aslıcan ve cara nerelerdesiniz hiç gelmez oldunuz ??? kötü bi durum yoktur inşallah ????
selam tatlım..aslıcan umarım iyidir ama ben deilim.
hastanelerden çıkamadım bir türlü.yiğenim bir haftadır zatüreden dolayı hastanede yatıyordu.onunla uğraşıyorduk.çok şükür şimdi daha iyi tedaviye evde devam edcez.bende bugün ancak kendime gelebildim evin temizliği falan derken az önce regl oldum.
Ondan önceki günlerdede kötüydüm resmen depresyona girdim eşimle limoniydik,tam bebek çalışmalarına başlıycaktık olmadı yumurtlama günlerini kaçırdım.bu ay başlıycam demiycem çünkü ne zaman öyle desem bi aksilik çıkıyor,eşim de bana baskı uygulama diyor bugün olsun şu gün olsun diye.
Aslında çok özel bir sorunumuz var( bi ara sana özelden yazarım)onu halledebilirsek ne ala ama zor görünüyor bakalım hayırlısı..
Sizlerle konuşmayı çok özledim..şöyle bir baktım kimsecikler gelmiyor heralde.Bu ara ben de pek giremiyecem sömestir tatiline girdikya iki kardeşim var şehir dışında yarın onlar gelecek.Onlar gelince çok yoğun geçiyor buralar ana baba günü oluyor ama çok seviniyorum benim için değişiklik oluyor.Çocuklarla uğraşıyoruz hele bitanesi var benim evimden ayrılmaz resmen bana aşık tabi ben de ona.Onları uyutup sabahlıyoruz çoğu zaman ne biliyim iyi oluyor işte..
Arada girebilirsem yine yazarım..
Venüsüm öpüyorum seni..iyiki varsın..kendine iyi bak..
Bu arada venüsüm,diğer sayfaya baktım da bi sen varsın eskilerden yardım eden arkadaşlara ,nasıl bir sevaba girdiğini biliyorsun değil mi?
Ben çok kısa süre yardım edebildim vajiden sonra ki sıkıntılarımı biliyorsun ameliyatlar,düşükler tekrar miyomlanmalar..inş sıkıntılarım bitsin bende elimden geldiğince yardım edcem inş o zamana kadar vajili kimse kalmasın inş..
Çok iyisin hep öyle kal..
Bebek çalışması var mı kız sende merak ettim
güzel arkadaşlarım nasılsınız
beta gribi var ortalıkta umarım sizde nasibinizi almamışsınızdır :)
nasılsınız nasıl geçiyor vajiyi atlatmış günleriniz
benimkinde hala acı oluyor yaa anlamadım gitti
arkadaşım 8 aylık evli daha yeni düzene girdiğini söyliyor
siz neler düşünüyosunuz bu konuda..
artık daha sık birlikteyim sizinle pc format atıldı hemen giriyor siteye
günaydın venüscüğüm ve diğer arkadaşlarım
venüsüm yazılarını ağzı açık okudum çokta notlar aldım beynime:82:
g noktası ne zormuş yaa.bulan varmı arkidişlerbende tıhhh yok
slm sayfanızı geçici bir süre içimi dökmek adına kullanmka istiyorum.vajinismus arkadaşınz olarak.venüsten senin ne işin var burda diyecek o tanıyor benii.orda yazamazdım arkadaşların moralini bozmak istemiyorum.
gelelim asıl meseleye.kafamı kurcalayıp duruyordu birkez geçtimi p... tamammı olacak bu iş diye hoş cevabı kendim veriyodum elbetteki hayır.sizlerin yazdıklarını okudum ve kendimi onaylamış oldum.anlaşılan bu vaji kendini kolay kolay unutturmayacak çeken kişiye.ben aslında bikez p... geçişini yaşadım çok kolaydı kaydı geçti ama öyle korkmuştum ki birdaha deneyemedimacı olmamasına bişe hissetmeme rağmen ve egzersizlere başladım.bütün parmak egzersizlerinmi tamamladım buna aparatlarda dahil aparatların p... boyutunda olanı ile çalışmalar devam.şimdi ben bukadar aşama kaydettiğim halde p... almak bana hala kabus gibi geliyor.onunda yarıdan fazlasını aldım dediğim gibi birdefaya mahsus hepsini aldım gördüm zerre acı yok ama dinlemiyor beyin.ne işlemişse ısıtıp ısıtıp önüme koyuyor işte.acaba bu aşamadan sonrada psikolojik yardım almakmı gerek.çünkü p... almak yetmiyor bunun zevk alma aşaması var gel gitleri var.nasıl temizlenir bu beyin bilmiyorum ama beyindeki olumsuzluklar çıkmadığı sürece bu illet tekrarlayıp duracak şöleki p...alamama gibi bir durum olmayacak kasmak zevk alamamak gibi göstercek kendini.sanırım bukadardı söyleceklerim.sayfanızı meşgul ettim afedrsiniz arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?