vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)
1- aypar (07/10/2010)(kk) (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
2- zehraalimansur (06/10/2009) (kk) (bebişi doğdu)
3- bahar07 (10/10/2009) (kk) (8 haftalık)
4- mutlu_umutlu (08/04/2010) (kk)
5- g_y (16/04/2010) (kk)
6- zerr (30/04/2010) (kk)
7- ela _emre (02/05/2010)(kk)
8- yasmin3561 (18/08/2010)
9- füsuncuk (04/09/2010)(kk)
10- narcicegi16 (26/10/2010) (kk)
11- bocuss (07/10/2010) (3,5 haftalık)
9 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :)))
benide ekleyin bende hamileyim MAŞŞALLAHHH ÇOK ŞÜKÜRRR
selmatem tebrikler canımmmm,gözün aydınn olsun
zercim nerelerdesin sen hiç gözükmüyosunnn
canım bi haftadır yatılı misafirim vardı şimdi baska bi yere gittiler tekrar gelicekler baya bi böyle devam edicek sanırım o yüzden çok fazla bakamıyorum buraya
venüsde bebegin cinsiyetini sormus önceki sayfalarda dr a en son gittiğimizde kıza benziyor dedi bi türlü göremedi net olarak kesin bişi yok yani sağlıklı olsunda insallah
bu arada bebek düşünenlere tavsiyem (dr. unuzada danısın tabi)tetanoz aşısını gebe kalmadan yaptırın gebelikte bazı drlar tavsiye ediyor bazıları etmiyor en iyisi bastan önlem alıp aşıyı yaptırmak koruyuculugu 2 yıl sürüyor
tabii canım sağlıklı olsun yeterki,kız ,erkek ne fakeder,ikisi evlet sonuçtaa..
ayy hamile kadının evinde yatılı misafir zor olur be gülüm,
nasıl dayanıyon,yakın akrabaysa yardımcı olurlar,kendileri pişirir,kendileri yaparlar her işi,
ama diğer türlü zor olur senin için,çok yorma kendini,5 ay oldu dimi sana
göbüş çıktımı,
saolsunlar hiç bi iş yaptırmıyolar yine bende duramıyorum tabi dr a gittimizde eşi aşagıda dinlenmen lazım dedi onlarda rahat edemediler ama geri gelicekler .. 20 haftalık olarak hesaplıyordum ben bebek geriden geliyormus geç döllenme olmus bi hafta 10 gün kadar geriden geliyor yani 18 haftalık falan su anda 4,5 aylık göbeğim hiç cıkmadıkimoralim bozuluyo azcık ilk gebeliklerde hemen cıkmazmıs güya bide yapıyla ilgili sanırım
çıkar canım anca 5,5-6 aylık olunca daha belirgin olurr
yapıyla alakalı evet,,,bazılarını hemen çıkıyooo,
Allah bir avazda kurtarsın canımm
zehradan hiç haber yok
uğramadı daaa
selmatem tebrikler canımmmm,gözün aydınn olsun
zercim nerelerdesin sen hiç gözükmüyosunnn
bu arada bebek düşünenlere tavsiyem (dr. unuzada danısın tabi)tetanoz aşısını gebe kalmadan yaptırın gebelikte bazı drlar tavsiye ediyor bazıları etmiyor en iyisi bastan önlem alıp aşıyı yaptırmak koruyuculugu 2 yıl sürüyor
ben hamile kalmadan bi tanesini yaptırdm ama canım çok acıdı ertesi gün o yüzden digerlerini yapmadım araya d Epey zaman girdi kaldı öyle
çok sevindim cnm darısı basımızaaaaaa
merhaba cnm bende vajiyi dün yendim sen ne zman yendin ne kadar sonra hamile kaldın bizde cok istiyoruz beklesekmi? acaba yoksa kendi halinemi bırakalım ne zaman olursa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?