Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

mrb canım. bir cok arkadasım bu site sayesınde yendi vajiyi ve hala yenmek için ugrasın bir dolu arkadasım var. senın adına sevındım yenmene. deneyımlerınden arkadaslarım yararlanmak ıstyecektır onları gerı cevırme

tşk ederim.Tabiki yardımcı olmayı bende isterim daha önce bir kaç arkadaşa yardımcı olmaya çalışmıştım.3.5 sene bu dertle uğraşmış biri olarak elimden geleni yaparım.Allah kimseye yaşatmasın.

Yeni yılın sağlık, sevgi, mutluluk, huzur, kahkaha, barış ve bol şans getirmesini dilerim.

Saygı ve Sevgiler,

bu arada benimde doğum günüm kutlu olsun

Arkadaşlar hepinizin yeni yılını kutluyotum..
Bütün dileklerinizin tutması dileğiyle..
Mutlu senelerrrrrrr....

bende yener miyim bi gün acaba :85:

evliliğimin 8. ayındayım, 6. aya kadar bu illette yüzünden cicim aylarımız hep sulu gözlerle gecti.. doktora gittim bende 2 ay içinde yendim çok şükür... inşallah sende yenersin arkadasım..
şimdi bebek düşünüyoruz ama bi yandan da tam olarak hazırmıyım acaba diyorum, biraz korku var acıkcası

kızlar soğuk bir istanbul sabahından günaydınlar....
15 gündür filan siteye giremiyorum işler yoğundu biraz da eşimle aram açık hiç keyfim yoktu.
arkadaşlar ben doktora gittim çapaya gönderdi.bana çok uzak eşimdi pimpirikli göndermezdi
bu sitenin sayesinde 2 haftada başardım
yağmur,zümrüt,kader,derinnn,venüsüm ve şuan isimlerini unuttuğum bir çok arkadaşlar yardımıyla, konulardaki yazılarla aştım şükürler olsun.inannın doktora gitmeden sizde aşabilirsiniz.
arkidişler biz çok sık deneyemiyoruz eşim çok geç geliyo eve işi dolayısıyla.ve erkendende işe gidiyoruz yatağa zor atıyoruz kendimizi hemen uyuyoruz.o yüzden sanırım daha alışamadım acı oluyor yani bu normalmi sizce ne kadar zamanda geçer

Son düzenleme:
mrb bende kurtulamk istiyorum hemde nasıl eşimin iki parmağının ilk boğumunu albailiyorum ama devamı nasıl gelicek bilmiyorum saygın bey nasıl bir yöntem izledi anlat ne olur.

Tedavisiz başaran var mıki, ben tedavi falan istemiyorum ama bi haltta olmuyo :44:

canımcım bir sürü arkadaş kendisi yendi dr gitmeden sen neden yenemeyesin ? detaylı bilgiyi vajinusmusu tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim diye bi konu var oradan faydalananbilirsin....

canımcım saygın bey hipnozmu yapıyor ? birde fiyatı fix 3,500 mü yoksa değişiyormu ? öbür konuda egzersiz yapamayan arkadaşlar var belki gitmek isterler..nasıl bir tedavi uyguluyor kaç günde yendin ?

mrb bende kurtulamk istiyorum hemde nasıl eşimin iki parmağının ilk boğumunu albailiyorum ama devamı nasıl gelicek bilmiyorum saygın bey nasıl bir yöntem izledi anlat ne olur.

mrb

saygın bey aparatlar veriyor her gittiğinde aparatın bir büyüğünü veriyor evde onunla çalışıyorsun eşinin parmağını alabiliyorsan gerisini getirirsin cnm ben bırak eşimin elini kendi elimi dahi dokunduramıyordum.diğer vajinismus ssayfasınada bir bak istersen.bende elimden geldiği kadar yardımcı olurum sana

canımcım saygın bey hipnozmu yapıyor ? birde fiyatı fix 3,500 mü yoksa değişiyormu ? öbür konuda egzersiz yapamayan arkadaşlar var belki gitmek isterler..nasıl bir tedavi uyguluyor kaç günde yendin ?

bana hipnoz yapmadı cnm İlk gittiğimde muayene etmeye çalıştı tabi etmiyor sadece dışardan bakıyor herhangi bir anatomik bozukluk vs var mı diye birde sanırım tepkimi ölçmek istedi tabiki elini dahi sürdürmemiştim.sonra 4 yada 5 seans sürer demişti paket fiyat uyguluyorlardı cnm ben 4 seansta yendim çalıştığım için haftada bir kez gidebiliyordum bu da 1 ay sürdü 4 haftada yendim.Ama vakti olanlar üstüste 4 gün falan gidebiliyorlar.Belki o kadar para verdim ama ben kendim evde halledemezdim.Ama yenince bu kadarmıymış dedim Şimdi karnımda ki meleğimi düşündükçe hiç pişman olmuyorum o kadar para verdiğime

kızlar zehradan haberi olan varmı 1 ay olacak nerdeyse doğum yapalı şimdiye kadar uğraması lazımdı çok merak ediyorum açıkçası :26: bu arada zerr cim cinsiyeti belli oldumu senin bebişin ?

gerçekten çok teşekkür ederim arkadaşlar güvenim yerine gelmeye başladı bir kaç gün öbce camdan atlamaya kalkışırken eşim tuttu çekti o kadar kötü bir psikolojideydim ama egzersizlerin zorunu başarmışsın gibi ifadeler moralimiz düzeltti bende artık hep burda olucam çok teşekkür ederim

kızlar zehradan haberi olan varmı 1 ay olacak nerdeyse doğum yapalı şimdiye kadar uğraması lazımdı çok merak ediyorum açıkçası :26: bu arada zerr cim cinsiyeti belli oldumu senin bebişin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…