Kızlar herkese mutlu haftalar diliyorum. Dün aksam esimle konuşuyorduk bana kadinlar klubunun nasil cesaret verdigiyle ilgili. O yüzden soylemek istedigim seyler var.
Ben 3 ağustos itibariyle yendim, artik cok rahat iliskiye giriyorum ve inanin beklediğim o acı YOK. ilk giris aninda rahat olup kasmayin onun dışında icinizde oldugunu bile anlamıyorsunuz. Git gel sirasinda cook hafif baski hissi ki o bisey degil zevke dönüşüyor zaten. Ben 1 yıllık evliyim ama erkenden azmetsem bir aylik evliyken biterdi bu is.
Gec idrak etme, anlayamama, kotu doktor tecrübesi derken uzadi . ama iyi ki dilator setini alip da calismisim diyorum. Ve burada forumdaki yardimsever arkadaşlarimdan Allah razi olsun. Cok zordu gercekten sürekli hayalkirikligi yasamak.
Ama tek yapmanız gereken, umudunuzu yitirmeden egzersiz yapmak. Her gün mutlaka yapin. Bir de esinizle denemeleri sık yapmaya çalışın ki alisabilin iyice. Beni cok korkuturdu penis hepimiz icin boyle. Ama alışılıyor ve ne acı ne bir sey. Ben bir de o kadar kendimi bir aci olacak oyle anlayacagim tamamen oldugunu diye sartlamisim ki, anlayamadim idrak edemedkm ilk üç iliskide:) esime sorup duruyorum eminsin di mi diye. Ama dun emin oldum cok şükür Allaha bu duyguyu umarim hepiniz en kisa sürede yaşayın yürekten diliyorum dualarim hepinizle. Ve benim nacizane fikrim su, ben de kötü bir vakaydim . ben doktora gitmeden çözdüm yani 3 bin lira vermeden. Emin olun siz de yaparsiniz o parayi tatile falan saklayin:)
Her zaman mesaj atip yardim almak isteyenlere yardim ederim. Ben cok yardim aldim ve simdi de yardim etmek benim borcum. Kendinize inanin kızlar
Olur canim hepside olur insallahh oraya kadar gelmissinKızlar yarısına kadar oluyor yenmiş sayılır miyim ben yinede çok mutluyum
Git gel yapın. Yaptıkça tamamı da girer o sırada.Kızlar yarısına kadar oluyor yenmiş sayılır miyim ben yinede çok mutluyum
Amiiiin canimmm Allah biz henüz yenemeyenlerin de yardimcisi olsun, biz de yeneriz insallah, yenmiş olmanin sevincini burda yaşamayan kalmasın. Yine cok cok amiin.Kızlar cok güzel bişey ya bu vajiyi atlatmış olmak. İnsan kendini kadın gbi hissediyor. Kocamın karısı yeni oldum sanki. Üstüne düsünce inanın bir iki haftada her sey normale geliyo. Ben bir sene bosuna ertelemişim. Ne bi acı ne bi sızı hic bişe yok maşallah diyim nazar degmesin. Nolursunuz ertelemeyin bakın kocalarımıza da yazık düsünsenize erkekler ve hic bişey yapamaıyolar ne kendinize ne kocanıza yapmayın bu haksızlıgı. Allah yar ve yardımcınız olsun
Hanyacım sınavın iyi geçmiştir inşallah.
Allah egzersiz yapan bundan kurtulmak isteyen herkese yasatsin bu duyguyu. Yardima ihtiyaci olanlara seve seve yardim ederim :)Sanırım bi senem daha var daha hic bişey belli değil ama nedense olmayacakmış gibi bi his var içimde. Ama hiç sorun değil benim için seneye daha iyisini yaparım inşallah. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin. Bu arada yenenler olmus @Alev92 ye çok çok sevindim 4 günde yenmiş biri olarak tarihe geçmeli bence.
Hayırlısı bakalım! Bazan bazı fırsatları kaçırırız, çünkü bizi daha iyisi beklemektedir.Sanırım bi senem daha var daha hic bişey belli değil ama nedense olmayacakmış gibi bi his var içimde. Ama hiç sorun değil benim için seneye daha iyisini yaparım inşallah. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin. Bu arada yenenler olmus @Alev92 ye çok çok sevindim 4 günde yenmiş biri olarak tarihe geçmeli bence.
peki uyuştumu bişey hissettinizmi acı falanCok zor bi durum ama bir yerden sonra yapman gerektigini anladiginda korkunla yuzlesmek zorunda kaldiginla gercekten oluyormus. Esimle bosanma karari verdik ertesi gun tam birlesme yasadm gecen hafta ondan onceki zamanlarda 2 kez yasadim hep uyusturucu spreyleydi artik kacamayinca mecbur esimi sevdigim icin ayrlmak istemedigim icin korkularimi goze alip yaptim. Ve korktugum sey hic birsey degilmis bunu gordum
peki uyuştumu bişey hissettinizmi acı falan
evet doğru söylüyosunuz da zaten bu bi hasatalık bizde bunu yenmeye çalışıyoruz ama kremsiz spreysiz olmuyo olsa zaten adı hastalık olmazdıAcı yok, oraya odaklamayin kendinizi ne olur. Çünkü aciyi tekrar edip durdukça uzaklasiyor insan. Acimayacagina orasinin kocaman olduguna inanmaniz lazim. Esiniz yavas olursa, siz nefes alip verip ikinirsaniz hic aci hissetmeyeceginizin garantisini veririm. Yenen herkes ayni seyi soyleyecektir. Sadece üzerine gidin korkunuzun.
Ben daha yenemedim korkudan hiçbişey denemiyorum bile(
Ne güzel maşallah sağlıcakla kucağına al inş..keşke bende bunları diyebilsem ben çok ama çok tırsığım valla anlatamam...egzersiz falan yapamam ki ben spray krem falan eşimle yapayım diyorum ama hala denemedim yapamazsam diye
Melaycım, en basidinden başla. Ben de öyleydim. Ksyganlaştırıcı bebe yağı sürdüm. İlk egzersizimde sadece serçe parmağıyla yapacağım. Başım birden dönmeye başladı. Eşime dedim ki kayganlaştırıcıya sanırım alerjim var. Korkudan dönüyormuş meğerse. Onu bile idrak edemedim. Ama egzersizlere devam etdikce cesaretlendim. Sende bir an önce başla. Erteleme daha fazla.Ben daha yenemedim korkudan hiçbişey denemiyorum bile(
evet doğru söylüyosunuz da zaten bu bi hasatalık bizde bunu yenmeye çalışıyoruz ama kremsiz spreysiz olmuyo olsa zaten adı hastalık olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?