merhaba arkadaşlar;
ben bu illeti saygın bey sayesinde yendim.ücret:3.500 TL.Bu siteyi malesef geç buldum dr.a gitmeden önce busaydım belki hiç gerek kalmayacaktı.Vajiyi yeneli 9 ay oldu ve şu an 5 aylık hamileyim.Darısı tüm isteyenlerin başına.
mrb canım. bir cok arkadasım bu site sayesınde yendi vajiyi ve hala yenmek için ugrasın bir dolu arkadasım var. senın adına sevındım yenmene. deneyımlerınden arkadaslarım yararlanmak ıstyecektır onları gerı cevırme
tşk ederim.Tabiki yardımcı olmayı bende isterim daha önce bir kaç arkadaşa yardımcı olmaya çalışmıştım.3.5 sene bu dertle uğraşmış biri olarak elimden geleni yaparım.Allah kimseye yaşatmasın.
tşk ederim.tabiki yardımcı olmayı bende isterim daha önce bir kaç arkadaşa yardımcı olmaya çalışmıştım.3.5 sene bu dertle uğraşmış biri olarak elimden geleni yaparım.allah kimseye yaşatmasın.
Yeni yılın sağlık, sevgi, mutluluk, huzur, kahkaha, barış ve bol şans getirmesini dilerim.
Saygı ve Sevgiler,
bu arada benimde doğum günüm kutlu olsun
bende yener miyim bi gün acaba :85:
merhaba arkadaşlar;
ben bu illeti saygın bey sayesinde yendim.ücret:3.500 TL.Bu siteyi malesef geç buldum dr.a gitmeden önce busaydım belki hiç gerek kalmayacaktı.Vajiyi yeneli 9 ay oldu ve şu an 5 aylık hamileyim.Darısı tüm isteyenlerin başına.
Tedavisiz başaran var mıki, ben tedavi falan istemiyorum ama bi haltta olmuyo :44:
Nice mutlu yıllara tatlım..
İyiki doğdun...
merhaba arkadaşlar;
mrb bende kurtulamk istiyorum hemde nasıl eşimin iki parmağının ilk boğumunu albailiyorum ama devamı nasıl gelicek bilmiyorum saygın bey nasıl bir yöntem izledi anlat ne olur.
canımcım saygın bey hipnozmu yapıyor ? birde fiyatı fix 3,500 mü yoksa değişiyormu ? öbür konuda egzersiz yapamayan arkadaşlar var belki gitmek isterler..nasıl bir tedavi uyguluyor kaç günde yendin ?
bende yener miyim bi gün acaba :85:
kızlar zehradan haberi olan varmı 1 ay olacak nerdeyse doğum yapalı şimdiye kadar uğraması lazımdıçok merak ediyorum açıkçası :26: bu arada zerr cim cinsiyeti belli oldumu senin bebişin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?