anam kuduruk diyene bak yarı çıplak dolanıyon evde,sonrada vajinin başına gelmedik kalmıyoo,,,üşütmüşsündürr,,,yanma ondandır bence,geçer inşlhh takma kafana,
bahar ve zerr in bebişleri kız olduğunu okumuştum ama net değildi,,,,netleşti mi diye sordum ama demekki haber yaokk,,,
iyi ya sağlıklı olsunlardaa önemli olan o,,,
bakalım biz ne zaman yakalaacazz,,,
kızlık açık kırmızı gibi oluyo diye biliyom ama adet özellikle ilk ilişki sonrası biraz değişikliğe uğruyor benimkide bi değişik olmuştu ama hap kullanıyodum o mu yaptı anlamamıştım yani...1-2 gün kontrol et bakalım ne olacak baktınki daha devam ediyor ve adete benzetmedin bence jinekolğa görünmelisin en iyi cevabı onlar verir ama sakın ihmal etme hazinen artık arz edildi kocişe dikkatli olmakta fayda var
azcık fantesi yapıyımda kociş ikna olsun diye uğraşıyorum ama en son 2011 sonuna geldi dahada gelmiyo ben bastırıyorum martta olsun istiyom annem bana martta kalmış yılbaşında olmuşum aynı ben olan bi çocuk oyyy oyy ne güzel olurduhatırlamıyomki unuttum yawrum belki bende okudum ama listeye yazmayınca takip edemiyorum :2:senden bu ay ümitliyim benden önce yakalayacağın kesin anacımmmm
evett kesinlikleedikkat etmemiz lazımm . devam edecek gibi görünmüyor inşallahh devam etmezz bende de açık kırmızı oldu o yüzden adetten şüphelenmemiştim.
bakalım yarın neler olacakk :)
ben çıkıyorum canım kocişş gelecek
Hayırlı akşamlarr sizee boll keyiflerr
ayy hayırlısı venüstencimm,,,inşlhhh sana benzeyen tatlı bir yawrun olurr,,,valla ben tarihlerle uğraştımm,,,ama istediğim tarihlerde olmadı ben kışın doğurmayı istemiyorum,ama bu saatten sonra hamiş olursam kışa denk geliyooo,,, yapacak bişi yok,geleceği zamanı biliyor sıpalarr,,,
valla benden herkes ümitli de ben de tık yok bacımm,,,hayırlısı diyelimmm
cnm urolaga gittik test yapıldı bişey çıkmadı
yapamıyoruz ki değişik pozisyonda
ben kuruyorum galiba ondan zevk alamıyorum birazda
ultrason jeli alıcam akşam eve giderken.
siz naptınız eşin gitti mi dr.a ?
öbür taraftaki arkadaşlar sıkılmasın diye yeni bestelerimi burada sergileyecemmmm
Versinlerrrrrr rrr Versinlerrrrrrrr
Bebişlerimizi bize versinlerrrrr
Ağda yaptım vajiye,
Şavkı Vurdu Yüzüme.
Sana Söylüyorum Yar,
Kulak Ver Sen Sözüme.
Versinlerrrrr rrrr Versinlerrrrrr
Yar Mendili Oyaladım,
Bas Harfini Koyamadım.
Eller kaptı bebiişii,
Ben muradıma Varamadım.
Versinlerrrrrrrrr Versinlerrrrrrrr
eşim normal dedi gitmek istemedi.Şimdi birinci boş.. erken oluyor ikinci uzun sürüyor artık alışkanlık oldu birinci giriş olmadan oluyor ikincisinde giriş oluyor ve uzun sürüyor öyle yöntem bulduk.
neden öyle oluyor acep yapmurcuğum fizyolojik bir durumda yokmuş.dediğiniz gibi belki psikolojiktir.
netten araştırdınmı kuzum hiç
anammmm çok hoşuma gitti ya
bende sizleri böle gördükçe içimde bebek için ufak ufak kıpırdılar oluyor ama daha borçlarımız var evliliğimiz oturmadı ümreye gideceğiz arabada alalım öle olsun diyoduk emme neyse bacılar siz hayırlısıyla datlu yavrularınızı doğurun yiğenlerimizi sevelim sonrada ben yaparım inş.
kaderciğim ablam 8 ay korunmama sonrasında bebeği olmuştu hiç acele etme beklemediğin anda oluyor afacanlar
venüsümm bak kaderden sonra sıra sende inş.
anammmm çok hoşuma gitti ya
bende sizleri böle gördükçe içimde bebek için ufak ufak kıpırdılar oluyor ama daha borçlarımız var evliliğimiz oturmadı ümreye gideceğiz arabada alalım öle olsun diyoduk emme neyse bacılar siz hayırlısıyla datlu yavrularınızı doğurun yiğenlerimizi sevelim sonrada ben yaparım inş.
kaderciğim ablam 8 ay korunmama sonrasında bebeği olmuştu hiç acele etme beklemediğin anda oluyor afacanlar
venüsümm bak kaderden sonra sıra sende inş.
inşlh sukutccumm,herkes erken diyorr,,3-4 ay oldu bana korunmayalı,bakalım hayırlısı olsunn,,,,
sen nasılsın bu aradaaa,,,,
venüstencim döktürmüş yinee,,maşşlh nasılda uyduruyo bu hatunn,,,
iyiyim tatlım,senden nbr..
iiii walla gördüğün gibi uğraşıyoruz buralardasen naptın canımcım gittimi misafirlerin ????
Anam ne kadar kaynatmışsınız,oku oku bitmiyor..
Sen her zamanki gibi süpersin valla..misafirler gitti canım..
Bende bebişi bulmaya çalışıyorum ama bu ay pek umudum yok..çalışmalar geç ve az oldu.bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?