serdar ortaçın en cikcikli sarkılarını dinliyorum bende moral olsun diye :) iyi geldi valla hem bura hem serdar
guinescimm?
bahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :)
tweeeeeeeeeeeeeeeeeetiiiiyyyy
ben cagırdım kapılarını caldım ama evde yoklar sanırım :)
eee beni çağırdınız ama siz yoksunuz kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar xylocaine sprey bi işe yaramıyor mu ???sizdede kullanıp etki göremeyen varmı?Bu neden olabilir?
geçmiş olsun balımmmm....işte geldim burdayım hihoyyyt
canım şahsen bende işe yaramadı yani uyuşturmas bi kere zaman alıyo 10 dk gb...o süre içinde eşin formdan dşüyo hadi onu tekrar forma sokuyosun ama bus eferde benimkinde mesela yan etki yaptı yanma küçülme gibi..bi halta yaramadı zararı oldu doktorumda önermedi onu sakın kullanma dedi.lmaz:
tşk ler canım..peki bu ilk girişte 2-3 cm de çok zorlanıyorum,girdikten sonra rahat oluyorama ilk giriş beni mahfediyor ya bunun için napcam??
canımcım valla ben yeneli 7 oldu nerdeyse ben halen ilk girişte zorlanıyorum ama onuda geçebilmen için git gel sok çıkar olayını yaparsanız iyi geliyo yani sen üstte ol yavaş yavaş sok çıkar anladın?sonra zaten 1-2 dk. içinde esniyo orası birden giriveriyo kaydirigubbakcemile2
anladım..çalışıp uğraşmadan bişey olmuyo...1 sene sonra açılıp rahat oluyor diyolar canım biraz daha sabredelim bakalım...
kızlarr ...son ıkı denememde gırıs kısmı benım sorunluydu ama sadece bas kısmı gırdıkten sonra kayıverıyor artık ..cok rahat oldu kaıslmalarımda olmadı ...
ben 10. ayda basradım ve hala twetty arkadasım gıbı ılk gırıs kısmı ıskence gıbı sankı cok kuru ...ama zamanla duzelıyotşk ler canım..peki bu ilk girişte 2-3 cm de çok zorlanıyorum,girdikten sonra rahat oluyorama ilk giriş beni mahfediyor ya bunun için napcam??
kız bı bılsem ıkı seferdır bas kısmı gırdıkten sonra kayıverdı ıcerı ...cok saskınım o kadar alısmısımkı ılk gırıs acısısna sok gecırdım resmen yanı degısk bı sey yapmadım ...kendı kendıne duzeldı ...zamanla genıslıyo galıba ıhsalhh senınd eduzelcek fıstıkımmmm:teselli:hadi yaaa süper bişi bu nasıl başardın baharım
kız bı bılsem ıkı seferdır bas kısmı gırdıkten sonra kayıverdı ıcerı ...cok saskınım o kadar alısmısımkı ılk gırıs acısısna sok gecırdım resmen yanı degısk bı sey yapmadım ...kendı kendıne duzeldı ...zamanla genıslıyo galıba ıhsalhh senınd eduzelcek fıstıkımmmm:teselli:
ben 10. ayda basradım ve hala twetty arkadasım gıbı ılk gırıs kısmı ıskence gıbı sankı cok kuru ...ama zamanla duzelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?