. Kafanızda büyüttüğünüz için olmuyor. Oysa o kadar basit bişey ki. Öyle olmasa bunca kadın nasıl yapıyor, nasıl çocuk sahibi oluyor? Bunları düşünün. Beyninizde bitiyor herşey

Inanin öyle korkacaginiz birsey yok kendinizi böyle sktiginiz icin kramp giriyor agri hissediyor saniyorsunuz korkmayin korkulacak birsey yok denilenler hepsi yalan ve abarti seyler inanin bana.
Biliyorum ama bacaklarimin kasilmasina engel olamiyorum her sefernde yapicam diyorum olmuyo

Konu sahibi büyük ihtimal yenmiştir hastalığı .bilgi ve deneyimlerini paylaşırsa en azından diğer insanlara yardımcı olur

Mrb cnm öncelikle sen kendine güvenmen gerek olucak demen gerek sonrada eşin sana destek olmasi gerek ben 2.5 yıllıkevliyim 2 ci ýılda yendim vajinusmusu bukadar uzun sürmeside benim ihmalsizliğimdi bu aksam olucak arıcak olmuyo yarın akşam yapalım olucak yok yine arıcak korkuyorumderken 2 yıl geçtiben vajinusmus die bir rahatsızlık olduğunuda bilmiyordum bilseydim daha 1-2 aylık evliyken giderdim doktora ama malesef 1.5 yıl olunca öğrendim böyle bir hastalığın olduğunu...internetten araştırırken tesadüfen öğrendim...sonra acaba bndemi vajinusmusmuyum dedim ve eşime söyledim böyle bi rahatsızlık varmış acaba bndemi öyleyim dedim eşimde pisikiyatriye gidelim dedi beni o götürdü doktora ben hic istemedim gitmeyi nasil anlatıcaz utanırım dedim o bana hep destek oldu bunu yaşayan tek biz deiliz dedi ve gittik doktora...parmak egzersizleri verdi p....s egzersizleri verdi cok zor yaptım ilk parmak egzersizimi ama yapincada vumuymus dedim o ara eşim hep destekçimdi saolsun...en büyük yenme olasılın eşinin destegi ve senin moralin canim inan doktora gitmeden birdaki okuduğun parmak egzersizlerinle bile başarırsın başla eğzersize 1 parmak 1 boum 1 hafta bu sonra 2. Hafta1 parmak 2 boum 3.hafta 2 parmak 1 boum 4.hafta 2 parmak boum sonrada bunlar bitince p...s in başını dene oda 2 parmak 1 boum kadar cnm dikkat et bak sonrada diyer hafta yarıya kadar dene olucak p...s e geçince kendin elinle sokcaksın o sokmuyacak sen kendin yapınca rol sende oluyo korkmuyosun sen elinle kendin yaptır sonra cek elini bak nasıl oluyo hadibaşarılar cnm

Back
X