Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
:roflol: allah cezanı vermesind eli kız güldürdün beni yine :roflol:
haydar dümene gitseydik keşke dimi kaydirigubbakcemile3

yok balım ona bedava kurs versede gitmem opuyorumnanaktan sağlık bakanlığı böyle bir kurs verebilir diye düşünüyorum düğüne 3 ay kala başlayıp gelin adaylarına hem korunma yöntemlerini hem vajinin yapısı işleyişi hakkında bilgi verilse daha sağlıklı evlilikler kurulur diye düşünüyorum....uzman bir psikolog ve jinekolog verse dersleri hem fiziki hem manevi olarak takıntılarımızı sorup bilgilenseydik ilk gece ne kadar rahat olurduk düşünsene...vaji tedavisine verilecek para kurslara verilseydi vajililerde hiç bu kadar üzüntü çekmeseydi ne güzel olurdu....

ohooooo sağlık bakanlığına kalcak olursak vay halimize
ayıp kızım ayıp böle şeyler devlet gözünde kaydirigubbakcemile3
ona gelene kadar neler var yasakkelime

neyse ben sağlık bakanlığının bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak sizleri ileri düzeye getircem hiç merak etmeyin :dance:

egzersiz yapmadım venüscüm
su saglık bakanlıgı olayına sonuna kadar katılıyorum istege baglı kurslar olabilir keşke olsa
ama neyseki aramızda tweety gibi yetkili arkadaslar var eheh
neyseki burası var cok şükür

diger sayfadaydım ben derin senle beraber zıplıyoruz heralde ordan oraya :) hadi hoop öbür sayfaya

e tabiki ne yasadıklarını ne hissettiklerini ümitsizliklerini cok iyi bildigimiz için birilerine derman olmak manevi olarak doyum saglıyor insana ben hem kendim hemde faydam oluyorsa onlar için burdayım sonucta olumlu diologlar benm içinde hala faydalı oluyor

Ben hala burdaysam sadece yardımcı olabilmek için burdayım...
Çünkü onları sadece biz yaşayanlar anlayabiliyoruz...

karanlıkta yaptınız mı hiç hem yüzünüzü görmezsiniz hem de daha rahat bence:))

karanlıkta yaptınız mı hiç hem yüzünüzü görmezsiniz hem de daha rahat bence:))

loş ışıkta yaptık balım...yüzünü görmesemde eşimin daha dokunuşundan anlıyorum isteklimi değilmi ne halde diye gözümde canlanıyor suratının hali hihoyyyt sanırım dereyi geçene kadar birbirimize birazcık rol yapıp gaz vermemiz gerekiyor sositososito

slm kızlar adetim yeni bitmişti 2 kere birlikte olduk.herhangi bir sorun yok.ama benim kociş şehir dışına gitti 4 5 gün yok((yine yeni bir adet dönemi dahaa:))bekliycem artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…