hımm..bu ilk giriş beni ürkütüyo..çok zorluyo..ama girdikten sonra bi sorun yok..hafif kasıklarım ağrıyor ama sorun olmuyor..ilk giriş kısmını alışana kadar uyuşturayım dedim ama o sprey işe yaramıyor ya...
neyse canlarım ben kaçıyorum yarın görüşürük...:a015:
tatlım girişte zorlanıyorum diyenler zaten senin demek istediğini diyorlar.yani giriş derken ilk kısım değil tamamını alabilmekten bahsediyorlar.ben de girişte zorlanıyorum.burdaki zorluktan kastım yarıya kadar ben de normal hiç zorluk çekmeden alıyorum yarıdan sonra zorluk asıl ama tamamını bir kere aldıktan sonra gerisi geliyor.sende bi anormallik yok herkesin girişte zorlanıyorum diye bahsettiği aslında senin bahsettiğin şeyin ta kendisi:))yaaa kızlar o zaman bende bi sorun var :ecrin_bebek: girişte ben bişey anlamıyorum yarıya kadar anlamıyorum yarıdan sonrasında zorlanıyorum sizde niye öylede bende niye böylefisfisfis
günaydın şekerleeeeeeeeeerrr
bomba gibi gelmek isterdim ama maalesef dün akşam eşimle acile gittik migrenimden dolayı iğneleri yedim yedim geldim eve gece çok rahat uyudum ama şuan yine başladı offffff mafoldumben
günaydınnnn canımcım...
geçmiş olsun bilirim o ağrıyı çekilecek gibi değil...inşallah en kısa zamanda geçer Allah acil şifalar versin...migrenin sebebi stresmi acaba ? doktorlar ne diyor ? onu tetikleyen bişey oldu mutlaka opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
geçmiş olsun twettycim migrenden kurtulmanın tek yolu seni üzen kızdıran varsa sayıp söveceksin içinde hiç birşey tutmayacaksın annem onyıl çekti üzenlere ses cıkarmıyodu onlarla kavgaya başlayınca rahatladı kadın kaç yıldır başım ağrıyor dediğini hatırlamamsende salla gitsin insanın kendisinden başka yardımcısı düşüneni yok :sm_confused:
canım cok cok gecmıs olsunnnn..kıyamam ...ızın al gıt dıycem ama :teselli:günaydın şekerleeeeeeeeeerrr
bomba gibi gelmek isterdim ama maalesef dün akşam eşimle acile gittik migrenimden dolayı iğneleri yedim yedim geldim eve gece çok rahat uyudum ama şuan yine başladı offffff mafoldumben
bence besencim haklı her şeyi içine atmaktan oluyor...bağırıp çağırıp rahatlamak gerek bazen alsanaalsanasmile hiç birşey senden ve senin sağlığından değerli değil salla gitsin balım bi dahamı gelecez dünyaya :teytey:
canım cok cok gecmıs olsunnnn..kıyamam ...ızın al gıt dıycem ama :teselli:
ahhhhhhh ahh ölede işte elde olan bişi değpil yapı meselesi neyse bakalım
bugün düşünmemeye çalışcam ağrım yokmuş gibi davranmaya çalışıcam bakalım
asıl siz naaptınız varmı gelişmeler anlatın bakim?:dance:
bende henüz bir gelişme yok balım hihoyyytbekliyoruz bakalım :dance:
bu aralar herkeste bi durulma var sanki hihoyyyt
canım geçmiş olsun benim de var migrenim çok zor bilirim.en kısa zamanda geçer ağrın inşallah...valla bend eyok ta araya hastalık girince maalesef ister istemez duruluyosun
canım geçmiş olsun benim de var migrenim çok zor bilirim.en kısa zamanda geçer ağrın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?