tabiki bebişim ne demek hoşgeldin yeni yuvana
kimseler yok muuu***
ya ben hala emla yı bırakamıyorumm ..napcam kızlar ..bırakmak istiyorum,bebek istiyoruz en çok ta emlanın sp..leri etkilemesinden korkyorum..nezaman kadar böyle sürecek emlayla....
hangi msj canım ?
anam benimki herşeyi çekmeye razıydı bana geldiğinden 7 yıl peşimden koştu o kadarcık nazımı çekmeyecekse hiç koşmasaydı peşimden dimibu gün çok ukala gördüm kendimi
arkadaşlar sorunuma çare aramak için buradaki sayfaları da tarıyorum. 657 sayfayı okumak fazlasıyla sorun olacak gibi. Vajinismıs sonradan başlar mı ki, mesela 4 yıl sonra? 4 yıl sorunsuz cinsel ilişki yaşadıktan sonra durduk yere neden başladı bu yanmalar bilmiyorum.
sorunumun ne olduğunu ya da benzer şeyler yaşayan kişile olduğunu bilsem en azından çözümü de o şekilde arıcam ama bilmiyorum.
kafayı yemek üzereyim artık..
canım burdayımne kadar zamandır emla ile yapıyorsun ??? azaltmayı denedinmi ??? benim bildiğim spermlere zararı yok emlanın ama eminde deilim tabi...
Arkadaşlar ben vajiyi yenmiştimm ve bebk bekliyorum şuan 4 aylık hamileyim dün bebişimin cinsiyeti belli olduu oğluşum olucak mış...size haber vermek istedim
Arkadaşlar ben vajiyi yenmiştimm ve bebk bekliyorum şuan 4 aylık hamileyim dün bebişimin cinsiyeti belli olduu oğluşum olucak mış...size haber vermek istedim
ben de burdayım artık yuppiiii :)))) burda olmak güzelmiş ben de yendim artık hem de3,5 yıl sonra...
ya ben öbür tarafta millete yardım etmekten buraları unuttum yaww
hoşbuldum canımcım:) burda olmakda güzelmiş
arkadaşlar sorunuma çare aramak için buradaki sayfaları da tarıyorum. 657 sayfayı okumak fazlasıyla sorun olacak gibi. Vajinismıs sonradan başlar mı ki, mesela 4 yıl sonra? 4 yıl sorunsuz cinsel ilişki yaşadıktan sonra durduk yere neden başladı bu yanmalar bilmiyorum.
sorunumun ne olduğunu ya da benzer şeyler yaşayan kişile olduğunu bilsem en azından çözümü de o şekilde arıcam ama bilmiyorum.
kafayı yemek üzereyim artık..
işte ocak 7 de ilk başarmıştımozamandan beri kullanıyorum.ilk kullandığımda baya fazla kullanmıştım yani oramı hiç hissetmiyodum,ama artık yarım nohut tanesi kadar falan sürdüm,tabi ağrı hissettim ama olsun dayanıyorum..ama emla sürmeden içime alamıyorum nedense?????napsam bilmiyorum bebek istiyorum o yüzden emla kullanmayım diyorum ama...olmuyo
venüsten canım galiba hamilesin değilmitebrik edrim canım
ben de burdayım artık yuppiiii :)))) burda olmak güzelmiş ben de yendim artık hem de3,5 yıl sonra...
Venüscüm yendikten sonra kaçıyolar demişsinya ben yenmeden önce buralarda pek görünmüodum sadece okuyucuydum yendim buralardayım eğer bi yardımım olursa diye ama egzersiz yapamadığım için o konuda bi yardımım olmayacak arkadaşlara yinede elimden geldiğince destek vereceğim :)
oyyyy oyyyyyy canımcım benim için aramış taramış bulmuş çok sağol bebişim parmaklarına sağlıkwalla ne olduğunu hala anlamış değilim buraya yazdım bi gün sonra yok oldu ağrı şişlik gitti neyin nesiydi anlamadım yoksa ben uzaylımıyım neden benim başıma gelen hiç bişey normal değil madem bi işe yaramayacaktı niye o kadar ağrı yaptı bana :84: sonra neden sessiz sedasız kayboldu ???? oysa ilk defa benimde bi sivilcem olmuştu doya doya bakamadım ona kaçtı gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?