Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
hımmmm anladım canım aman hiç kaçırma al hemen bileti kaydirigubbakcemile3
bizde allahtan bu sene arabayla gitcez arkadaşlarla bakalım yorgunluk olcak ama 3 şöför var zemuszemus

ayyy bi an önce gelsin artık şu tatil bayılcam yaaaaaaaaaaaaaaaa

bir 1 arabaya sığamayız her gün ekleniyor gelecekler kaydirigubbakcemilebu gidişle 20 kişiyi bulacağız gibi geliyor...hesapta 2. balayı olacaktı gamyoncuiremsuneyse onları kovalarız biz geceleri ohaoldumsmile

bir 1 arabaya sığamayız her gün ekleniyor gelecekler kaydirigubbakcemilebu gidişle 20 kişiyi bulacağız gibi geliyor...hesapta 2. balayı olacaktı gamyoncuiremsuneyse onları kovalarız biz geceleri ohaoldumsmile

ayyyy yavrum acıdım sana şimdi
benim kovmama gerek yok zaten balayı çiftiyle tatile gidiyoz biz bu sene çok ısrar ettiler gelin diye bide kıramadık şamata olsun diye düğün ertesi hep beraber gidiyoz gamyoncuiremsu

evet gerilme olabilir sanki vaji yeni açılıyor kafamçokkarıştı uuuff yaaa ne zaman normale döneceğiz... bu durunm bana zevk vermiyor biran önce bitsin istiyorum. kendimi sıkıyorum galiba o hissi hissedince. dok. söyledim canın isteği zaman zevk almak için yap dedi...

aynen öyle...ben kendimi sıkmıyorum yani kasılma olmuyor ama milim milim ilerlememin sebebi o diye düşünüyorum...bana doktorum öyle bir seçenek sunmadı gün aşırı yapın zamanla oturacak herşey ama ilk 1 ay çok önemli dedi biz yapamadık ayrı konu zemuszemus

günaydın kızlar .. mızmız prezervatifle korunanları okumustum dün tesadüf senin bahsetttiğim acıdan bahsediyor cogu cok zevk alamadıklarından ve hafif bi acıdan ondan olabilir canım

ayyyy yavrum acıdım sana şimdi
benim kovmama gerek yok zaten balayı çiftiyle tatile gidiyoz biz bu sene çok ısrar ettiler gelin diye bide kıramadık şamata olsun diye düğün ertesi hep beraber gidiyoz gamyoncuiremsu

bizimkiler balayında peşimize takılamadılarya kudurdular bu sene kurtuluş yok yani :kedi:

evet gerilme olabilir sanki vaji yeni açılıyor kafamçokkarıştı uuuff yaaa ne zaman normale döneceğiz... bu durunm bana zevk vermiyor biran önce bitsin istiyorum. kendimi sıkıyorum galiba o hissi hissedince. dok. söyledim canın isteği zaman zevk almak için yap dedi...

merhaba kızlar

sanki iğne batıyormuş gibi oluyor uç kısımda bendede böyle bişi varmı sende :uhm:

birde kızlar şimdiye kadar hiç olmamıştı en son denemede koku oldu sizdede oluyormu çok rahatsız etti beni :kedi:

normal akıntı kokusu oluonun gibi

belki yumurtlama döneminde falandın o yüzden olmuş olabilir bu konularda bilgim yok p...s girişiyle alakalı olacağını sanmıyorum muhtemelen hormonlarla alakalıdır diye düşünüyorum...birde bişey soracağım bende 2-3 aydır yani parmak egzersizleri ve p...s girişi süresi bu zaman zarfında adetimden 10 gün öncesi şiddetli bir bel ağrısı başlıyor adetlemi yoksa vajiye giren bişeylerlemi ilgilidir bu anlamadım daha öncesinde hiç böyle bir ağrı çekmedim...sizde regl öncesi veya vajiyi yendikten sonra herhangi bir bel ağrısı oldumu ?

belki yumurtlama döneminde falandın o yüzden olmuş olabilir bu konularda bilgim yok p...s girişiyle alakalı olacağını sanmıyorum muhtemelen hormonlarla alakalıdır diye düşünüyorum...birde bişey soracağım bende 2-3 aydır yani parmak egzersizleri ve p...s girişi süresi bu zaman zarfında adetimden 10 gün öncesi şiddetli bir bel ağrısı başlıyor adetlemi yoksa vajiye giren bişeylerlemi ilgilidir bu anlamadım daha öncesinde hiç böyle bir ağrı çekmedim...sizde regl öncesi veya vajiyi yendikten sonra herhangi bir bel ağrısı oldumu ?

ewt bende şuan var ama çok sancılı değil tabi adetede altı yedi gün kaldı ben ilk deneme yaptığım zamanlarda git gellerde karnımda aşırı baskı hissediyordum ona bağlı gibi geliyor bana :sm_confused:

Kızlar biz de dün ilişki yaşadık...
Geçenkinde az bi kan geldi demiştim. Az miktarda ve çok açık renkliydi...
Dün çok felaket kanamam oldu. Çok fazla kan geldi ve normal koyu renkliydi...
Çok kötü oldum ama iyiyim şimdi, seviniyorum iyice kurtuldum sanırım...

ewt bende şuan var ama çok sancılı değil tabi adetede altı yedi gün kaldı ben ilk deneme yaptığım zamanlarda git gellerde karnımda aşırı baskı hissediyordum ona bağlı gibi geliyor bana :sm_confused:

Ben oturup kalkamıyorum inanılmaz bir ağrı var adet olur olmaz kesildi geçen ay acaba doğum kontrol hapımı yapıyor bunu olumunekankayizsmile

Kızlar biz de dün ilişki yaşadık...
Geçenkinde az bi kan geldi demiştim. Az miktarda ve çok açık renkliydi...
Dün çok felaket kanamam oldu. Çok fazla kan geldi ve normal koyu renkliydi...
Çok kötü oldum ama iyiyim şimdi, seviniyorum iyice kurtuldum sanırım...

hiiiii derincim bana kırmızı deme acayip tırsıyorum hala :((( benden gelmez inşallah gelsede ben görmeyeyim :olmaz:

aynen öyle...ben kendimi sıkmıyorum yani kasılma olmuyor ama milim milim ilerlememin sebebi o diye düşünüyorum...bana doktorum öyle bir seçenek sunmadı gün aşırı yapın zamanla oturacak herşey ama ilk 1 ay çok önemli dedi biz yapamadık ayrı konu zemuszemus

sıkıyorum ama kasılmam yok artık eskisi gibi değil geçti onlar. rahat bıraktığımda o kadar hissetmiyorum gerginliği.milim milim derken kaç dk.mesela benim en fazla 1 dk.sürüyordur almam :utangac: ama canım gün aşırıda olmuyorki öyle dese bile yapamam isteksiz yapılmazki o yüzdende gerginlik olabilir.

gün aşırı yapmak zor oluyor bıkkınlık oluyor evet en az iki gün ara derim ben tabi istekli olunur o ayrı mevzu :D

günaydın kızlar .. mızmız prezervatifle korunanları okumustum dün tesadüf senin bahsetttiğim acıdan bahsediyor cogu cok zevk alamadıklarından ve hafif bi acıdan ondan olabilir canım

nerde okudun canım..aaa prezarvatifmi rahatsız ediyor acaba beni kafamçokkarıştı gerçi bu sonuncuyu ilk önce onsuz bi denedik ama benim sıkıntım o değil galiba. içeriye girerken vajinin genişlemesini hissettiğimde rahatsızlık duyuyorum uuuf yaaa...

Back
X