Canım ben zaten sana söylemiyorum. Biz sürekli burdayız ama nickini bile zor hatırladığımız arkadaşlar var şuan dikkat edersen...
ZATEN ALINMADIMKİ ÜSTÜME kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben zaten sana söylemiyorum. Biz sürekli burdayız ama nickini bile zor hatırladığımız arkadaşlar var şuan dikkat edersen...
:roflol: allah cezanı vermesind eli kız güldürdün beni yine :roflol:
haydar dümene gitseydik keşke dimi kaydirigubbakcemile3
yok balım ona bedava kurs versede gitmem opuyorumnanaktan sağlık bakanlığı böyle bir kurs verebilir diye düşünüyorum düğüne 3 ay kala başlayıp gelin adaylarına hem korunma yöntemlerini hem vajinin yapısı işleyişi hakkında bilgi verilse daha sağlıklı evlilikler kurulur diye düşünüyorum....uzman bir psikolog ve jinekolog verse dersleri hem fiziki hem manevi olarak takıntılarımızı sorup bilgilenseydik ilk gece ne kadar rahat olurduk düşünsene...vaji tedavisine verilecek para kurslara verilseydi vajililerde hiç bu kadar üzüntü çekmeseydi ne güzel olurdu....
kızlar konunun dışında bir şey ama biraz önce özelden böyle bir lik geldi inceledim ve içim parçalandı mümkünse bakarmısınız sizlerde..
http://www.kadinlarkulubu.com/yardim...l#post12644482 (8 aylık yigit bebegın sızlere ıhtıyacı var)
balım bende sayfa açılmıyor...
diger sayfadaydım ben derin senle beraber zıplıyoruz heralde ordan oraya :) hadi hoop öbür sayfaya
e tabiki ne yasadıklarını ne hissettiklerini ümitsizliklerini cok iyi bildigimiz için birilerine derman olmak manevi olarak doyum saglıyor insana ben hem kendim hemde faydam oluyorsa onlar için burdayım sonucta olumlu diologlar benm içinde hala faydalı oluyor
işte bende geldim hihoyyyt
yerelerdesin sen yahuuuuuuuuuuuuuu![]()
karanlıkta yaptınız mı hiç hem yüzünüzü görmezsiniz hem de daha rahat bence:))bu hafta sınav varda haftaya gideriz heralde opuyorumnanaktanevet psikolojik ikimizde bunun farkındayız ama her seferinde yatağa bu sefer herşey tam olacak diye geliyor ilk zamanlar ben hep düşünüyodum olurmu olmazmı diye o yüzden konsantre olamıyordum şimdi aynı durumda eşim ve ödev yapıyormuşuz gibi hissediyor hala...dr gidene kadar 15 günümüz var düzene girerse gerek kalmaz diye düşünüyorum...eşler ister istemez birbirinden etkileniyor mesela en başarılı olduğumuz denemede eşimin morelini yüksekti gözlerinin içini parlıyordu o anda çok mutlu görünüyordu bende rahatlıkla ilerleyebiliyordum ama daha sonraki denemede yüzünde umutsuzluk gördüğüm anda sanki alamıyorum p...si...yani herşey bizim psikolojimizde bitiyor...
karanlıkta yaptınız mı hiç hem yüzünüzü görmezsiniz hem de daha rahat bence:))