Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
sorma gtsin nazlı olck gbi:) dr. normal dyr ama 3gndr kasıklarım agrıyor korkuyorum üşüttğmden oluyor galiba.evin taksidini beklersen kara güne kalırsın cnm bncede yap 1tane bnm eşimde işsz ona kalırsak bende çlşmıyorum kenarda paramız vrdı onla geciniyoruz iş bulana kadar.bu aralar 3görüşme yaptı dua edinde birinden biri olsun:Saruboceq:bayan patronlar gercektn anlayışsız oluyorlarmış çok kişiden duyuyorum bnde şikayet, allah yrdımcın olsun.

yavrum dikkat etsene kendine demekki üşüttün artık çok daha dikkatli olman lazım yorulma hiç bişeye üzülme burdan söylemesi kolay geliyo ama bebişini düşün annende kal bence sositososito walla ben öyle yapcam çok istediniz torun alın işte bakın bize diyecem hihoyyyt biz çok kısa zamanda evlendik ev eşya düğün masrafı hepsi üzerimize kaldı yavaş yavaş eşya taksitlerimiz bitiyor bi yoluna koyalım birazda kaynamaya kaynatmaya alışalım bende fazla beklemek istemiyorum en kısa zamanda bir kadın doğumcuya gidip alt yapıya baktırcam herşey normalmi daha bişeyime baktırmadım sositosositobiz 3 aylık evliyken eşimin işyeri kapattı yarım maaş verdiler bu kadar birikmesinin sebebide o oldu aslında..Allah kimseyi işsiz bırakmasın inşallah sizin için en hayırlısı kısa zamanda olur..bebekte var Allah yardım etsin yawrum dualarımızdasın...

kızlar diğer sayfada kadriye tamamen yenmişş artıkk,,,haftasonuna sevindirici bir haberle başladık:)venüscüm şu listeye bakalım bi,biz diğer takımı solladık mı ne?

kızlar bende artık burdayım.bendende kırmızı gelmedi aman önemli değil zaten.Benimde bugün kasıklarım ağrıyo biraz normakdir herhalde dimi?

bugün bitanecikk bile mesaj yokmu???bilmiyorumkismile

kızlar ben dün gebelik testi aldım, ne olur ne olmaz diye iki tane aldım çok uygunmuş şaşırdım. sonra ben evde ambalajına dokunup dururken eşim dedi anlaşıldı sen bunu merak ediyorsun hadi açalım bitanesini.....sanki biri bana çikolata paketi açmış gibi hissettim sonra gırgır olsun diye gebelik testini eşime yaptık sempatiksalakcinni sonuç malesef tek çizgi eşim hamiş değilmişşşş pek rahatladı adamcağız :lepi:

bugün bitanecikk bile mesaj yokmu???bilmiyorumkismile

kızlar ben dün gebelik testi aldım, ne olur ne olmaz diye iki tane aldım çok uygunmuş şaşırdım. sonra ben evde ambalajına dokunup dururken eşim dedi anlaşıldı sen bunu merak ediyorsun hadi açalım bitanesini.....sanki biri bana çikolata paketi açmış gibi hissettim sonra gırgır olsun diye gebelik testini eşime yaptık sempatiksalakcinni sonuç malesef tek çizgi eşim hamiş değilmişşşş pek rahatladı adamcağız :lepi:
ay sabah sabah sen cok yasa emı...cok guldum yadelikafadulden:dance:

Back
X