C.tesi akşamı biraz kafalar iyiydi pazar akşamı içtim opuyorumnanaktan
haydaaaaaaaaaaaa iyi olsun ya ne olcak niye erteledin?bak öle yapma zamanında iç ilaçlarını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
C.tesi akşamı biraz kafalar iyiydi pazar akşamı içtim opuyorumnanaktan
hatunlar naptınız haftasonu ?
valla benim cumartesi ve pazarım çok şehvetliydi kaydirigubbakcemile3 ilk defa altta denedik tabi önce üstte başladık sonra alta geçtim ilk kasar gibi oldum ama sonra çok rahat oldu:lepi:
nasıl yani balımmm sen hep üsttemiydin kaç aydır ???
haydaaaaaaaaaaaa iyi olsun ya ne olcak niye erteledin?bak öle yapma zamanında iç ilaçlarını
biz genelde üstte başlıyoduk sonra pozisyon değişiyoduk önceden ben alttayken çok kasıyodum şimdi öle olmadı üstten direk alta geçtik ve yaptık ve rahat oldu kaydirigubbakcemile3
yawrum bi kere ilaç içtiğimi unuttum az bişey alkol aldım yamuldum resmen bi daha o riske girmek istemedim hihoyyytzaten bu ay çok düzenli kullanmam lazım hamilelik oranım çok yüksek kaydirigubbakcemile3
hımmmm bende üstte daha rahatım bi defa altta denedik ama zil çalmıştı o zaman ben akşam üstte deneyeyimde yavaş yavş geliştiririz artık pozisyonları hihoyyyt
evet bu sefer üstteykende çok rahat oldu yani ayıptır slemesi kaynama kaynatma süper olmuştu o yüzden çok rahat oldu eşim bile şaşırdı şte sonra alta geçtim kastım ama sonra rahatladım
bence nerde rahatsan ilk başlar öle yap sonra sonra alışınca zaten sıkılıyosun değişmek istiyosun kaydirigubbakcemile3
bende üstte daha rahatım kontrol bende alttayken eşim ilerletmek zorunda olduğu için bende biraz tedirgin oluyorum açıkcası opuyorumnanaktanakşama güzel olur inşallah tabi bi engel çıkmazsa :hulya:
nasıl rahatsan öle yap canımcım dediğim gbi piştikten sonra zaten sıkılırsın sen değişirsin farkına varmadan
yaa iyice azaldımı artık damla gelmesi lazım ilacı içseydin bitmişti ne güzel neyse hayırlısı olsun
sabah akşam banyo yaptım temizlendim ama tekrar az az gelince bişey denemedim bu akşam tekrar eve gidince temizlenecem bişey yok gibi bitince abdest almam lazım ya benimki gelene kadar kesinleşmiş olur zaten bu gün 6. günü biter diye düşünüyorum...şimdi ben 1 hafta ara verdim akşama zorlanırmıyım acaba ? nasıl oluyor regl sonrası ?
anladım canım hadi bakalım :dance:
valla bazıları regl sonrası daha basit diyolar ama ben zorlanmıştım ne bilim kişiye sana bağlı bişi sonuçta
inşallah kolay geçer hazır ben hızımı almışken yerimseniben taze gelinler sizin nasıl geçti regl sonraki ilişkileriniz ?
bende merak ediyorum nası bişi yasıcamı regl dönemi su anda ve bi kaç gune biticek insallah kolay olur
bende merak ediyorum nası bişi yasıcamı regl dönemi su anda ve bi kaç gune biticek insallah kolay olur
ayy bende regl olucam perşembe diye haftasonu işin şeyini çıkardım yaaaaa :dance:
Yawrum sen yine iyisin regl olana kadar baya bi deneme yaptın kafamçokkarıştıbenim o kadar fırsatım olmadı hihoyyytneyse ben rahatım süperim çok güzel olacak diyorum içimden :roflol:
Yawrum sen yine iyisin regl olana kadar baya bi deneme yaptın kafamçokkarıştıbenim o kadar fırsatım olmadı hihoyyytneyse ben rahatım süperim çok güzel olacak diyorum içimden :roflol: