Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
aslıcan ve cara nerelerdesiniz hiç gelmez oldunuz ??? kötü bi durum yoktur inşallah ????

aslıcan ve cara nerelerdesiniz hiç gelmez oldunuz ??? kötü bi durum yoktur inşallah ????

selam tatlım..aslıcan umarım iyidir ama ben deilim.
hastanelerden çıkamadım bir türlü.yiğenim bir haftadır zatüreden dolayı hastanede yatıyordu.onunla uğraşıyorduk.çok şükür şimdi daha iyi tedaviye evde devam edcez.bende bugün ancak kendime gelebildim evin temizliği falan derken az önce regl oldum.

Ondan önceki günlerdede kötüydüm resmen depresyona girdim eşimle limoniydik,tam bebek çalışmalarına başlıycaktık olmadı yumurtlama günlerini kaçırdım.bu ay başlıycam demiycem çünkü ne zaman öyle desem bi aksilik çıkıyor,eşim de bana baskı uygulama diyor bugün olsun şu gün olsun diye.
Aslında çok özel bir sorunumuz var( bi ara sana özelden yazarım)onu halledebilirsek ne ala ama zor görünüyor bakalım hayırlısı..

Sizlerle konuşmayı çok özledim..şöyle bir baktım kimsecikler gelmiyor heralde.Bu ara ben de pek giremiyecem sömestir tatiline girdikya iki kardeşim var şehir dışında yarın onlar gelecek.Onlar gelince çok yoğun geçiyor buralar ana baba günü oluyor ama çok seviniyorum benim için değişiklik oluyor.Çocuklarla uğraşıyoruz hele bitanesi var benim evimden ayrılmaz resmen bana aşık tabi ben de ona.Onları uyutup sabahlıyoruz çoğu zaman ne biliyim iyi oluyor işte..
Arada girebilirsem yine yazarım..

Venüsüm öpüyorum seni..iyiki varsın..kendine iyi bak..

Bu arada venüsüm,diğer sayfaya baktım da bi sen varsın eskilerden yardım eden arkadaşlara ,nasıl bir sevaba girdiğini biliyorsun değil mi?
Ben çok kısa süre yardım edebildim vajiden sonra ki sıkıntılarımı biliyorsun ameliyatlar,düşükler tekrar miyomlanmalar..inş sıkıntılarım bitsin bende elimden geldiğince yardım edcem inş o zamana kadar vajili kimse kalmasın inş..
Çok iyisin hep öyle kal..
Bebek çalışması var mı kız sende merak ettim

güzel arkadaşlarım nasılsınız
beta gribi var ortalıkta umarım sizde nasibinizi almamışsınızdır :)
nasılsınız nasıl geçiyor vajiyi atlatmış günleriniz
benimkinde hala acı oluyor yaa anlamadım gitti
arkadaşım 8 aylık evli daha yeni düzene girdiğini söyliyor
siz neler düşünüyosunuz bu konuda..
artık daha sık birlikteyim sizinle pc format atıldı hemen giriyor siteye

Seks hakkında aklınıza takılanlar...
Seks hakkında bilmek istediğiniz herşey

• “Ne nedir, neden olur? Peki niye öyledir?” gibi seksle ilgili sorularınız mı var? İste sorularınızın yanıtları. Aklınızda soru işareti kalmasın!

• Cinsel yaşam, insanlığın en karanlık kalan yanlarından biri. Utanç duygusuyla korkuların birleşimi, cinselliğin her tür gerçek dışı söylentiyle birleşmesine neden oluyor. Kulaktan dolma bilgiler, uydurulmuş öyküler, cinsellik bir sır gibi fısıldandığı sürece, gerçeğin yerini alıyor.

• İşte size gerçek bilgiler... Belki, merak edip soramadığınız, belki yalan yanlış bilgiler yüzünden yanlış bildiğiniz soruları derledik.

G noktası nerededir?

• Yüzyılın en önemli keşiflerinden birinin adı “G noktası”. 1940 yılında Alman jinekolog Dr. Ernst Granfenburg tarafından adı konulan bu nokta, daha doğrusu alanın, kadının en erojen bölgelerinden biri olduğu iddia ediliyor.

• Vajina duvarında, yaklaşık 5 cm derinlikte bulunan ve bir noktadan çok bir alan diyebileceğimiz G noktasının orgazmı kolaylaştırdığı söyleniyor. Niye bir söylenti gibi aktardığımıza gelince; bu bölgeyi bulmak için, Kristof Kolomb’un Amerika’yı keşfederken harcadığı enerjiyi gözden çıkarmalısınız.

• Çünkü, Kutup Yıldızı’nın gökyüzündeki yerini bilmeniz, onu her gece gökyüzünde görebileceğiniz anlamına gelmez. Partnerinizle birlikte bu duyarlı bölgeyi bulmak için çeşitli pozisyonlar deneyebilirsiniz.

G noktası sadece kadınlara özgü bir erojen bölge midir?

• Erkek de kadının uyarıldığı bölgelerden uyarılabilir. Örneğin göğüs uçları, kulak içleri, ense, kadında da erkekte de ortak erojen bölgelerdir. Erkeklerde, kadınlardaki G noktasına karşılık gelen bölge, testislerle anüs arasında bulunur.

• Erkeklerin G noktasını bulmak kolaydır. Ancak, çoğu zaman erkekler anüslerine yakın dokunulmasından hoşlanmadıklarından, buna izin vermeyebilirler.

Penis, gerçek büyüklüğüne ne zaman ulaşır?

• Erkek cinsel organları, 17 yaşında normal büyüklüğüne ulaşır. Erkekler, 10-13 yaşlarıda ergenlik dönemine girdiklerinde, penisleri de diğer organları gibi, gelişmeye ve büyümeye devam eder.

• Bu büyüme 17 yaşına gelinceye kadar sürer. Bir erkeğin ergenliğe girmesiyle, cinsel gelişimini tamamlaması aynı şey değildir.

Penisin normal büyüklüğü nedir?

• İşte erkeklerin daha çok küçük yaşlardan itibaren cevabını aradıkları can alıcı bir soru. Bu normal ölçü arayışının başlıca sebebi, bu çıtanın altında mı, yoksa üstünde miyim kaygısı.

• Bu sorunun cevabı “Partnerini mutlu eden penis, normal penistir” diye verilebilir. Bütün penisler erekte olduğunda uzar. Ancak, daha matematik bir cevap istiyorsanız, 13-15 cm kadar diyebiliriz.

• Şimdiye kadar tıbbi kayıtlara geçen en uzun penisin 33,5 cm uzunluğunda ve 15 cm çapında olduğu belirtiliyor. Şunu söyleyelim; çok büyük penis insana sadece problem getirebilir. Neden derseniz; 1. Vajinadan daha uzun ve geniş bir penis, acı verebilir. 2. Penis büyüdükçe, ereksiyon zorlaşır.

Uzunluk mu önemlidir, genişlik mi?

Siz söyleyin, hangisi? Erkeklerin uzun penis takıntısını boşverin. Bakın Seks Terapisti Julie Gole ne diyor: “Eğer ideal bir penis tasarımı yapabilseydik, bu kapı tokmağı gibi, “kısa ve kaim olurdu.”

Prezervatif kullanırken bebek yağı kullanılmalı mı?

• Kayganlığı arttırıcı yağlar prezervatifi olumsuz etkileyebilir. Yağ bazlı vazelin, el kremi, dudak parlatıcısı, ruj gibi maddeler, prezervatifi zayıflatabilir.

• Bu tip ürünler kullanmak yerine özel hazırlanmış ve prezervatifle kullanılabileceği belirtilmiş maddeler kullanın. Ya da ön sevişme süresini uzatın.

Regl döneminde seks güvenli midir?

• Hayır. Hamile kalabilirsiniz. Yoksa siz vajina içinde spermin 5 gün boyunca canlı kalabileceğini hâlâ öğrenemediniz mi?

• Regl döneminin tehlikesiz olduğunu düşünüp hamile kalmak çok acı bir sürpriz olabilir. Unutmayın, bazı kadınlar, cinsel ilişki sırasında bile yumurtlayabilirler!

Klitoris seksten sonra neden hassaslaşır?

• Klitoris, bir aysberge benzer... Yani göremediğiniz tarafları, gördüğünüzden çok daha fazladır.

• Erkeklerdeki penise benzer bir yapısı vardır. Seks sırasında içindeki kılcaldamarlar kanla dolar. Dokunulmaya karşı duyarlılığı artar.

Menide kalori var mı?

• Evet. Bir boşalımlık menide yaklaşık 25 kilojul vardır.

Neden meni bazen koyudur?

• Eğer partnerinizin menisi koyuysa buna sevinin. Çünkü bilin ki, kendisini size saklamıştır. Erkeğin ilişki sıklığına bağlı olarak menisinin kıvamı değişir.

Kadınlar da boşalır mı?

• Bu da çok tartışılan ve cevabı çok merak edilen bir konu. Kimilerine göre kadınların yüzde 40”ı erkekler gibi boşalıyor. Ancak, bunun normal vajina sıvısı mı, yoksa G noktasının orgazma katkısı mı olduğu konusu henüz kesin değil. 1988 yılında Slovakya’da yapılan bir araştırmada, kadınların G noktalarına baskı uygulanmış, sonuçta bazı kadınlarda bir boşalma görülmüş

Orgazm sonrası kendimizi neden daha iyi hissederiz?

• Orgazm, damarlarımızdaki kan akışını hızlandırır ve dolaşımı canlandırır. Meditasyon kadar etkili bir rahatlama yöntemidir.

• Bungee Jumping yapmış birinin yere ayak bastığı andaki rahatlama hissini düşünün. Orgazm, biraz da buna benzer.

Orgazmı tetikleyen pozisyon!

Orgazmı tetikleyen bir pozisyon var mı? Hep aynı pozisyon problem yaratır mı? Uzmanlar bu soruların yanıtını verdi...

ORGAZMI TETİKLEYEN BİR POZİSYON VAR MI?

Orgazma ulaşmanın matematiksel kesinlikte bilinen bir yöntemi yok. Ama kadınların, klitorisin uyarılmasıyla orgazma ulaştıklarını biliyoruz.

Erkeğe baskı altında tutulduğu hissi veren, kadının üstte olduğu ve G noktasının en çok uyarıldığı pozisyon orgazma ulaşmak için ideal.

Bu pozisyon erkeğin boşalmasını da geciktirdiği için kadına peş peşe orgazm yaşatabilir.
Psikolog Gülüm Bacanak, kadınların tümünün klitoral orgazm yaşayabileceğini, deneyim kazandıklarında ise vajinal orgazmı tadabileceklerini söylüyor.

Cinsel ilişkide kadına asıl zevk veren penisin vajina içindeki hareketi değil, klitorise yaptığı sürtünme ve baskıdır. Bu baskıyı artıracak pozisyonlar kadının daha kolay orgazm olmasını sağlayabilir.

Tabii her kadının zevk aldığı pozisyon farklıdır. Ancak çoğunlukla kadının üstte olduğu pozisyon, kadın kontrolü sağlayabildiği ve ilişkinin ritmini ayarlayabildiği için tercih edilen bir pozisyondur.

Yine klasik misyoner pozisyonunda da partnerle yüz yüze olunduğu ve klitorise uygulanan baskı yoğun olduğu için alınan zevk artabilir. Kendileri için en uygun pozisyonu yine çiftlerin deneyerek bulması mümkün. Bunun için çiftlerin yeniliklere açık olması çok önemlidir.

CİNSEL İLİŞKİDE HEP AYNI SIRAYLA AYNI HAREKETLERİ YAPMAK, AYNI POZİSYONLARDA SEVİŞMEK PROBLEM YARATIR MI?

Kaliteli bir seks hayatına sahip olmak ve orgazma ulaşmak için çiftlerin birbirlerinin kişiliklerini ve bedensel özelliklerini çok iyi tanımaları gerektiğini, geliştirdikleri bazı alışkanlıklar ve ritüellerle karşılıklı daha fazla zevk alabileceklerini biliyoruz. Yani eğer iki taraf da ilişkiden tatmin oluyorsa, bazı belirli ritüelleri izlemek ve uygulamak sorun yaratmayabilir.

Ama yine de heyecan ve adrenalin anlamına gelen seks hayatının sürprizlerle, hayal gücü ve yaratıcılıkla beslendiğini de unutmamalıyız. Partneriniz sizi ne kadar heyecanlandiriyorsa heyecanlandırsın, sürekli aynı sırayla aynı hareketleri yapmak aranızdaki ateşi söndürebilir. Eninde sonunda farklı pozisyonlar ya da farklı mekanlar denemek isteyeceksiniz.

Partnerinizle rutinleşen seks hayatınızı canlandırmanız kolay olmayabilir. Bunun için çaba sarf etmek, hayal gücünü ve yaratıcılığı her fırsatta devreye sokmak gerekiyor. Uzmanlar da cinsellikte ayıp, yasak ya da tabular olmadığını, çiftlerin hemfikir oldukları sürece her türlü sevişme stilini ya da pozisyonunu deneyebileceklerini söylüyor.

Cinsel ilişki sırasında sürekli olarak aynı şeyleri tekrarlamak işleri monotonlaştırıp sıradanlığa düşülmesine neden olabilir. Ancak bazen cinsel deneyimsizlik, bilgisizlik, bazı pozisyonları takıntı haline getirip başka pozisyonlardan zevk alamama ve kimi bedensel özellikler (aşırı kilolu, çok zayıf olma gibi) nedeniyle hareket özgürlüğünün kısıtlanması, sadece belli pozisyonlarda sevişmeyi gerektirebilir.

Çiftler konuşarak, deneyerek, bu konuda kitaplar okuyup filmler izleyerek cinsel ilişki pozisyonlarını çeşitlendirebilir. Bu sayede seks hayatlarını renklendirip, keyfili bir hale getirmeleri de mümkün olabilir.

Son düzenleme:

Erkeklerin keşfedilmemiş haz noktaları

Son araştırmalar, uyarıldığında erkek arkadaşınızı bulutların üzerine taşıyacak, onun bile farkında olmadığı, bildiklerimizin haricinde başka bölgelerin de var olduğunu gösteriyor.

196855

Sevgilinize onu en çok baştan çıkaran noktayı sorduğunuzda, nereyi söyleyeceğini tahmin etmek için dahi olmak gerekmiyor ama bilmediğiniz noktalar da var.

Son araştırmalar, uyarıldığında erkek arkadaşınızı bulutların üzerine taşıyacak, onun bile farkında olmadığı, bildiklerimizin haricinde başka bölgelerin de var olduğunu gösteriyor.

Sex Detox (Cinsel Detoks) adlı kitabın yazarı Ian Kerner, "Bu noktaların uyarılması, bir erkeğin sadece kendini harika hissetmesini sağlamakla kalmıyor aynı zamanda, kan dolaşımını hızlandırarak heyecanını artırıyor" diyor.

Bu sihirli noktalar, öylesine tahmin edilemez ki daha önce benzer bir deneyim yaşamamış olması ihtimali çok yüksek. Bu da onun daha büyük bir heyecan duymasına yol açacaktır.

Bu rehber ile bu gizli bölgeleri ve onları nasıl uyaracağınızı öğrenin. Size unutulmaz anlar yaşatmayı garanti eden bu taktikleri uygulamaya başlamadan önce tüm detayları iyice öğrenin.

Sihirli noktalar

C NOKTASI

Kulağın erojen bir bölge olduğunu mutlaka biliyorsunuzdur, ama bu vücudun küçücük parçasının, baştan çıkarmada da ne kadar etkili olduğuna şaşırabilirsiniz. Man in Bed (Erkekler Yatakta) adlı kitabın yazarı Barbara Keesling, "Bu C şeklindeki kıkırdaklı bölge, oldukça fazla sinir ucunu bir arada barındırmaktadır" diye açıklıyor.

Keesling, "Ensesinden kulaklarının arkasına doğru öperek ilerleyin, her öpücükle birlikte nefes vererek ılık nefesinizi hissetmesini sağlayın" diyor. Kulağının en üst noktasına geldiğinizde durun ve kulağı dudaklarınızın arasında kalacak şekilde hafifçe aşağı doğru inin. Bu hareket onu daha da baştan çıkaracak ve daha fazla heyecanlamasını sağlayacaktır.

W NOKTASI

Sevgilinizin göğsüne W harfi çizerek, aşağı yukarı dolaşmanız onu zevkten zevke taşıyacaktır. Sevgiliniz, yüzüstü uzanmışken, parmağınızın ucunu göğüs kaslarının dış köşesine doğru koyun ve parmaklarınızla göğüs kasları boyunca aşağı kadar inin ve sonra diğer yöne doğru yukarı çıkın, ve sonra tam tersi şekilde aynı hareketi uygulayın. Touch me there! (Oraya Dokun!) adlı kitabın yazarı Yvonne K. Fulbright, "Bu bölgedeki ten genel göğüs cildine göre daha incedir yani oldukça hassastır." diyor.

Güçlü bir dokunuşla başlayın, daha sonra dokunuşlarınızı hafifleştirin. Cildine dokunuşunuz hafifleştikçe, sinir uçlarının tepki vermesi artacaktır. Bu hareketi uygularken arada göğüslerine de dokunabilirsiniz. Her seferinde biraz daha kuvvetli dokunuşlar uygulamanız, kan dolaşımını hızlandıracak ve hissedeceği duyguyu kuvvetlendirecektir.

Yataktaki fantazileriniz cinsel karakterinizdir

İnkar edenlerimizin bile mutlaka bazı cinsel fantezileri vardır. Uzmanlar bu fantezilerin yataktaki karakterinizi ve ihtiyaçlarınızı belirleyecek bir kılavuz olduğunu söylüyor!

24466

İlk cinsel fantezileriniz çok basit gibi görünebilir: Siz, plajdaki bir erkek ve bir hamak... Bunun çözülecek nesi var diyebilirsiniz. Hayal edilen her yatak fantezisinin altında yatan sır, her zaman seksüel ve tahrik edici değildir. Sex Detoks (Seks Detoksu) kitabının yazarı Ian Kerner'a göre çoğu cinsel düşünce 4 temanın altında toplanıyor. Otorite, itaat, teşhircilik ve röntgencilik... Eğilimlerinizi çözmeniz, hayatınızın başka alanlarına inmeniz konusunda size bir kazanç sağlayabilir. Şimdi kendinizi biraz daha tanıyarak; hem neşelenin, hem de gizli dürtüleriniz ile nasıl bastırabileceğinizi öğrenin.

OTORİTE

Kontrolü elinize almaktan hoşlanıyorsunuz.

"Süpermarkette yakışıklı bir erkek gördüğüm zaman onu depoya götürüp, hızlıca bir kaçamak yaptığımı düşünüyorum. Fantezim bittiği zamansa, sadece yürüyüp gidiyorum."

Uzmanlar diyor ki:

Seks arzunuz, sadece bir seks hatırasına sahip olmayı istemenizden kaynaklanıyor yani bu, duygusal bağdan uzak bir his. Kadınların mutluluğu, genelde partnerleriyle olan bağlantılarıyla ilgilidir; bu yüzden bu garip bir durum ve daha çok fiziksel bir hayal.

İhtiyacınız:

Az konuşma, çok hareket. Akşam yemeği sırasında dilinizi, erkeğinizin kulağında dolaştırın ya da dönüş yolunda ona oral seks yapın. Ian Kerner, seksüelliğiniz kendinizi yaramaz ve uygunsuz hissettiğiniz yerlerden gelir, bu da seksinizi daha şehvetli ve daha az duygusal yapar diyor.

İTAAT

Ele geçirilmek, hoşunuza gidiyor.

"Yarı uykudayken ya da bağlanmış bir şekilde seks yaptığımı hayal ediyorum."

Uzmanlar diyor ki:

Cesaret konusunda kendinize güvensizsiniz. Bu hayal, seks yaparken kendinizi güvende hissetmenize ve sonunda daha az aktif olmanıza yol açıyor. Pasif bir şekilde uzandığınızı düşünün ve partnerinizin ikinizin adına karar vermesini sağlayın. Bu sizi tahrik edecektir.

İhtiyacınız:

Gece onun sizi mutluğu ettiği tek konu. Ne istediğinizi utanmadan ve gerilmeden açıkça söylemeyi öğreneceksiniz. Ian Kerner, "erkeğinizle pazarlık yapın; bir gece onun, bir gece sizin isteklerinizi gerçekleştirin" diyor. Arada bir bunu mutlaka yapın. Erkeğinizin isteğini yerine getirmek sizi daha da çok tahrik edecektir. Ayrıca seks sırasında iyi olduğunuz şeyi yapmak, kendinize olan güveninizi artıracaktır.

TEŞHİRCİLİK

İzlenmek hoşunuza gidiyor.

"Plazada çıplağım ve bir grup yakışıklı paparazzi, fotoğraflarımı çekiyor."

Uzmanlar diyor ki:

Egzotik ortam ile sizi arzulayan kalabalık; özgür yanınızı serbest bırakmanız gerektiğini gösteriyor. Belki de ilişkiniz, işiniz ya da aileniz buna izin vermiyordur.

İhtiyacınız:

Kıyafetlerinizden kurtulabileceğiniz bir yere yapacağınız, tek kişilik bir seyahat. Eğer çekingenseniz, tanımadığınız kişilerle rafting yapmaya gidin. Eğer güvenliğiniz önemliyse, sörf yapmayı öğrenin ya da yıldızların altında uyuyun. Kendinizi yabancı ortamlara atmak; hem yatakta, hem de hayatınızda çekingenliğinizden kurtulmanıza yardımcı olacaktır.

RÖNTGENCİLİK

İzlemek hoşunuza gidiyor.

"Yalnız olduğum zaman, arkadaşlarımın erkek arkadaşlarıyla seks yaptığını hayal ediyorum."

Uzmanlar diyor ki:

Doğal merakınızın ötesinde bu durum, gizli bir kıskançlığı ya da rekabetçi duygularınızı gösterir. İçten içe bir yanınız, biraz daha onlar gibi olmak istiyor.

İhtiyacınız:

Kendi sahip olduklarınıza odaklanın, arkadaşlarınızınkine değil. Arkadaşlarınızın neye sahip olup neye olmadıklarına odaklanmak yerine; onların sizde hayranlık uyandıran özelliklerini dikkate alın. Ian Kerner, “sadece fantezilerinizin yaramaz kısmını görmezden gelmeyin; kendi arzuladıklarınızı arkadaşlarınızda görüyorsanız, kendi partnerinizle de bunları geliştirmeyi deneyin” şeklinde öneride bulunuyor. Ancak biz bu öneriye katılmıyoruz.

Eski seks fikirlerini unutun!

Seksin de in ve outları var! Seks ve ilişki uzmanlarının bazı konularda geri adım atmasıyla siz de ilişkinizi yeniden düzenleyebilirsiniz. İşte yeni seks fikirleri...

14334

Son dönemde seks hakkında doğru bildiğimiz herşey yine tepetaklak oldu. Seks uzmanları şimdilerde yeni şeyler yazıp çiziyor. Biz de hangi seks fikirleri out olmuş, yerine neler önermişler sizin için uygulanabilir olanları derledik.

ESKİ: Eğer hoşlanıyorsa yapmaya devam edin.

NE YENİ: Yeni şeyler denemekten vazgeçmeyin.

Partnerinizin vücudunun hassasiyeti tahrik oldukça artar. İlişki uzmanı Susan Quilliam şöyle diyor: "Yeni hareketler bulup tekrarlayın. Böylece tek bir noktaya saplanıp kalmak yerine düzenli olarak bazı hassas noktaları ziyaret edersiniz."

'Aşağı' ya da 'yukarı' gibi aranızda kullanacağınız kısa kodlar sayesinde elinizi nereye götüreceğinizi anlayabilirsiniz. Ya da nasıl hissettiğini 1'den 10'a kadar dürüstçe puanlamasını isteyin.

ESKİ: Fanteziler garip kişiler içindir.

NE YENİ: Onun da ara sıra eğlenceye ihtiyacı var.

Seks sırasında erkeklerin aklında sadece yaklaşmakta olan orgazm vardır. Kadınların aklı ise dolanır durur (özellikle de fanteziler arasında). Orgazma ulaşmak için zihnini temizlemesi ve beynindeki korku şalterini aşağı indirmesi gerekir. İşte fantezi tam da bu noktada aklını her şeyden koparmak ve korku merkezini etkisiz hale getirmek için en garanti yoldur.

İşler henüz kızışmadan önce onu erotik bir fantezi konusunda cesaretlendirin. Sonrasında ise onu iyice kışkırtmak için kulağına gerekli cümleleri fısıldayın. Bu sayede kendini nasıl kaybedeceğini ve kurduğunuz fantezinin akışına bırakacağını göreceksiniz.

Fantazileriniz cinsel karakterinizdir

ESKİ: Kontrolü eline al.

NE YENİ: Dizginleri ona verin.

Hemen hemen her kültürde seksi erkekler başlatır ve yönlendirir. Ancak bu ataerkil düzeni geride bırakmanın zamanı geldi diye düşünüp her alanda olduğu gibi, her zaman üste çıkmaya çalışmayın. Seksin başlangıcını ve yoğunluğunu onun yönlendirmesine izin verin.

Bu sayede ikiniz için de en iyisinin hangisi olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz. Hem unutmayın o ne kadar çok eğlenirse, siz de o kadar eğlenirsiniz. Özellikle onun üstte olduğu pozisyonların, hâkimiyeti hissetmesi açısından önemli olduğunu da ekleyelim.

ESKİ: Erotik noktaların hepsi bellidir.

NE YENİ: Farklı dokunuşlar farklı sonuçlar doğurur.

Sadece bilinen erojen bölgelerine(!) odaklanmak yerine, onun da tüm vücudunun sevilmeye ve ilgilenilmeye ihtiyacı olduğunu hatırlayın. Parmağınızla yumuşak ve dairesel hareketler yapın. Ancak dokunuşunuzun sertliğini onun tepkilerine göre artırın.

Erkeklerin keşfedilmemiş haz noktaları

ESKİ: Çabuk bir orgazm

NE YENİ: Yavaşlayın

O doruk noktasına yaklaştığında durmak ve daha sonra kaldığınız yerden devam etmek orgazmın şiddetini artıracaktır. Zira beklemek ve meraklanmak zevk almanın psikolojik seviyesini artırır. Orgazma yakın olduğu zaman sizi uyarmasını isteyin. Öpüşmek ve vücudunun başka noktalarıyla ilgilenmek için birkaç dakikalık bir mola verin. Bunu sık sık tekrar edin.

Anı mahvedeceğinizden sakın çekinmeyin, çünkü tahrik olma halinin geçmesi için 5–10 dakika gerekir. O orgazmı kaçırdığını düşünse bile sizin onu tekrar o seviyeye getirmeniz oldukça kolaydır.

Orgazmı tetikleyen pozisyon!

Bir haftada aşkınızı canlandırma kürü

İlişkinizin ilk zamanlardaki kalbinizi ağzınıza getiren heyecanlı günlerini özlüyor ve bir daha geri gelmeyeceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Önerilerimizle bir haftada aşkınızı tazeleyeceksiniz.

İHTİRASLI ÖPÜŞÜN!

Dudaklarımız parmak uçlarımızdan 100 kat daha hassastır.
Öpüşmek; endorfin, dopamin ve feniletilamin (çikolatada da bulunan bir çeşit kimyasal) gibi seks hormonlarının salgılanmasını sağlar. Bu hormonlar haz duygusunu tetikler ve aranızda güçlü duygusal bir bağ oluşmasını sağlar.

GÖZLERİNİN İÇİNE BAKIN

Ama tabii dik dik de bakmayın! Araştırmalar, yalnızken veya kalabalık bir ortamda birbirinin gözlerinin içine bakan çiftlerin, hiç güz teması kurmayan çiftlere oranla birbirlerine yüzde 75 daha fazla aşık olduğunu gösteriyor. Bu, sevgilinizle yakınlaşmanın en kestirme yoludur.

KÜÇÜK HİKAYENİZİ PAYLAŞIN

Birbirinize çocukluk anılarınızı anlatmanız yakınlaşmanızı sağlar. Anılarınız birbirinden tamamen farklı olabilir ama bu zıtlıkların aranızdaki samimiyeti artıracağından emin olabilirsiniz.

BERABER SPOR YAPIN
Egzersiz yapmak, vücudunuzun seks sırasında da salgıladığı endorfin hormonlarını salgılamasını sağlar. Cinsel organlara giden kan akışını da artırır. Bu, muhteşem bir orgazma giden en kestirme yollardan biridir.

BİRBİRİNİZİ GÜLDÜRÜN

Esra, nişanlısının onu nasıl güldürdüğünü şöyle anlatıyor: "Beyonce'nin Crazy in-Love şarkısındaki dansını poposunu sallayarak o kadar iyi taklit ediyor ki, gülmekten yerlere yatıyorum. Kendisini çok ciddiye almamasına da gerçekten bayılıyorum."

TELEVİZYON KUMANDASINI SAKLAYIN VE UNUTUN!

Hepimiz televizyonun karsısında yayılmaktan hoşlanırız, ama aklınız başka bir yerdeyken sevgilinize konsantre olamayacağınızı kabul etmeniz gerekiyor. Yakınlaşmanın en kolay ve hızlı yolu televizyonu kapatmaktan geçiyor. Ne bekliyorsunuz? Fişi çekin ve erkeğinizle ilgilenin.

ÖZÜR DİLEYİN VE KENDİNİZİ AFFETTİRİN!

Özür dilemeniz harika hir barışma seksi yaşamanızı sağlayabilir. Öyleyse açık olun. Özür dileyin. Onun da size açılıp muhtemelen özür dileyeceğini göreceksiniz. Maksimum duygusal yakınlık kurmak için ona odaklanın, birbirinizin yüzünü görecek şekilde uzanın ve ışıkları söndürmeyin.

ONU DİNLEYİN

Erkek arkadaşınıza gününün nasıl geçtiğini sorun ve cevabını gerçekten dinleyin. Konuşmak istemediği durumlar da olabilir. O zamanda, ne hissettiğini keşfetmeye çalışın. İşe yaradığını göreceksiniz.

AŞK DOLU MESAJLAR GÖNDERİN

Bütün gün boyunca onu düşünmüş olabilirsiniz. Bu düşüncelerinizi kendinize saklamak yerine onu ne kadar istediğinizi ya da özlediğinizi yazan mesajlar yollayın.

KOKUNUZ MUHTEŞEM OLSUN

Bu akşam eve gittiğinizde, ilk buluşmanızda kullandığınız parfümü sıkın. Psikolog Jessica Chivers "Duyularını harekete geçirmek ve hatıraları canlandırmak ilk günlerin heyecanını geri getirecektir" diyor. Hatta ilk tanıştığınız yere de gidebilirsiniz. Bunun sizi yakınlaştırdığını hissedeceksiniz.

çok geçmiş olsun canımcım yaaaa...inşallah hepsi bitecek bir an önce sende hayırlısı ile bebişine kavuşacaksın müsait olduğunda özelden paylaşırsan sevinirim canımcım litfen kendini üzme biliyorsun ne kadar üzsende herşey olacağına varıyor...allahım yar ve yardımcın olsun...dualarım seninle güzelim...sende iyiki varsın canım özletmeden gel anacım 2 lafın belini kıralım

ayyy bebişim sen hele bi toparlanda gelirsin bol bol yardım ederiz...anacım bizim bebek çalışmaları karışık durumda ben 2011 diyorum eşim 2012 diyor en son dün akşam konuştuk diyorum 2011de hamiş kalayım (tabi rabbim kısmet ederse) 31-12-2011 de doğururum annesi gibi yılbaşı çocuğu olsun diyorum hem 2012de doğmuş olur diyorum eşim benim 2 canlı işe gitmemi istemiyor ama taksitlerde var mecburum bi süre daha öyle gidip geliyoruz bakalım sonunda ne olacak

canımcım iyiyiz seni sormalı sen nasılsın ? benim normal ilişki yaşayan bi arkadaşım evlendikten sonra 6-7 ay alışamadı ama başka bi arkadaş 2 haftalık evliydi yapmadığı posizyon yoktu hatunun...kişiden kişiye değişiyor ama hemen alışamayanlar çoğunlukta bildiğim kadarı ile o yüzden içini ferah tut bebişimmm

günaydın venüscüğüm ve diğer arkadaşlarım
venüsüm yazılarını ağzı açık okudum çokta notlar aldım beynime:82:
g noktası ne zormuş yaa.bulan varmı arkidişler bende tıhhh yok

slm sayfanızı geçici bir süre içimi dökmek adına kullanmka istiyorum.vajinismus arkadaşınz olarak.venüsten senin ne işin var burda diyecek o tanıyor benii.orda yazamazdım arkadaşların moralini bozmak istemiyorum.

gelelim asıl meseleye.kafamı kurcalayıp duruyordu birkez geçtimi p... tamammı olacak bu iş diye hoş cevabı kendim veriyodum elbetteki hayır.sizlerin yazdıklarını okudum ve kendimi onaylamış oldum.anlaşılan bu vaji kendini kolay kolay unutturmayacak çeken kişiye.ben aslında bikez p... geçişini yaşadım çok kolaydı kaydı geçti ama öyle korkmuştum ki birdaha deneyemedimacı olmamasına bişe hissetmeme rağmen ve egzersizlere başladım.bütün parmak egzersizlerinmi tamamladım buna aparatlarda dahil aparatların p... boyutunda olanı ile çalışmalar devam.şimdi ben bukadar aşama kaydettiğim halde p... almak bana hala kabus gibi geliyor.onunda yarıdan fazlasını aldım dediğim gibi birdefaya mahsus hepsini aldım gördüm zerre acı yok ama dinlemiyor beyin.ne işlemişse ısıtıp ısıtıp önüme koyuyor işte.acaba bu aşamadan sonrada psikolojik yardım almakmı gerek.çünkü p... almak yetmiyor bunun zevk alma aşaması var gel gitleri var.nasıl temizlenir bu beyin bilmiyorum ama beyindeki olumsuzluklar çıkmadığı sürece bu illet tekrarlayıp duracak şöleki p...alamama gibi bir durum olmayacak kasmak zevk alamamak gibi göstercek kendini.sanırım bukadardı söyleceklerim.sayfanızı meşgul ettim afedrsiniz arkadaşlar.

günaydın venüscüğüm ve diğer arkadaşlarım
venüsüm yazılarını ağzı açık okudum çokta notlar aldım beynime:82:
g noktası ne zormuş yaa.bulan varmı arkidişler bende tıhhh yok

iyi akşamlar yawru kuşum yaaa gördünmü neler neler varmış gördünmü kadınlık ne ince zanaatmiş walla bebişim yapa yapa her bişey öğreniliyor ben bunu bilir bunu söylerim zamanla herşey yerine oturacak ama bizlerde oturup beklemeyeceğiz her şeyi deneyeceğiz okuyacağız paylaşacağız tartışcağız ama mükemmelliği yakalayacağız notlar beyinde kalmasın ufak ufak uygulayıver bebişim

bitanem istediğin kadar kullanabilirsin hiç çekinme zaten çok yakında sende bu sayfanın müdavimi olacaksın...canım p...s denemesinde o anı yakalamak çok önemli sürekli bu akşam yapmalıyım olmalı başarmalıyım dersen olmuyor inan bana ne zaman sen oluruna bırakırsan aman bu defada yarıda kalır nasıl olsa diye işi oluruna bırakırsan işte o an oluverir çok fazla kendini zorluyorsun psikoloğada gitsen sana söyleceğini aynı şey.... ben gittim kadın bana dediki benim cinselliğe bakış açımla seninki çok farklı ben sana sadece bilimsel olarak yöntem önerebilriim seni anlayamam dedi gerçektende öyle seni sadece bunu yaşayanlar anlar onlarda kendileri yaşadığı bölümleri sadece...o yüzden artık kendini şartlandırma canım biraz nefes al...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…