Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar
sanki iğne batıyormuş gibi oluyor uç kısımda bendede böyle bişi varmı sende :uhm:
belki yumurtlama döneminde falandın o yüzden olmuş olabilir bu konularda bilgim yok p...s girişiyle alakalı olacağını sanmıyorum muhtemelen hormonlarla alakalıdır diye düşünüyorum...birde bişey soracağım bende 2-3 aydır yani parmak egzersizleri ve p...s girişi süresi bu zaman zarfında adetimden 10 gün öncesi şiddetli bir bel ağrısı başlıyor adetlemi yoksa vajiye giren bişeylerlemi ilgilidir bu anlamadım daha öncesinde hiç böyle bir ağrı çekmedim...sizde regl öncesi veya vajiyi yendikten sonra herhangi bir bel ağrısı oldumu ?
sıkıyorum ama kasılmam yok artık eskisi gibi değil geçti onlar. rahat bıraktığımda o kadar hissetmiyorum gerginliği.milim milim derken kaç dk.mesela benim en fazla 1 dk.sürüyordur almamama canım gün aşırıda olmuyorki öyle dese bile yapamam isteksiz yapılmazki o yüzdende gerginlik olabilir.
Canım ben de korkuyordum ama hiçbir acı falan hissetmedim ki...
sanırım benim 1 dkdan fazla sürüyor bu yüzdende ereksiyon kaybı oluyor eşim hiç bir şekilde kasılmam olmadığını hala bilinç altımda kalan bişeyler olduğunu söylüyor ama dediğim gibi kormuyorum zaten acı macı yok ama bazen kırmızıya takılıyorum bu defa gelirmi gelmezmi düşüncesi oluyor bazen daha fazla ilerlemek istiyorum ilerlediğimi sanıyorum ama aslında sandığım kadar ilerleyemiyorum hızlandırmam lazım ama nasıl yapacam bilmiyorum doktora bu konuyu mutlaka sormam lazım ama bu hafta sınaw var ancak haftaya sorabilirim inşallah o ana kadar hızlanırım gerçi aksi gibi regl gelecek o günlerde...
nerde okudun canım..aaa prezarvatifmi rahatsız ediyor acaba beni kafamçokkarıştı gerçi bu sonuncuyu ilk önce onsuz bi denedik ama benim sıkıntım o değil galiba. içeriye girerken vajinin genişlemesini hissettiğimde rahatsızlık duyuyorum uuuf yaaa...
biliyorum acı falan yok ama onu görmek beni acayip etkiliyor düşünmek bile...halbuki korkacak bişey değil korkuda değil bu onun gelmesi nasıl anlatsam anlatamıyorumki o anda çarşafta görmek beni ürkütür diye düşünüyorum yapalım sonradan gelsin ben çarşafta görmeyeyim :umursamaz: jinekolağa gidicem duruyormu durmuyormu merak ediyorum gerçi şu aşamada gitmek doğru olurmu bilmiyorum hep egzersiz yaparken yok olduğunu düşündüm inşallah öyle olmuştur opuyorumnanaktan
canım uuzn zaman aynı seyı yasadım ıskence gıbıydı...bır gun bırden canım cok yandı sonrakı denemelerımde o acıyı hıssetmedmmerhaba kızlar
sanki iğne batıyormuş gibi oluyor uç kısımda bendede böyle bişi varmı sende :uhm:
Sen bilirsin gitme konusunu da bence gerek yok...
Ben de kandan çok korkan biriyim. Görmeye dayanamam. Ama görmek beni kötü anlamda etkilemedi...
İyi bile oldu belki de. Kurtulduğumu biliyorum en azından opuyorumnanaktan
vajinal muayeneyi uzun zamandır düşünüyordum zaten... artık kadınım iyi bir jinekolog bulmam lazım çok önceden gitmiştim yıllar oldu sağlık açısından kontrol ettireyim diyorum bebek için herşeyim normalmi ona bi baktırayım gerçi bu yıl içinde düşünmüyorum artık bebiş ama bi kontrol olayım bakalım....belki bende gördüğüm anda etkilenmeyeceğim aynen senin gibi kurtulduğuma emin olacağım ama yine bilinç altımın bana son kozları ama bu defa kanmayacağım bunu saplantı haline getirmeyeceğim...
tweetybişi yok derinden kırmızı yogun sekilde gelmiş ..mızmızda hafif acı problemi ,besendede ilişki sırasında koku, venusteninde kırmızı korkusu üzerine bi sohbet gelişti hepsi bu kadar
4- ayyyyyy venüsüm senin şu kırmızı korkun beni öldürcek kızzzz vodafone reklamları gibi oldu kaydirigubbakcemile3
şimdi sevgili profum doçentim uzmanım doktorum opuyorumnanaktanbenim vaji başlangıcım kırmızı sonra parmak sok dediler baktım parmakta kırmızı yok ilerledim eş parmağı dediler baktım baya bi kalın ama kırmızı yok ilerledim p...s dediler onuda yaptım yine yok kırmızı ohh rahatladım anammm bi baktım herkeste sonraki seferlerde geliyo bende acaba bu günün kırmızılısı benmi olacam diye hemencecik bilinç altımın oyununa geliveriyorum...o sırada aklıma gelmezse unutur giderim bende diyorum gelse bile bana gözükmesin sositosositoo zaman sana kısacık bi cümle kurayım seninle benim aramda fark var kırmızııııııııııı zemuszemus