günaydın kızlara.s
gnydın cnmopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlara.s
sorma gtsin nazlı olck gbi:) dr. normal dyr ama 3gndr kasıklarım agrıyor korkuyorum üşüttğmden oluyor galiba.evin taksidini beklersen kara güne kalırsın cnm bncede yap 1tane bnm eşimde işsz ona kalırsak bende çlşmıyorum kenarda paramız vrdı onla geciniyoruz iş bulana kadar.bu aralar 3görüşme yaptı dua edinde birinden biri olsun:Saruboceq:bayan patronlar gercektn anlayışsız oluyorlarmış çok kişiden duyuyorum bnde şikayet, allah yrdımcın olsun.
canım çok sevindim senin adına hihoyyyt bu hafta sonu bu enerjiyi değerlendirirsiniz artık :sm_cool:
kızlar bende artık burdayım.bendende kırmızı gelmedi aman önemli değil zaten.Benimde bugün kasıklarım ağrıyo biraz normakdir herhalde dimi?
ay sabah sabah sen cok yasa emı...cok guldum yadelikafadulden:dance:bugün bitanecikk bile mesaj yokmu???bilmiyorumkismile
kızlar ben dün gebelik testi aldım, ne olur ne olmaz diye iki tane aldım çok uygunmuş şaşırdım. sonra ben evde ambalajına dokunup dururken eşim dedi anlaşıldı sen bunu merak ediyorsun hadi açalım bitanesini.....sanki biri bana çikolata paketi açmış gibi hissettim sonra gırgır olsun diye gebelik testini eşime yaptık sempatiksalakcinni sonuç malesef tek çizgi eşim hamiş değilmişşşş pek rahatladı adamcağız :lepi:
günaydın taze gelinler opuyorumnanaktan
venüsüm naaptın canım varmı gelişme?
Ayyyy balım bitmediki regl sırnaşık şey azalmıştı bi türlü bitemedi banyo yaptım yine geldi bu akşam tekrar duş alıcam bakalım hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 şansa bak yahuuuuuu
neyse hayırlısı olsun ilaca başladın dimi cumartesi unutma bak