Vajinusmus

melanie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2021
57
75
3
36
Merhaba kızlar .. umarım iyisinizdir , bir kaç haftadır bu sayfayı inceliyordum ve üye olmaya karar verdim .. ben almanyadan yazıyorum ve 1 yıllık evliyim . Malesef vajinusmus Tanısı konuldu özel bir doktor tarafından .. 3 defa seanslara gittim ve bana çeşitli boyutlarda aparatlar verildi ve hepsini kullana biliyorum . Ama nedense eşim ile denedigim zaman olmuyor . :) sizlerden biraz daha bilgi istiyorum . Eşim ile denemelerde herşey çok hızlı olunca haliyle korkuyorum cünkü kullandıgım aparatları yavaş ilerletiyordum . Umarım birgün cesaretimi kırarım ve hür olurum

Alkol kullanıyorsan alkol al. Alkol almıyorsan sağlam bir sakinleştirici iç. Korkulacak bir şey olmadığını görünce devamı gelir diye düşünüyorum

Alkol kullanıyorsan alkol al. Alkol almıyorsan sağlam bir sakinleştirici iç. Korkulacak bir şey olmadığını görünce devamı gelir diye düşünüyorum
Alkolun ve sakinleştiricinin fayda etmedigini duydum . Aslında sakinim . İlk zamanları bacaklarım titriyordu ama artık öyle bir sorun kalmadı , sadece beyindeki düşüncem hala aynı !! Oysa acımayacagını bildigim halde bir türlü kıramadım cesaretimi . Veya nasıl yapacagımı bilmiyorum

Alkol sakinleştirici hicbir işe yaramıyor defalarca denedim hatta uyku hapı almayı bile düşündüm ama bunlar bir işe yaramıyor sen ne güzel aparatları başarabilmişsin umarım bende yapabilirim

Canım bol kayganlastirici yada Bebek yağı kullan önce eşin parmaklarıyla denesin seni rahatlarsın çok kasarsan olmaz ayrıca vajinal kuruluk varsa ondanda zorlanırsın nefes alıp nefesine odaklan sadece yavaş yavaş alıp ver 6 saniye ama çok yavaş alıp ver hızlı alırsan başın döner eşin parmak çalışmasında eldiven kullansın yada elini iyice yikasın birde enfeksiyon ile uğraşma sonra aparat kullanabiliyorsan yaparsın kolay gelsin

4.olan aparatla çok iyi egzersizini tamamla ileri geri tak çıkart etrafında daire çiz bunlar kasların çalışmasını sağlıyor. Daha sonra da 4.olan aparatı 20dk bekletin.Ve hemsn eşinizle deneyin olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…