Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
aaaaa nette buldum hemde satılıyor ama 2 çeşit var sanırım hangisi arkadaşınınki bebişim ????

Canımcım tam ismi şu imiş Posterisan akut mit lidocain Almanyadaki arkadaşımında ucu giriyomuş ilersiinde duvara çarpıp gitmiyomuş gibi hissediyomuş.doktor bu kremi varmış hemoroid yada basur içinmiş öle bişi söledi.diyoki bunu sürünce cuptan oluverdi
18 euro imiş orda fiyatı.

ilaç 44 tl falandı 18 tl kargo fiyatıydı emla gibi bişeymi acaba ondan dahamı etkili...dün özel mesaj kutun doluydu ulaşamadım sana bebişim....

canım sen yeneli ne kadar zaman oldu ??? eşim boşalmıyo derken bunu anlamadım ??? her posizyonda yapabiliyormusunuz ????

CNM 4 aylık evliyim
yenelide 2 ay olmuştur tam düzene gireli yani

her pozisyonda yapamıyoruz
misyoner pozisyonda sadece oluyo
ben üstte olamıyorum öyle yapamıyorum mesela
boşalma sorunuda şu hani ilişki olurken boşalamıyo

yağmurcuğum sertleşme oluyor değilmi Çapa size yakınsa orda cinsel işlev bozuklukları diye bi bölüm var oraya bi gidip danışsanız hani erkekle ilgili bi konuda çok bilgim yok
bizde aynen senin gibiyiz klasik yöntemden başka yapamıyoruz üstte olunca daha çok acıyor diğer türlüde rast getiremiyoruz oraya...

venüscüğüm özel mesajlarımı sildim teşekkür ederim ilgin için fiyatıda baya pahalı imiş.canım valla bilemiyorum emla gibimi hemorid ilacı nasıl uyuştururki anlamadım ama alaman ilaçları farklımı bilmiyorum kız çok kolay oldu türkiyeye gelince 1 tane yanımda getirip yeni evlenen arkadşaıma hediye edicem diyor.almancası olan yada eczacı olan biri olsa bu topicte etken maddesinden anlar içeriğini

cnm urolaga gittik test yapıldı bişey çıkmadı
yapamıyoruz ki değişik pozisyonda
ben kuruyorum galiba ondan zevk alamıyorum birazda
ultrason jeli alıcam akşam eve giderken.
siz naptınız eşin gitti mi dr.a ?

sonunda bende buraya geldimmm
ben emla ile başardım inşallah devamıda gelir :44: ben şimdi 2. denemeyi hemen mi denemem lazım ara versem nolurki ? dün ben hiç bişey hissetmedim ya eşim baya baya git geller yaptı tahrişmi oldum bilemiyorum popomun üstüne zor oturuom :) inş emlasızda olur.

canımcım hoşgeldin...doktorlar ilk ilişkiden sonra 1 ay boyunca gün aşırı yapın diye tavsiyede bulunuyorlar...yapabiliyosan gün aşırı yapmanı tavsiye ederim...tahrişte olmuş olabilir ama emla dan dolayıda yanma olabiliyor bazı vajiler çok hassas olurmuş bazı dönemlerde mesela ben bazen ağda yaptığımda mosmor oluyor resmen çürükler oluşuyor vajide bazende hiç bişey olmuyor seninde hassas dönemine geldiyse emla yapmış olabilir yada birazcık tahriş vardır bepanthen kremi öneren arkadaşlar vardı onuda deneyebilrsin canımcım...bide kırmızı gelmişmiydi sende o kadar üst üste yenen olduki karıştırıyom bebişim

hoşbuldum canım :) evet canım ya geldi hemde baya bi şuanda az az gelio hala. diğer sayfada diyemedim ben etkilenmesin kimse diye yazmamıştım. acı olmadı ama kırmızı baya geldi durmadan. biraz da hassaslaştı orası o yüzden ikinci denemede korkuomm peki bepanthen kremi hani şu bildiğimiz yanık kremimi evde var ama oysa onu kullanim bende

canım olabilir bazılarında yoğun oluyomuş...hiç korkma canım bu gün ara ver yat dinlen biraz yarın duruma göre bakarsın...canım bepanthenin çeşitleri var diye biliyorum istersen prospektüsünü bir oku eğer tahrişler için diye yazıyorsa kullan ben ağda yaptırınca onu sürüyodu kuaförüm iyi geliyordu acısını alıyordu sanki....

anladım canım çok sağoll bakim ozaman prospektüsüne. umarım yazıyordur :)) bugün sürerdimm.
yoğun olmasaydı ne güzel denerdm gene regl olcam 3 gün geçti olmadım, olursam araya zaman girecek inşallah şu ikinci deneme de hayırlısıyla rahat geçerr

evimdeyim canım,bugün döndümm...
ee ne var ne yok canikomm,,,,:90:

hoşgeldin bebişimmmm....kocişle coşarsınız artık bu gece bildiiin gibi anacım dün akşam biraz kaynatalım dedik vajimde bi yanma var tekrar mantar olmuyorumdur inşallah mantar yanmasına benzettim ama

bebişim belki gelen kırmızı adettir

hoşgeldin bebişimmmm....kocişle coşarsınız artık bu gece bildiiin gibi anacım dün akşam biraz kaynatalım dedik vajimde bi yanma var tekrar mantar olmuyorumdur inşallah mantar yanmasına benzettim ama

ooo kaynattık bile çoktannnnn:78::78::78:
ayy inşlh mantar değildir ya öle düşünme,kuru tut vajini,anam düzeldim derken tekrar mantar filan olma,iyi bakk vajiyeee
bizim eski kızlardan haberin var mı,hamiş olnaların cinsiyetleri belli oldumu

bebişim belki gelen kırmızı adettir

evet bende öyle düşündüm bu kadar gelmez diye ama öğlen kesildi bide adet kırmızısı gibi değildi :S öğlen kesildi gibi sora leke leke gelmeye başladı şimdi bişey yok adet olduğumda iki üç gün kesilmiyor benim ama ..
kafam çok karıştı :44::44:

wayyyy kuduruk wayyyyy hemende şey ettirmişiniz canım bu aralar ayaklarım çok üşüyor ondanmı bilmiyorum pamuklu çamaşır giyiyorum ama evde çoğu zaman yarı çıplak dolanıyom ondan sebep heralde üşüttüm...bahar artık vaji sayfasına uğramaz oldu hamiş sayfalarına takılıyomuş diye duydum zerr ne zamandır gelmiyor walla cinsiyeti yazarlarsa listeye ekliyorum onun dışında aklımda tutamıyorum artık bi dünya hamiş var hangi birini tutayım bebişim millet patır patır bebişleniyo

kızlık açık kırmızı gibi oluyo diye biliyom ama adet özellikle ilk ilişki sonrası biraz değişikliğe uğruyor benimkide bi değişik olmuştu ama hap kullanıyodum o mu yaptı anlamamıştım yani...1-2 gün kontrol et bakalım ne olacak baktınki daha devam ediyor ve adete benzetmedin bence jinekolğa görünmelisin en iyi cevabı onlar verir ama sakın ihmal etme hazinen artık arz edildi kocişe dikkatli olmakta fayda var

nooluyo burda diye bi bakiiim dedim yakında bende gelcem buraya
inşallah... hepinize öpücükler.. bide toptan tebrikler :))

en kısa zamanda bekliyoruz balım koşa koşa gel bu tarafa

Son düzenleme:

anam kuduruk diyene bak yarı çıplak dolanıyon evde,sonrada vajinin başına gelmedik kalmıyoo,,,üşütmüşsündürr,,,yanma ondandır bence,geçer inşlhh takma kafana,
bahar ve zerr in bebişleri kız olduğunu okumuştum ama net değildi,,,,netleşti mi diye sordum ama demekki haber yaokk,,,
iyi ya sağlıklı olsunlardaa önemli olan o,,,
bakalım biz ne zaman yakalaacazz,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…