- Konu Sahibi IrmakNarin
-
Merhaba arkadaşım .Öncelikle üzülme vajinusmusun Allahın izniyle kesin çözümü var. Sana bu msjı vajinusmustan yeni kurtulmuş bir bayan olarak yazıyorum.Ağrısız acısız bi şekilde kurtuldum.Tedavim üç gün sürdü. Bu arada bu sorunu 1.5 yıla yakın yaşadım onu da belirteyim.
internette araştırırken Hera vajinusmus kliniğini buldum.sonra onları aradım ve tedavi yi ücreti ve kesin iyileşecek miyim diye sordum.ONLAR BANA KESİN İYİLEŞECEĞİMİN GARANTİSİNİ VERDİLER.Bende güvendim Ankara nın yolunu tuttum.üç gün sonunda iyileşmiş ve özgüvenli bi bayan olarak geri döndüm.(sormak istediklerin olursa istediğin zaman sor)
Allah yardimcin olsun canım hiç umudunu kaybetme bir destek al istersenLütfen bu konuda banada yardımcı olun bu konu için siteye üye oldum. 3 aylık evliyim ama mutsuzluktan ölmek üzereyim eridim bittim kabuslar görüyorum ilişkiye giremedik deneme bile olamadı izin vermıyorum ve çok korkuyorum tamam bu sefer olsun diyorum ama olmuyor lütfen yardım edin
Canim bide sen alttayken deneseniz ama yine kontrol sen olsun sen esini yönet yani bide aşağıya dogru ittir ittirirken ıkın böyle çok kolay olacaktir.Merhaba arkadaşlar 5 aylık evliyim vajinusmus hastasıyım yaklaşık 1 ay önce tedaviye başladım suan da denemelere geçtik ve 2 haftadır deneme yapıyoruz benim ustte oldugum bir pozisyonla, özellikle dün 2.5 saat uğraştık nedense pns bir türlü girmiyor sürekli kayıyor neden acaba? Korkum falan da yok artık, olsun bitsin istiyorum ama yok kayıp kayıp duruyor ya öne ya arkaya... Bu durumda ne yapmam gerekiyor acaba yardımcı olursanız sevinirim
Kiyamam cnm yaa bende senin gibiydim ama merak etme sana yardimcı olacam çok sükür ben bu durumu atlattim insallah sende atlaticaksin ama dediklerime harfiyen uyman lazim .Lütfen bu konuda banada yardımcı olun bu konu için siteye üye oldum. 3 aylık evliyim ama mutsuzluktan ölmek üzereyim eridim bittim kabuslar görüyorum ilişkiye giremedik deneme bile olamadı izin vermıyorum ve çok korkuyorum tamam bu sefer olsun diyorum ama olmuyor lütfen yardım edin
Canım deniyorum da alttayken kendimi çok kasiyorum öyle olunca hemen üste geçiyorum şimdi adetim bitsin tekrar denemelere basliycam ınş çok sağolCanim bide sen alttayken deneseniz ama yine kontrol sen olsun sen esini yönet yani bide aşağıya dogru ittir ittirirken ıkın böyle çok kolay olacaktir.
Egzersiz yapiyormusun?Canım deniyorum da alttayken kendimi çok kasiyorum öyle olunca hemen üste geçiyorum şimdi adetim bitsin tekrar denemelere basliycam ınş çok sağol
Hayır yapmıyorum terapi gördüm canımEgzersiz yapiyormusun?
Bence egzersize basla cnmHayır yapmıyorum terapi gördüm canım
Aparatla çalışmam lazım sanırım peki nasıl yapicam bu aparati?Bence egzersize basla cnm
Çapa'daki doktorun adı neydi acaba bende iki yıldır sıkıntı yaşıyorumArkadaslar ben yendim suan hamileyim 2 yil surdu neredeyse bu surecte once kendim yenmeye calistim olmadi ,psikolog destegi aldik bi ise yaramadi sonunda capada bu konuyla ilgili tedavi bolumu olfugunu bir kadin dogum doktoru soyledi yonlendirdi sifayi capada buldum cok ilgileniyorlar hem psikolojik anlamda o kadar moral veriyorlarki size hemde tedavi devam ediyor 4 gitmeye sonuc aldim ben cok tatli bir doktor ve ilgilenen sevcan hemsire var ariyorlar soruyorlar tavsiye ederim gercekten
NasılCnm ben sana yardimci olayim istersen bende pazartesi gecesi yendim cok sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?