• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VAJİNUSMUS:(

leopard12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
120
94
48
33
Hanımlar herkese merhaba, umarım herşey hayatınızda çok güzel olur. 3 senelik evliyim. 2 kez kadın doğum doktoruna,1 kez fizyoterepiye ve 1 kez psikoterepiye girrim ama sonuç hüsran. Lütfen bana bir kızkardeş gibi yardım edin. İnanın kendimi çok çaresiz hissediyorum. Etrafımda herkesten hamile haberleri alma inanın beni eksik hissettirmeye başladı. Eşimi seviyorum. Onunla artık gerçek bir aile olmak istiyorum. Baaşranlar bana tüm gerçekliği ile konuyu anlatsın. Uçurumun ucunda hissetmek inanın çok yoruyor.

Merhaba ben de yaşadım olmadı bir türlü ama 1-2 ay sürdü sadece
Nasıl birşey hissediyorsun korkuyormusun sebebini biliyormusun

Kayganlaştırıcı ile oldu hiçbişey hissetmiyorsun bumuymuş diyorsun yani inan. Herkes yapabilşyorsa sen de yaparsın hele anne olmak istiyorsan gözlerini kapa ve anne olacağını düşün başka şeyler düşün. Ve şunu tekrar söyliyim kayganlaştırıcı ile hiçbişey hissetmezsin

Kayganlaştırıcı ile oldu hiçbişey hissetmiyorsun bumuymuş diyorsun yani inan. Herkes yapabilşyorsa sen de yaparsın hele anne olmak istiyorsan gözlerini kapa ve anne olacağını düşün başka şeyler düşün. Ve şunu tekrar söyliyim kayganlaştırıcı ile hiçbişey hissetmezsin
Aslında kayganlaştırıcı aldım, ama ertelemekten başka birşey yapmıyorum. Beni anlayanlar olur. Çok üzülüyorum bazen halime.

Hangi seviyedesiniz vajinismusta ? Yani hiç dokunamıyor musunuz mesela ? Hiç mi alamıyorsunuz? Ya da tam birlesşme mi olmuyor ? Bygune kadar hiç olmadı mı

Back
X