Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

canım madem yendin artık bu illeti bence bana kalırsa hiç bişi kullanma bak cesaretlen biraz eğer kuruluk olursa kayganlaştırıcı kullan ama uyuşturucu bişi kullanma bence
dediğim gibi ipleri eline al üstte ol(tabi nasıl rahatsan) ıslaklığı yaşa sonra dediğim gibi sok çıkar git gel yap

bak bende baharda böle yendi görceksin biraz zaman sonra herşey yoluna gircek..

yaaa kızlar o zaman bende bi sorun var :ecrin_bebek: girişte ben bişey anlamıyorum yarıya kadar anlamıyorum yarıdan sonrasında zorlanıyorum sizde niye öylede bende niye böylefisfisfis

yaaa kızlar o zaman bende bi sorun var :ecrin_bebek: girişte ben bişey anlamıyorum yarıya kadar anlamıyorum yarıdan sonrasında zorlanıyorum sizde niye öylede bende niye böylefisfisfis
tatlım girişte zorlanıyorum diyenler zaten senin demek istediğini diyorlar.yani giriş derken ilk kısım değil tamamını alabilmekten bahsediyorlar.ben de girişte zorlanıyorum.burdaki zorluktan kastım yarıya kadar ben de normal hiç zorluk çekmeden alıyorum yarıdan sonra zorluk asıl ama tamamını bir kere aldıktan sonra gerisi geliyor.sende bi anormallik yok herkesin girişte zorlanıyorum diye bahsettiği aslında senin bahsettiğin şeyin ta kendisi:))

günaydın şekerleeeeeeeeeerrr

bomba gibi gelmek isterdim ama maalesef dün akşam eşimle acile gittik migrenimden dolayı iğneleri yedim yedim geldim eve gece çok rahat uyudum ama şuan yine başladı offffff mafoldumben

günaydınnnn canımcım...

geçmiş olsun bilirim o ağrıyı çekilecek gibi değil...inşallah en kısa zamanda geçer Allah acil şifalar versin...migrenin sebebi stresmi acaba ? doktorlar ne diyor ? onu tetikleyen bişey oldu mutlaka opuyorumnanaktan

ayy canım o ağrı anlatılamayacak bişi yani mafoldumben
bakalım dayanamadım yine ilaç aldım artık almak istemiyorum direniyorum ama işte bazen olmuyo napalım
yaa onun sebebi herşey işte uykusuzlukta oluyo yorgunluk stres hepsi yani senlede konuşmuştuk biliyosun bazı olaylarda vardı belki onları düşündüm ayrıca onun dışında kafama taktıım ufak şeylerde vardı belkide onlardandır bilemiyorum...

günaydın kızlar

geçmiş olsun twettycim migrenden kurtulmanın tek yolu seni üzen kızdıran varsa sayıp söveceksin içinde hiç birşey tutmayacaksın annem onyıl çekti üzenlere ses cıkarmıyodu onlarla kavgaya başlayınca rahatladı kadın kaç yıldır başım ağrıyor dediğini hatırlamam sende salla gitsin insanın kendisinden başka yardımcısı düşüneni yok :sm_confused:

ayyy canım saol ama beni öle özellikle kızdıran bişi yok yani olsa altta kalmam zemuszemus
ama maalesef yapım o ki herşeyi kafama takarım düşünürüm bol bol nitekim sonra böle çilekeş bir hal alıyo mafoldumben

bence besencim haklı her şeyi içine atmaktan oluyor...bağırıp çağırıp rahatlamak gerek bazen alsanaalsanasmile hiç birşey senden ve senin sağlığından değerli değil salla gitsin balım bi dahamı gelecez dünyaya :teytey:

canım cok cok gecmıs olsunnnn..kıyamam ...ızın al gıt dıycem ama :teselli:

ahhhhhhh ahh ölede işte elde olan bişi değpil yapı meselesi neyse bakalım
bugün düşünmemeye çalışcam ağrım yokmuş gibi davranmaya çalışıcam bakalım

asıl siz naaptınız varmı gelişmeler anlatın bakim?:dance:

bende henüz bir gelişme yok balım hihoyyytbekliyoruz bakalım :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…