Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kızlar cok güzel bişey ya bu vajiyi atlatmış olmak. İnsan kendini kadın gbi hissediyor. Kocamın karısı yeni oldum sanki. Üstüne düsünce inanın bir iki haftada her sey normale geliyo. Ben bir sene bosuna ertelemişim. Ne bi acı ne bi sızı hic bişe yok maşallah diyim nazar degmesin. Nolursunuz ertelemeyin bakın kocalarımıza da yazık düsünsenize erkekler ve hic bişey yapamaıyolar ne kendinize ne kocanıza yapmayın bu haksızlıgı. Allah yar ve yardımcınız olsun

Amiiiin canimmm Allah biz henüz yenemeyenlerin de yardimcisi olsun, biz de yeneriz insallah, yenmiş olmanin sevincini burda yaşamayan kalmasın. Yine cok cok amiin.

Hanyacım sınavın iyi geçmiştir inşallah.

Sanırım bi senem daha var daha hic bişey belli değil ama nedense olmayacakmış gibi bi his var içimde. Ama hiç sorun değil benim için seneye daha iyisini yaparım inşallah. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin. Bu arada yenenler olmus @Alev92 ye çok çok sevindim 4 günde yenmiş biri olarak tarihe geçmeli bence.

Allah egzersiz yapan bundan kurtulmak isteyen herkese yasatsin bu duyguyu. Yardima ihtiyaci olanlara seve seve yardim ederim :)

Hayırlısı bakalım! Bazan bazı fırsatları kaçırırız, çünkü bizi daha iyisi beklemektedir.

peki uyuştumu bişey hissettinizmi acı falan

peki uyuştumu bişey hissettinizmi acı falan

Acı yok, oraya odaklamayin kendinizi ne olur. Çünkü aciyi tekrar edip durdukça uzaklasiyor insan. Acimayacagina orasinin kocaman olduguna inanmaniz lazim. Esiniz yavas olursa, siz nefes alip verip ikinirsaniz hic aci hissetmeyeceginizin garantisini veririm. Yenen herkes ayni seyi soyleyecektir. Sadece üzerine gidin korkunuzun.

evet doğru söylüyosunuz da zaten bu bi hasatalık bizde bunu yenmeye çalışıyoruz ama kremsiz spreysiz olmuyo olsa zaten adı hastalık olmazdı

Ne güzel maşallah sağlıcakla kucağına al inş..keşke bende bunları diyebilsem ben çok ama çok tırsığım valla anlatamam...egzersiz falan yapamam ki ben spray krem falan eşimle yapayım diyorum ama hala denemedim yapamazsam diye

bak ben egzersizi eşimle yapınca daha kolaydı hiç anlamamıştım öyle denesen? kulak çubuğuyla başla mesela. uyuşturucu bişey kullanmanı ben tavsiye etmem zaten gerek yok ihtiyacın yok acımıyorki.

Ben daha yenemedim korkudan hiçbişey denemiyorum bile (
Melaycım, en basidinden başla. Ben de öyleydim. Ksyganlaştırıcı bebe yağı sürdüm. İlk egzersizimde sadece serçe parmağıyla yapacağım. Başım birden dönmeye başladı. Eşime dedim ki kayganlaştırıcıya sanırım alerjim var. Korkudan dönüyormuş meğerse. Onu bile idrak edemedim. Ama egzersizlere devam etdikce cesaretlendim. Sende bir an önce başla. Erteleme daha fazla.

İhtiyacım yok evet ama işte kendiliğinden kasılıyo yapamıyorum hiçbişey..bir yıl oldu daha ne kadar ertelenir ki çok kötü bi hastalık

evet doğru söylüyosunuz da zaten bu bi hasatalık bizde bunu yenmeye çalışıyoruz ama kremsiz spreysiz olmuyo olsa zaten adı hastalık olmazdı

Tabi ki öyle, ve ben de bunu 1 yil yaşadım. Farkli bir sey soylemiyorum size. Yeni yendim ve o yüzden yardimci olmaya calisiyorum. İstediğiniz seyi kullanin tabi ki, sadece beyinde bittigini soylemeye calisiyordum. Yanlis anlamanizi gerektirecek bir sey soyledigimi sannmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…