Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
kimseler yok muuu***
ya ben hala emla yı bırakamıyorumm ..napcam kızlar ..bırakmak istiyorum,bebek istiyoruz en çok ta emlanın sp..leri etkilemesinden korkyorum..nezaman kadar böyle sürecek emlayla....

kimseler yok muuu***
ya ben hala emla yı bırakamıyorumm ..napcam kızlar ..bırakmak istiyorum,bebek istiyoruz en çok ta emlanın sp..leri etkilemesinden korkyorum..nezaman kadar böyle sürecek emlayla....

canım burdayım ne kadar zamandır emla ile yapıyorsun ??? azaltmayı denedinmi ??? benim bildiğim spermlere zararı yok emlanın ama eminde deilim tabi...

masallah canım. ıyı dayanmıs 7 yıl valla masallah masallah

Son düzenleme:
arkadaşlar sorunuma çare aramak için buradaki sayfaları da tarıyorum. 657 sayfayı okumak fazlasıyla sorun olacak gibi. Vajinismıs sonradan başlar mı ki, mesela 4 yıl sonra? 4 yıl sorunsuz cinsel ilişki yaşadıktan sonra durduk yere neden başladı bu yanmalar bilmiyorum.
sorunumun ne olduğunu ya da benzer şeyler yaşayan kişile olduğunu bilsem en azından çözümü de o şekilde arıcam ama bilmiyorum.
kafayı yemek üzereyim artık..

canım bence 4 yıl aradan sonra baslamaz. eger sadece ilişkinde yanma oluyorsa buna vajınusmus dıyemeyız. cunku bu cok farklı bır durum. sız 4 yıl sorunsuz yasamıssınız bi de. bence baska bı nedenden dolayı yanma oluyor. doktora gıtmenı onerıyorum.

canım burdayım ne kadar zamandır emla ile yapıyorsun ??? azaltmayı denedinmi ??? benim bildiğim spermlere zararı yok emlanın ama eminde deilim tabi...

işte ocak 7 de ilk başarmıştımozamandan beri kullanıyorum.ilk kullandığımda baya fazla kullanmıştım yani oramı hiç hissetmiyodum,ama artık yarım nohut tanesi kadar falan sürdüm,tabi ağrı hissettim ama olsun dayanıyorum..ama emla sürmeden içime alamıyorum nedense?????napsam bilmiyorum bebek istiyorum o yüzden emla kullanmayım diyorum ama...olmuyo

Arkadaşlar ben vajiyi yenmiştimm ve bebk bekliyorum şuan 4 aylık hamileyim dün bebişimin cinsiyeti belli olduu oğluşum olucak mış...size haber vermek istedim

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (07/10/2010)(kk) (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
2- Zehraalimansur (06/10/2009) (kk) (bebişi doğdu)
3- Bahar07 (10/10/2009) (kk) (10 haftalık)
4- Mutlu_umutlu (08/04/2010) (kk)
5- G_y (16/04/2010) (kk)
6- Zerr (30/04/2010) (kk) (18 haftalık)
7- Ela _emre (02/05/2010)(kk)
8- Yasmin3561 (18/08/2010) (16 haftalık) Erkek
9- Füsuncuk (04/09/2010)(kk)
10- Narcicegi16 (26/10/2010) (kk)
11- Bocuss (07/10/2010) (5 haftalık)
12- Selmatem (09/08/2010) (10 haftalık)

10 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :)))

Son düzenleme:
ya ben öbür tarafta millete yardım etmekten buraları unuttum yaww

hiiiiiiii çok ayıp bu sayfa ağlar sonra

hoşbuldum canımcım:) burda olmakda güzelmiş

güzeldi ama yener yenmez kaçıyor herkes o yüzden artık ıssız kaldı buralar

canım mutlaka dr git sakın ihmal etme allah korusun ciddi bir şey olabilir...4 yıl düzenli ilişkiden sonra vaji olman mümkün deil..vajinusmus olan kişi içeriye p...s girişine izin vermez kasılır sende kasılma falan yok sadece yanma var hiç vakit kaybetme canımcım hemen jinekoloğa git....sonrasında bizede bilgi ver mutlaka...

canım azaltarak bırakmayı dene emlayı zamanla bırakacaksın inşallah bazı arkadaşlar zorlandılar senin gibi ama eninde sonunda hepsi bıraktı...sende bırakırsın daha çok yenisin yavaş yavaş kaynata kaynata kurtulacaksın inşallah....

venüsten canım galiba hamilesin değilmitebrik edrim canım

anacımmmmm allahmı söyletti kızzzz yok bebişim şimdilik bebek regl olayımda bakcas bakalım belkide vardır bilemeyecem :26:

Arkadaşlar ben vajiyi yenmiştimm ve bebk bekliyorum şuan 4 aylık hamileyim dün bebişimin cinsiyeti belli olduu oğluşum olucak mış...size haber vermek istedim

canımcım çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...çok sevindim darısı başımıza

ben de burdayım artık yuppiiii :)))) burda olmak güzelmiş ben de yendim artık hem de3,5 yıl sonra...

maşallah bebişimmm hoşgeldin vaji savaşında vajiyi bozguna uğratanların sayfasına

Venüscüm yendikten sonra kaçıyolar demişsinya ben yenmeden önce buralarda pek görünmüodum sadece okuyucuydum yendim buralardayım eğer bi yardımım olursa diye ama egzersiz yapamadığım için o konuda bi yardımım olmayacak arkadaşlara yinede elimden geldiğince destek vereceğim :)

canımcım onlar kendini biliyor morelman destek verebilirsin canım arkadaşlara yada yenen biri olarak nasıl yendiğini anlatsan bile yeter 60-70 kişi şu an listede bizim bildiğimiz.... sessiz sessiz okuyan kimbilir kaç kişi var forumda vajiyi yenmeye çalışan ufacık bi yardımımız dokunsa 1 kişi başarsa ne mutlu bizlere....diğer hiç bir rahatsızlığa benzemiyor malesef vaji bunun ilacı yokki içsinler yapsınlar tek çare kendine güvenmek bilinç altındaki korkuları yok etmek bu da tek başına olmuyor malesef hepimiz denedik yenemedik burada birileri bizlere yardım etmemiş olsaydı bizde hala yerimizde sayıyor olacaktık o yüzden yenen arkadaşlar arada sıradada olsa uğrayıp bi moral verseler arkadaşlara çok faydalı olur....

önemli değil tatlımm...aman aman kaçmış gitmiş kurtulmuşsun geçmişler olmuşş

canlarımm az önce yazılanları okudumda doktorlar vajideki tahrişler için bepanten kremi öneriyormuş.biraz bilgi verebilirmisinz ? bende de hala ilişkiye girmemde yanmalar devam ediyor.ama sonra hemen geçiyor.tahriş olabilir mi acaba ? yenelide nerdeyse 1 ay oldu acaba hala tam alışamamaktan mı kaynaklanıyor? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…