Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
günaydın hatunlar opuyorumnanaktan
derincim sen yinemi taze gelin oldun bu defa en tazesinden:nazar: hihoyyytbendede kırmızı gelirmi acaba guclubacismile

günaydın hatunlar opuyorumnanaktan
derincim sen yinemi taze gelin oldun bu defa en tazesinden:nazar: hihoyyytbendede kırmızı gelirmi acaba guclubacismile

Evet biraz öyle oldu sanırım...
İlla kan gelecek diye bir kaide yok ki, gelmese de olurdu yani :)

Evet biraz öyle oldu sanırım...
İlla kan gelecek diye bir kaide yok ki, gelmese de olurdu yani :)

benden gelmesin istemiyorum bide onla uğraşamam hihoyyytgelsede ben geldiğini anlamayayım görmeyeyim..adet gibi akıyomu nasıl oluyor anlıyomusun geldiğini nasıl oluyorda oluyor ???

benden gelmesin istemiyorum bide onla uğraşamam hihoyyytgelsede ben geldiğini anlamayayım görmeyeyim..adet gibi akıyomu nasıl oluyor anlıyomusun geldiğini nasıl oluyorda oluyor ???

İlişki anında gelmedi benim. Sonradan iç çamaşırıma gelmiş. Adet gibi değil tabiki...
Neyse kızlar görüşürüz sonra...
Köye gidiyorum ben hihoyyyt

canım gelse ne olcak ne uğraşcaksınki anlamadım?
ilişkide gelirse az bişi gelir öle adet gibi sürüp gitmez yani gelir ve biter ama derininki gibi ilişki sonrası gelirsede yine aynı şey çamaşırına gelir bir seferlik yine biter bu kadar büyütüpte kendini iğrendirme yahuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3

canım gelse ne olcak ne uğraşcaksınki anlamadım?
ilişkide gelirse az bişi gelir öle adet gibi sürüp gitmez yani gelir ve biter ama derininki gibi ilişki sonrası gelirsede yine aynı şey çamaşırına gelir bir seferlik yine biter bu kadar büyütüpte kendini iğrendirme yahuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3

balım beni vaji yapan kırmızı yerimseniben hep beynimdeki gibi sular seller gibi akacak durumunu yaşarım diye korktum sona egzersiz yapınca gitmiştir dedim sonra crescentcim yazmış benimki duruyo diye ki o benden kaç kat egzersiz yaptı yusuf yusufum kırmızı deyince gamyoncuiremsutam o anda aklıma gelirse kasılırmıyım diye düşünüyorum süprizzzzzben bide o işi yapınca 1 hafta yerinden kalkamaz insan sanırdım hiçte öyle bişey yok anammmm ne kadan büyütmüşüm kafamda halbuki ne kadan mikemmel bişeymiş hihoyyyt

balım beni vaji yapan kırmızı yerimseniben hep beynimdeki gibi sular seller gibi akacak durumunu yaşarım diye korktum sona egzersiz yapınca gitmiştir dedim sonra crescentcim yazmış benimki duruyo diye ki o benden kaç kat egzersiz yaptı yusuf yusufum kırmızı deyince gamyoncuiremsutam o anda aklıma gelirse kasılırmıyım diye düşünüyorum süprizzzzzben bide o işi yapınca 1 hafta yerinden kalkamaz insan sanırdım hiçte öyle bişey yok anammmm ne kadan büyütmüşüm kafamda halbuki ne kadan mikemmel bişeymiş hihoyyyt

bencede yani acaip büyütmüşsün kaydirigubbakcemile3

hiç bişi düşünme yahuu gelirsede gelsin boşver ne olcak

merhaba hatunlar,

nasıl gidiyor vaji sonrası.... bayağı bir uğrayamamıştım ben. Ben bu aralar nedense pek bi isteksizim, yendikten sonra tam hız gittik iki hafta filan sonra bende tık yok canım istemiyo dolayısıyla ıslanmıyorum. Bahsettiğiniz keçiboynuzu pekmezi bile aldım.....şimdi de adetim gelmeli ama gelmiyo, gelmezse yarın test yapıcam....pek gecikmez benim adetim....

Sizde de oldumu isteksizlik?:umursamaz:

moralim bozuk evet benimde bende baslarda ard arda hergün denedim sonra araya regli girdi ara vermek cok iyi geldi regliden sonaki ilk ilişkide kolay gecti şimdi bişiler cıkıyor hergun yapamıyoruz su sıra bendede eşimdede isteksizlik var hergün yapma zorunlulugunu hissettigimiz için olay ödeve dönüştü ne yazıkki ara versemde sorun olcak diye düşünüyorum napsam egzersiz mi yapsam bu arada acaba pof

moralim bozuk evet benimde bende baslarda ard arda hergün denedim sonra araya regli girdi ara vermek cok iyi geldi regliden sonaki ilk ilişkide kolay gecti şimdi bişiler cıkıyor hergun yapamıyoruz su sıra bendede eşimdede isteksizlik var hergün yapma zorunlulugunu hissettigimiz için olay ödeve dönüştü ne yazıkki ara versemde sorun olcak diye düşünüyorum napsam egzersiz mi yapsam bu arada acaba pof

kızlaaaaaaaaaaarrr morelinizi bozmayın gayet normal böle şeyler ilk zamanlar çift taraflı isteksizlik olabiliyo ama bunu egzersiz yaparak kendinizi zorlamanız lazım öle yan gel yat :olmaz:

gerekirse gün aşırı değil eşlerinizle bir müddet ara verin bu ara 1 haftada olabilir ama siz bu arada egzersize devam edin
ama eşlerinizinde perf. düşmemesiz için gıda takviyesi yapın ne bilim fentezi yapın felan yani ama sakın morel bozmayın olabilir doğaldır....

bizim yavaş yavaş normale dönüyor sanırım eşim toparladı kendini gayet istekli sositosositohafta sonu sevgiliymiş gibiydik bütün sorumluluklarımızdan ve zorunluluklarımızdan sıyrılıp kendimizi özgür bıraktık ama kendiliğinden oldu biz aman şöyle davranalım deyip öyle yapmadık yani...çünkü ne kadar olsun diye kendini zorlarsan daha isteksiz oluyorsun biraz rahatlaması gerekiyor insanın kolay değil kendimize çok yüklendik bir an önce kurtulalım diye uğraştık kurtulduk 2. nasıl olur diye düşünmeye başladık 2 geçtik bu defa zevk alırmıyım o pozisyonda yaparmıyım şu pozisyon nasıl olur onu düşünmeye başladık..çok fazla takıntılıyız biraz nefes almak gerekiyor sanırım reglken bile sonrasını düşündük kurguladık ben bu gün çok rahatım eşimde öyle ama akşama evde 2 kişilik parti verecem sonrasında sevişmek için değil felekten bi gece çalalım diye...biz ne kadar rahat olursak o kadar güzel olacak herşey...bu hafta sonu dr gidices bakalım zemuszemuseşim gerek yok diyor ama ben takıldığım yerler için bilgi almak istiyorum bakalım ne diyecek akannehir 150 daha gitsin battı balık yan gider hesabı kafamçokkarıştı

vallahi öle hadi hadi bu surec ne kadar devam edicekse en az bi ay devam etsin diyodum kendi kendime daha beter oldu salıverdim kendi haline kaç defa oldu nasılsa amaaaaaan (öbür tarafımda ayrı konusuyo tabi neyse onu susturmak lazım ...)

vallahi öle hadi hadi bu surec ne kadar devam edicekse en az bi ay devam etsin diyodum kendi kendime daha beter oldu salıverdim kendi haline kaç defa oldu nasılsa amaaaaaan (öbür tarafımda ayrı konusuyo tabi neyse onu susturmak lazım ...)

salla gitsin :teytey:balımmmm....10 defa isteksiz yapıcağımıza 3 defa doğru dürüst zevk alarak yapalım...bırakalım nasıl olsa kendiliğinden kıvılcım çıkıverir ansızın malum yaz geldi etekler fora hihoyyyt

bişey diyimmi kızlar biz dertsiz başımıza dert arıyoruz opuyorumnanaktanbenim bir sürü vajisiz evli arkadaşım var onlar bile ilk 3-4 ay zorlanmışlar zamanla alışıyor insan diyorlar kaldıki biz neler neler atlattık çok normal bunlar biz boşuna takıyoruz :sm_cool::dance: dansım geldi bak şimdi hihoyyyt

salla gitsin :teytey:balımmmm....10 defa isteksiz yapıcağımıza 3 defa doğru dürüst zevk alarak yapalım...bırakalım nasıl olsa kendiliğinden kıvılcım çıkıverir ansızın malum yaz geldi etekler fora hihoyyyt

kıvılcımmmmmmmmmm kıvılcımmmmmmm cagırıyorum tmm hihoyyyt çıldırdım azcık laelaelaelaelae

tsk ederim venuscüma.s.

serdar ortaçın en cikcikli sarkılarını dinliyorum bende moral olsun diye :) iyi geldi valla hem bura hem serdar :D

Back
X